Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 26 από 26

Θέμα: SBK round 12 Laguna seca (28 & 29-9-13)

Γράψε Κόλλιας Το avatar του/της Antonisss
    Ένα ευχαριστώ στον Giugliano που δεν έγινε μπάλα του bowling

Ημίκουλο μέλος Το avatar του/της KostasV2
    Ωραίος αγώνας!

Ωραίος αγώνας..!!
    Η fixi από secretaries τα πάει καλά αλλά στον αγώνα δεν έχει επαφή με κορυφή...
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της foler
    οταν ελεγα οτι οι πρασινοι χρειαζονται εναν κορυφαιο αναβατη εσεις με κραζατε
    Δεν κανει ο sykes για πρωταθλητης, δυστυχως...

Sykes -->Βιάστηκε να τους περάσει όλους και έφαγε τα λάστιχα. Καλύτερα να κρατούσε λίγο όπως ο Laverty και να το κυνηγούσε στο τέλος.
    Πάντως το έχουν εξελίξει πολύ το μηχανάκι.
    ΚΩΣΤΗΣ

Απο την αρχη του αγωνα οι διαφορες ηταν αμηλητεες, πως εφαγε τα λαστιχα προσπερνοντας τους? Μηπως το πηγε μαμιοντας απο την αρχη, εκανε διαφορα και τελικα τα εφαγε κοβοντας ρυθμο στους τελευταιους γυρους? ΟΧΙ!!
    Μολις εφαγε την πρωτη προσπεραση 2 γυρους πριν το τελος επαθε κοκο μπλοκο, πρεπει να εχασε ψυχραιμια μην πω οτι εχασε το τιμονι απο τα χερια του!
    Το εχω πει, θα το ξαναπω... Η kawasaki ειναι μακραν το καλυτερο μοτο φετος και περυσι, φαινεται και απο τις πολ, αλλα χρειαζεται εναν κορυφαιο αναβατη (melandri τον λενε )
    Τωρα αν με ρωτησετε γιατι ο sykes αφου ειναι μαπας πως φερνει μακραν καλυτερα αποτελεσματα απο τον αλλο της Καβα:shrugs:

σκαουντερ πορνοσταρ Το avatar του/της endopandou
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από foler Προβολή μηνύματος
    Τωρα αν με ρωτησετε γιατι ο sykes αφου ειναι μαπας πως φερνει μακραν καλυτερα αποτελεσματα απο τον αλλο της Καβα:shrugs:
    Απάντησες ήδη απλά δεν θέλεις να το δεις. Και να σκεφτείς ο Μπάζ δεν είναι κάνας πουθενάς και χαίρει μεγάλου σεβασμού απο το εργοστάσιο.
    it's all a matter of perception

ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing

Ημίκουλο μέλος Το avatar του/της KostasV2
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από foler Προβολή μηνύματος
    Απο την αρχη του αγωνα οι διαφορες ηταν αμηλητεες, πως εφαγε τα λαστιχα προσπερνοντας τους? Μηπως το πηγε μαμιοντας απο την αρχη, εκανε διαφορα και τελικα τα εφαγε κοβοντας ρυθμο στους τελευταιους γυρους? ΟΧΙ!!
    Μολις εφαγε την πρωτη προσπεραση 2 γυρους πριν το τελος επαθε κοκο μπλοκο, πρεπει να εχασε ψυχραιμια μην πω οτι εχασε το τιμονι απο τα χερια του!
    Το εχω πει, θα το ξαναπω... Η kawasaki ειναι μακραν το καλυτερο μοτο φετος και περυσι, φαινεται και απο τις πολ, αλλα χρειαζεται εναν κορυφαιο αναβατη (melandri τον λενε )
    Εμένα μου φαίνεται ότι το Aprilia είναι το καλύτερο μηχανάκι. Ακόμα και τα (καλά) ιδιωτικά παλεύουν συχνά για το βάθρο... Το Kawa έχει το χρόνιο πρόβλημα της μεγάλης φθοράς στο πίσω λάστιχο (κάπως καλύτερα φέτος), και ο Sykes νομίζω του παίρνει ότι έχει να δώσει. Αν ο Melandri ήταν τόσο καλός όσο λες, δε θα είχε τόσο συχνά τον Davies μπροστά του...

σκαουντερ πορνοσταρ Το avatar του/της endopandou
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από KostasV2 Προβολή μηνύματος
    Εμένα μου φαίνεται ότι το Aprilia είναι το καλύτερο μηχανάκι. Ακόμα και τα (καλά) ιδιωτικά παλεύουν συχνά για το βάθρο... Το Kawa έχει το χρόνιο πρόβλημα της μεγάλης φθοράς στο πίσω λάστιχο (κάπως καλύτερα φέτος), και ο Sykes νομίζω του παίρνει ότι έχει να δώσει. Αν ο Melandri ήταν τόσο καλός όσο λες, δε θα είχε τόσο συχνά τον Davies μπροστά του...
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	τόξο.jpg 
Προβολές:	18 
Μέγεθος:	38,8 KB 
ID:	300387
    Και ο Μάρκος είναι υπέροχος οδηγός...
    it's all a matter of perception

ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing

Εγω παντως βλεπω οτι τα τελευταια χρονια η Καβα παντα ειχε ενα μετριο-ασιμο οδηγο σε motogp και sbk...Εκτος απο τοτε που ειχε αποσυρθει επισημα απο τα τζιπι και λεγοταν hayate με τον μαρκο εχοντας μαλον τα καλυτερα αποτελεσματα τερματιζοντας νομιζω μπροστα και απο τα 2 εργοστασιακα σουζουκι!

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. MotoGP Round 9, Laguna Seca, USA
    από mario27 στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 386
    Τελευταίο μήνυμα: 27/07/2013, 00:57
  2. Laguna Seca U.s. Gp
    από nktR στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 146
    Τελευταίο μήνυμα: 04/08/2007, 22:36
  3. MotoGp Laguna Seca
    από panayiotis στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 201
    Τελευταίο μήνυμα: 01/08/2006, 09:54
  4. Αποτελέσματα Laguna Seca
    από Tigas στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 31/07/2006, 20:56
  5. MotoGP Aμερικης - Laguna Seca - and the winner is.....
    από gmakris στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 15/07/2005, 20:04

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF