Σελίδα 8 από 16 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 231

Θέμα: γαυγισμα σκυλου

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    τελικα δεν εχεις πρόβλημα, εσυ μεγαλοποιείς την κατασταση. Για 2 λεπτά μιλάμε; Δες το καταστατικό της πολυκατοικίας. Αν δεν απαγορεύει τα σκυλιά, χαλάρωσε.

Τα υπολοιπα θα τα βρεις μόνος σου στην πορεία αλλά μην ερθεις κι ανοιξεις αλλο θρεντ "τι να κανω με το παιδί μου που θέλει να καβαλάει το σκυλί στο παρκο σαν ποδήλατο"
    ρε φίλε μου δεν έχω εγώ το πρόβλημα άλλοι το έχουν που δεν μπορούν να αντέξουν δυο λεπτά γάβγισμα. (ίσως και να έχουν δίκιο)
    το καταστατικό λίγι με ενδιαφέρει (εαν το πάω εγωιστικά) καθως ο νόμος προβλέπει δυο κατοικίδια σε κάθε οικία. (εάν πάλι είχαν πρόβλημα δεν θα έμενα εκεί)
    Τώρα αν ο μικρός θέλει να κάνει το σκύλο πόννυ ας το κάνει (εαν δεν του φέρει αντίρισει ο σκύλος)
    Δεν είμαι άνθρωπος που το υαρέσει να διμιουργεί προβλήμα γι΄αυτό και ψάχνω λύση ώστε όλοι να είναι ευχαριστένοι (πράγμα που δεν νομίζω να γίνετε)

ο νομος λεει το εξης.σε περιπτωση πολυκατοικιας επιτρεπεται να εχεις μεχρι 2 κατοικιδια αρκει αυτα να μην ενοχλουν σε ωρες κοινης ησυχιας.αυτα ισχυουν ανεξαρτητως καταστατικου.
    πετρος

ΣΙΩΠΗΛΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της apaleftos
    Φίλε xalia... Αν και παρακολουθώ το φόρουμ αρκετά συχνά, δεν συμμετέχω άλλα με έκανες να θέλω να απαντήσω.
    Καταλαβαίνω το πρόβλημα σου (αν και για μένα είναι περισσότερο πρόβλημα του σκύλου) καθώς και τους φόβους σου.
    Το θέμα "σκύλος" το έχω ψάξει πάρα πολύ γιατί τα λατρεύω. Έχω διαβάσει πάρα πολλά βιβλία, έχω ασχοληθεί με αρκετά σκυλιά, έχω δουλέψει ακόμα και εθελοντικά (ναι χωρίς να πληρώνομαι) σε εκπαιδευτήρια για την εμπειρία και για να μάθω κάποια πράγματα.

Το μόνο που μπορώ να σου πω για την ώρα είναι ότι κακώς έβγαλες το σκύλο στο μπαλκόνι, άσχετα με το πότε το έκανες και να μην χρησιμοποιήσεις κανένα είδος κολάρου.

Για να σου πω κάτι παραπάνω θα πρέπει να ξέρω ποια ήταν η θέση του σκύλου στην οικογένεια-αγέλη πριν την άφιξη του νέου μέλους,
    τι άλλαξε και πότε και, ίσως το πιο σημαντικό από όλα, ποιος είναι ο αρχηγός της οικογένειας-αγέλης στο μυαλό του σκύλου όμως και όχι στο δικό σου. Επίσης, οι ανάγκες του σκύλου (βόλτα, άσκηση, εκπαίδευση) καλύπτονται;

Από ένα σωστά μεγαλωμένο σκυλί δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα... (αν εξαιρέσουμε την περίπτωση του να έχει ψυχολογικά προβλήματα, κάτι πολύ σπάνιο) Σκέψου ότι ο δικός μου, ένα σκυλί ~30κιλών, όταν ο 18μηνών ανιψιός μου πάνω στο παιχνίδι του τράβηξε τα @@ το μόνο που έκανε ήταν να φύγει κλαίγοντας...
    Α-μήχανος καβαλάρης

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από petros1972 Προβολή μηνύματος
    δεκτον.στην γυναικα σου πως συμπεριφερεται?οταν λειπεις εσυ.παντως ειναι υπεροχο σκυλι.κατι ακομη.απο προσωπικη εμπειρια η αδερφη της γυναικας μου εχει pitbull ,γεννησε προσφατα και αμα δεις πως προσεχει το pitbull το μωρο θα παθεις.
    ο σκύλος έχει απ'οτι δείχνει την ιεραρχία. (Εγώ, η γυναίκα, το παιδί κι αυτός)
    δεν μπορώ να πω ότι δείχνει κάτι ιδιέτερο για το παιδί (πιο πολύ θα έλεγα ότι περνάει απαρατήριτο)
    Φαντάσου ότι όταν είναι ξάπλα πάει ο μικρός του τραβάει τα αυτιά του πειράζει την μύτη και αυτός χαμπάρι.

το cane corso ειναι αρσενικο?Γιατι τα αρσενικα ειναι διαφορετικα απο τα θυληκα.
    πετρος

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από xalias Προβολή μηνύματος
    ο σκύλος έχει απ'οτι δείχνει την ιεραρχία. (Εγώ, η γυναίκα, το παιδί κι αυτός)
    δεν μπορώ να πω ότι δείχνει κάτι ιδιέτερο για το παιδί (πιο πολύ θα έλεγα ότι περνάει απαρατήριτο)
    Φαντάσου ότι όταν είναι ξάπλα πάει ο μικρός του τραβάει τα αυτιά του πειράζει την μύτη και αυτός χαμπάρι.
    αν ειναι ετσι υπαρχει μικρος κινδυνος.αλλα μην αφησεις τον σκυλο τελειως μονο με το παιδι.ο σκυλος καταλαβαινει οτι ειναι παιδακι.με την γυναικα σου παρουσα δεν νομιζω να εχεις θεμα.
    πετρος

ΣΙΩΠΗΛΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της apaleftos
    ο νομος λεει το εξης.σε περιπτωση πολυκατοικιας επιτρεπεται να εχεις μεχρι 2 κατοικιδια αρκει αυτα να μην ενοχλουν σε ωρες κοινης ησυχιας.αυτα ισχυουν ανεξαρτητως καταστατικου.
    Ο ίδιος νόμος απαγορεύει όμως την μόνιμη φύλαξη του ζώου στους ανοιχτούς χώρους του διαμερίσματος... (μπαλκόνια, βεράντες)
    Α-μήχανος καβαλάρης

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από apaleftos Προβολή μηνύματος
    Ο ίδιος νόμος απαγορεύει όμως την μόνιμη φύλαξη του ζώου στους ανοιχτούς χώρους του διαμερίσματος... (μπαλκόνια, βεράντες)
    σωστα.
    πετρος

Μέλος
    Φίλε xalia... Αν και παρακολουθώ το φόρουμ αρκετά συχνά, δεν συμμετέχω άλλα με έκανες να θέλω να απαντήσω.
    Καταλαβαίνω το πρόβλημα σου (αν και για μένα είναι περισσότερο πρόβλημα του σκύλου) καθώς και τους φόβους σου.
    Το θέμα "σκύλος" το έχω ψάξει πάρα πολύ γιατί τα λατρεύω. Έχω διαβάσει πάρα πολλά βιβλία, έχω ασχοληθεί με αρκετά σκυλιά, έχω δουλέψει ακόμα και εθελοντικά (ναι χωρίς να πληρώνομαι) σε εκπαιδευτήρια για την εμπειρία και για να μάθω κάποια πράγματα.

Το μόνο που μπορώ να σου πω για την ώρα είναι ότι κακώς έβγαλες το σκύλο στο μπαλκόνι, άσχετα με το πότε το έκανες και να μην χρησιμοποιήσεις κανένα είδος κολάρου.

Για να σου πω κάτι παραπάνω θα πρέπει να ξέρω ποια ήταν η θέση του σκύλου στην οικογένεια-αγέλη πριν την άφιξη του νέου μέλους,
    τι άλλαξε και πότε και, ίσως το πιο σημαντικό από όλα, ποιος είναι ο αρχηγός της οικογένειας-αγέλης στο μυαλό του σκύλου όμως και όχι στο δικό σου. Επίσης, οι ανάγκες του σκύλου (βόλτα, άσκηση, εκπαίδευση) καλύπτονται;

Από ένα σωστά μεγαλωμένο σκυλί δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα... (αν εξαιρέσουμε την περίπτωση του να έχει ψυχολογικά προβλήματα, κάτι πολύ σπάνιο) Σκέψου ότι ο δικός μου, ένα σκυλί ~30κιλών, όταν ο 18μηνών ανιψιός μου πάνω στο παιχνίδι του τράβηξε τα @@ το μόνο που έκανε ήταν να φύγει κλαίγοντας...
    φίλε apaleftos
    Ο σκύλος είναι στην οικογένεια από 65 ημερών. λόγο του ότι είχα διαβάσει αρκετά πράγματα για την ράτσα έβγαινε τρείς φορές την ημέρα από μια ώρα τις δύο φορές και ΄δυο ώρες την τρίτη (είχα αρκετό χρόνο)
    η βόλτα του σκύλου ήταν σε πάρκο με πολλά σκυλιά διαφόρων ρατσων και ηλικίας.
    έμενε μέσα στο σπίτι με εμένα και την γυναίκα μου και βλέποντας εμένα αρχηγώ και την γυναίκα μου δεύτερη.
    όταν έγινε 2 χρονών βγήκε στο μπαλκόνι καθώς θα ερχόταν ο μικρός μετά από 4 μήνες και δεν υπήρχε ξεχωριστό δωμάτιο για τον σκύλο. (το παιδικό δωμάτιο ήταν του σκυλιού)
    Στη αρχή που βγήκε στο μπαλκόνι είχαμε λίγο κλάψες αλλά με τον καιρό μάλλον το συνιθισε.
    πριν φέρω τον μικρό στο σπίτι επερνα ρουχα του και πάνες από το μιαιευτύριο και τα πήγαινα να τα μιρύσει.
    όταν πήγα στο σπίτι τον μικρό άφησα τον σκύλο να τον δει - μυρίσει.
    Απο τότε προσπαθώ να είναι όσο πιο πολλές ώρες μπορω μαζι παιδί- σκυλί.
    πίσης να σου πω ότι όταν προσπάθησα να ξαναβάλω το σκυλί μεσα στο σπίτι και όχι στο μπαλκόνι αναγκστικα να γυρίσω πίσω γιατι είχε σηκώσει την γειτωνιά στο πόδι. (όταν βγήκε εξω όλα οκ)
    Επίσης να σου πω ότι όταν βγαίνω έξω βόλτα μαζί του και τον έχω λυτό αν του γαβγίζει κόποιος σκύλος τρέχει γρήγορα σε εμένα και αφου του βάλω το λουρί τότε αρχίζει να ψιλο αγριεύει (πράγμα που μου δείχνει ότι έρχετε για να τον υπερασπιστώ ή να με προστατεύσει, ίσως και να κάνω λάθο
    αυτα

Μέλος

αύτο λέει ο νόμος στην δικιά μ,ου περίπτωση δεν μένει έξω πάνω από δέκα ώρες. δεν λέω ότι είναι σωστό αλλά δεν μπορώ να κάνω αλλιώς.(νομίζω)

Μέλος
    το cane corso ειναι αρσενικο?Γιατι τα αρσενικα ειναι διαφορετικα απο τα θυληκα.
    αρσενικό

φίλε apaleftos
    Ο σκύλος είναι στην οικογένεια από 65 ημερών. λόγο του ότι είχα διαβάσει αρκετά πράγματα για την ράτσα έβγαινε τρείς φορές την ημέρα από μια ώρα τις δύο φορές και ΄δυο ώρες την τρίτη (είχα αρκετό χρόνο)
    η βόλτα του σκύλου ήταν σε πάρκο με πολλά σκυλιά διαφόρων ρατσων και ηλικίας.
    έμενε μέσα στο σπίτι με εμένα και την γυναίκα μου και βλέποντας εμένα αρχηγώ και την γυναίκα μου δεύτερη.
    όταν έγινε 2 χρονών βγήκε στο μπαλκόνι καθώς θα ερχόταν ο μικρός μετά από 4 μήνες και δεν υπήρχε ξεχωριστό δωμάτιο για τον σκύλο. (το παιδικό δωμάτιο ήταν του σκυλιού)
    Στη αρχή που βγήκε στο μπαλκόνι είχαμε λίγο κλάψες αλλά με τον καιρό μάλλον το συνιθισε.
    πριν φέρω τον μικρό στο σπίτι επερνα ρουχα του και πάνες από το μιαιευτύριο και τα πήγαινα να τα μιρύσει.
    όταν πήγα στο σπίτι τον μικρό άφησα τον σκύλο να τον δει - μυρίσει.
    Απο τότε προσπαθώ να είναι όσο πιο πολλές ώρες μπορω μαζι παιδί- σκυλί.
    πίσης να σου πω ότι όταν προσπάθησα να ξαναβάλω το σκυλί μεσα στο σπίτι και όχι στο μπαλκόνι αναγκστικα να γυρίσω πίσω γιατι είχε σηκώσει την γειτωνιά στο πόδι. (όταν βγήκε εξω όλα οκ)
    Επίσης να σου πω ότι όταν βγαίνω έξω βόλτα μαζί του και τον έχω λυτό αν του γαβγίζει κόποιος σκύλος τρέχει γρήγορα σε εμένα και αφου του βάλω το λουρί τότε αρχίζει να ψιλο αγριεύει (πράγμα που μου δείχνει ότι έρχετε για να τον υπερασπιστώ ή να με προστατεύσει, ίσως και να κάνω λάθο
    αυτα
    εκανες πολυ σωστες κινησεις κατεμε εκτος μιας .το σκυλι δεν επρεπε απο την αρχη να βγει στο μπαλκονι.
    παντως μεταξυ μας γραψε και λιγο τους γειτονες.δεν γινονται ολα.αν ομως θελεις να ξαναβαλεις τον σκυλο μεσα κανε το σταδιακα απο λιγο περισσοτερο χρονο να μενει μεσα στο σπιτι.οχι αποτομα.
    πετρος

παντως ειναι υπεροχα σκυλια και πολυ δυνατα.
    πετρος

Μέλος
    παντως ειναι υπεροχα σκυλια και πολυ δυνατα.

φίλε petros1972
    το πρόβλημα δεν είναι η συμπεριφορά του σκύλου (ακόμα κι εσύ που δεν σε ξέρει αν θα έρθεις σπίτου μου θα αρχίσει να παίζει μαζί σου λες και σε ξέρει χρόνια)
    είναι παρεξηγημένη ράτσα λόγο όγκου και λόγο κάποιον ανεγκέφαλων που τα βάζουν σε αγώνες.
    το όλο μου πρόβλημα είναι το γαύγισμα δύο λεπτων. (από το να κλειδώσω την μηχανή μέχρι να ανέβω σπίτι)
    ίσως να ήταν λάθος που τον έβγαλα στο μπαλκόνι αλλά όταν έχεις παιδί ημερών στο σπίτι νομίζω ότι είναι λογικό να φοβάσαι.
    ουδέποτε έβαλα φωνή στο σκύλο όταν πήγε κοντά στο παιδί.

φίλε petros1972
    το πρόβλημα δεν είναι η συμπεριφορά του σκύλου (ακόμα κι εσύ που δεν σε ξέρει αν θα έρθεις σπίτου μου θα αρχίσει να παίζει μαζί σου λες και σε ξέρει χρόνια)
    είναι παρεξηγημένη ράτσα λόγο όγκου και λόγο κάποιον ανεγκέφαλων που τα βάζουν σε αγώνες.
    το όλο μου πρόβλημα είναι το γαύγισμα δύο λεπτων. (από το να κλειδώσω την μηχανή μέχρι να ανέβω σπίτι)
    ίσως να ήταν λάθος που τον έβγαλα στο μπαλκόνι αλλά όταν έχεις παιδί ημερών στο σπίτι νομίζω ότι είναι λογικό να φοβάσαι.
    ουδέποτε έβαλα φωνή στο σκύλο όταν πήγε κοντά στο παιδί.
    το ξερω οτι ειναι παρεξηγημενη ρατσα.ειπα απο την αρχη.δεν υπαρχουν κακα σκυλια αλλα κακοι ιδιοκτητεςεχω δει και εχω παιξει με ολα τα θεωρητικα αγρια σκυλια καιειχα γειτονα μαλακα ιδιοκτητη που ειχε 2 σκυλια για σκυλοκαβγαδες boxer,pitbull. ειναι πολυ ωραιο σκυλι η συγκεκριμενη ρατσα αυτο εννοω και οχι για να σκοτωνει.εκπαιδευσιμο .τωρα για τα 2 λεπτα που φωναζουν αυτοι γραφτους.αυτη ειναι η γνωμη μου.
    πετρος

Σελίδα 8 από 16 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 22/03/2009, 09:57
  2. ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΣΚΥΛΟΥ
    από symvoulos στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 84
    Τελευταίο μήνυμα: 08/07/2007, 10:18
  3. Η ρόδα μου αποχωρητήριο σκύλου
    από Tsakalaki στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 14