Επισης , οποιος το κατεχει το αθλημα ,μππορει να προμηθευτει τα εμβολια και να τα κανει μονος του με κοστος γυρω στα 38 ευρω αν θυμαμαι καλα . Εγω προτημησα τον κτηνιατρο γιατι ερχεται και την εξεταζει και μια φορα το χρονο και δεν τα πηρα μονος μου συν οτι πριν την πρωτη δοση γινεται και το τεστ για καλαζαρ (ακουσα κοστιζει κανα20ρικο - εγω δεν το πληρωσα) που πρεπει το σκυλι να βγει αρνητικο για να προχωρησει η αγωγη... οποτε δεν εχω εικονα που μπορει να βρεθουν . Υποδορια γινονται .Ευκολη δουλεια -δεν ειναι τιποτα .
Επισης πρεπει αν η 3πλη δοση τελειωσει φετος τον Δεκεμβρη πχ ...Η επομενη επαναληπτικη να γινει παλι Δεκεμβρη και οχιπολυ αργοτερα ,γιατι μετα ειναι σαν να μθν εγινε καμια δοση ...και φτου και απο την αρχη .
Αλλο βασικο ειναι να μην γινεται το εμβολιο 15 μερες πριν και μετα απο το ετησιο επαναλληπτικο που κανουν τα σκυλια καθε χρονο .
Την μερα της δοσης το σκυλι καλο ειναι να μην φαει και αυτο που παρατηρειται ειναι πως την μερα εκεινη και μονο χανει την ορεξη του και ειιναι λιγο αρνταν .
Δεν θα βρεις ευκολα .
Υπαρχουν καποια σκυλια αυτη τη στιγμη προς υοθεσια ,αλλα ειναι 2 η και 3 ετων . Θα τα βρεις στην ομαδα φιλων ΓΠ στο φεισμπουκ .Κουταβι που ψαχνει ο φιλος σου ...δεν θα πω σιγουρα ...Αλλα πολυ δυσκολο μα βρεθει . Κανενας δεν δινει κουταβι
Ωραίο θέμα τώρα το πήρα χαμπάρι :-)
@ Lioulios έχεις δίκιο για τα βελγικα θέλουν πολύ προσοχή για να μην γαιδουρεψουν γιατί είναι εξυπνα αλλα και αυτόνομα
Επίσης έχουν πολύ ενέργεια
Ένα απο τα προηγούμενα σκυλια μου ήταν βελγικό (rad στο όνομα) δυστυχώς του εριξαν φόλα![]()
Ηξερα πώς απάνω στη γή όσο ζούμε αυτό δέν είναι το λιμάνι όπου αράζεις είναι το λιμάνι απ'όπου ξεκινάς, ξανοίγεσαι σέ άγρια τρικυμισμένη θάλασσα και μάχεσαι ολοζωής ν'αράξεις
ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΠΕΙΓΟΝ !!!
Οι ιδοκτήτες μικρόσωμων φυλών να προτιμήσουν να μήν το κάνουν.Το πινσεράκι μας παράλίγο να χάσει την ζωή του στήν δεύτερη δόση του εμβολίου.Γιατρός ηλίθιος για τα φράγκα του έκανε το εμβόλιο (δεν ξέραμε πρώτο μας κατοικίδιο) για καλύτερα σε ηλικία 6 μηνών,ενώ το εμβόλιο πρέπει να γίνεται σε ενήλικα ζώα και δή μεγαλόσωμες ράτσες λόγω του ότι είναι πιό επηρρεπής λόγω κατάλληλου ύψους να προσβληθούν από την φλεβητόμο σκνίπα.
Ο ¨γιατρός¨ μας επέμενε οτι δεν εχει τίποτα το σκυλι το βράδυ που άρχισε να πρήζεται και να ουρλιάζει από πόνους και πήρα την απόφαση να πάμε στο Νοσοκομείο ζώων στο Πικέρμι.Εκεί μας είπαν ότι τους είχαν έρθει μόνο εκείνη την μέρα άλλα 5 περιστατικά με τα ίδια συμπτώματα.Ο ¨γιατρός¨ μας δεν είχε κάν την ευγενή καλοσύνη να μας πεί ότι κάθε τρίμηνο πρέπει να γίνεται αποπαρασίτωση στον Gixxerako μας με το γνωστό χαπάκι Drontal για τα σκουλήκια.Ευτυχώς με τις οδηγίες της πολύ καλής Γιατρού που έτυχε να έχει εφημερία εκείνο το βραδυ στο Πικέρμι μας λύθηκαν πολλές απορίες και πολλά κενά στο πώς να τον φροντίζουμε καλύτερα.
Με την χρήση κορτιζόλης σε 1 βδομάδα ήταν περδίκι αλλά τρείς μήνες μετά τον εμβολιασμό άρχισαν τα δύσκολα τα οποία και αυτά ξεπεράσαμε ευτυχώς,αλλά αυτό είναι ένα άλλο σενάριο που θέλει πολλές γραμμές να αποτυπωθεί,το ΄μόνο σίγουρο είναι ότι ο εμβολιασμός με το εμβόλιο του καλααζάρ ήταν υπευθυνος για όσα πέρασε ο μικρός μας.![]()
Keep spamming!!!:a13:
Tάπα !!!!
ΕΝοείται πως όλα αυτά που λέμε εδώ είναι γενικότητες και σίγουρα θα πρέπει να υπάρχει ιατρική συμβουλή από υπέυθυνα άτομα ...1η φορά ακούω κάτι τέτοιο και θα το έχω στο νου μου.
Κάτι στα γρήγορα:
Περιγραφή
......μπεζ με μαυρο, με ορθια αυτια 7 μηνων,πανεξυπνος. Εχει βιβλιαριο υγειας, ειναι καλος φυλακας, υπακουος. Μας τον χαρισαν ημερων απο Pet Shop, ειναι εμβολιασμενος,... Τον χαριζουμε λογω μετακομισης... περιοχη Ιλιον.
Πληροφορίες
Μέγεθος Αναμενόμενο : Μεσαίο (12-25 )
Φύλο: Αρσενικό
Όνομα ζώου: Ροκι
Φιλικό
Εμβολιασμένο
λυκόσκυλο με ποιμενικό
7 μηνων
Επικοινωνία
Νομός: Αττικής
Πόλη: Αθήνα
Άλλη Πόλη/Χώρα : Eλλάδα
Τσιρίκου Νεφέλη
6981928208
e-mail: kapoia.nef@hotmail.com
Με λίγο ψάξιμο στο internet (φιλοζωικά site), στο fb και σβάρνα σε φιλοζωικές (κάθε περιοχή έχει από μια τουλάχιστον) βρίσκεις ...Υπομονή θέλει !!
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Ο Πάρης αν του αφήνεις χώρο για ύπνο δεν χαλάει τη ζαχαρένια του
Μου θυμίζει τον Μπάμπη τον φλου.
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).