Εννοείς πως επειδή το κράτος δεν σέβεται ή δεν εφαρμόζει κάποιους νόμους θα καταλύσουμε κάθε νόμο και θα απαρνηθούμε την στοιχειώδη υποχρέωσή μας στον σεβασμό των γύρω μας;
Καθόμαστε και γράφουμε πως άμα εφαρμόσουν όλοι αυτό το σκεπτικό αναρχίας κατά πως βολεύει τον καθένα στο οποιοδήποτε θέμα δεν θα έχουμε το δικαίωμα να αξιώνουμε τίποτα. Υποτίθεται πως αυτή η στοιχειώδης υποχρέωση θα έπρεπε να είναι συνειδητά αποδεκτή απο όλους, άρα κοινή λογική.
Κατακερμάτιση της φιλανθρωπίας υπο τον μανδύα της φιλοζωίας δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή όπως καταλαβαίνεις.
it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing
Δημιούργησε ένα πορτάκι εισόδου να μπορεί να μπαινοβγαίνει σπίτι όποτε θέλει, πίστεψε με αν του δίνεις την επιλογή να επιλέξει δε μπορείς να φανταστείς πόσο περισσότερο θα προτιμάει το μπαλκόνι (το οποίο ελπίζω να είναι αρκετό σε μέγεθος ώστε να μπορεί να κινηθεί ελεύθερα το ζώο, να είναι προστατευμένο από καιρικά φαινόμενα κλπ) Θα μειώσεις πολύ το χρόνο που ο σκύλος είναι έξω και γαβγίζει την ώρα που έρχεσαι, όταν πλησιάσεις την είσοδο θα μπει μέσα και θα μειώσεις το θόρυβο. Μη γίνεις κακός με τους γείτονες αλλά θεωρώ υπερβολή το πρόβλημά του, συνεπώς για τη λίγη φασαρία που κάνει το ζώο απλά τους γράφεις, είμαι σίγουρος η εξάτμιση της μηχανής σου κάνει περισσότερο θόρυβο. Μη το φοβάσαι το σκύλο με το παιδί σου, όλα τα μολοσσοειδή είναι πολύ προστατευτικά με τα παιδιά. Φυσικά μη του βάλεις κανένα λουρί με @@ριές πάνω, ο σκύλος χαίρεται πολύ που σε βλέπει, να τον τιμωρείς που σε αγαπάει ?
Φιλικά θα σου πω ότι το παιδί πρέπει να μάθει πώς να συμπεριφέρεται και να σέβεται το σκύλο, άσχετα με το ποιά αντίδραση δείχνει αυτός τώρα. Εάν ένα cane corso (αλλά και οποιοσδήποτε άλλος σκύλος) αποφασίσει να "φέρει αντίρρηση" σε κάποιον ίσως να υπάρξει σοβαρό πρόβλημα.
Έχω πληρώσει πολλά λεφτά σε χιλιάδες πράγματα, αλλά αυτά που έδωσα στον εκπαιδευτή πάντα θα σκέφτομαι ότι πραγματικά άξιζαν μέχρι σεντ.
δεν ειπα αυτο.αλλα οπως ξερεις και εσυ και μπορει να σου εχει τυχει παντα καποιος θα ενοχληθει απο το οτι μπορει να κανεις και εσυ.δεν ειναι απαραιτητα να ειναι σκυλος αλλα κατι αλλο.οσον αφορα αναρχια στην ελλαδα υπαρχει παντου.αν θελεις παραδειγματα να σου φερω.Τωρα οσον αφορα τον φιλο μας υπαρχει διαφορα στο να γαυγιζει ενας σκυλος για πλακα και εντονα και πολυ και αλλο να γαβγιζει για 2 λεπτα.Δεν ειναι το ιδιο πως να το κανουμε και δεν υπαρχει απολυτο ουτε τελειο.και κατι ακομη.το θα επρεπε με το ειναι απεχει πολυ.
πετρος
Το είχα δει παλιότερα, μου το θύμισε ένας φίλος σήμερα στο φβ και το μοιράζομαι μαζί σας.
Νομίζω κάπου παίζει και με σχόλια. Δείτε το σας παρακαλώ και μετά ξαναμιλάμε.
http://www.youtube.com/watch?v=7O8lbQGq7W4
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).