Το ιστορικό έχει ως εξής, πριν μερικές μέρες άρχισε να μου ανεβάζει θερμοκρασία(συνήθως λειτουργεί στα 4 κουτάκια, στο 5 ανάβει βεντιλατερ κ πέφτει στο 4) κράταγε πολύ ώρα αναμμένο το βεντιλατερ, έπεφτε για λίγο στο 4 κ ξανά 5.
Πάω στο μηχανικό μου στη Φραντζή, μου λέει έχεις αλλάξει τρόμπα νερού που βγάζει θέμα. Η τρόμπα είναι αλλαγμένη αφενός, στα λάδια δεν βλέπω μαγιονέζα αφετέρου. Αλλάζω κ μια τάπα ψυγείου να αποκλείσουμε κ αυτό το ενδεχόμενο που επίσης βγάζουν τα 950, οπότε δια της ατοπου μας μένει το χειρότερο σενάριο..φλατζα κεφαλής
Τα νερά αδειάζουν από το δοχείο διαστολής κ μετά αδειάζουν κ του ψυγείου.συμπληρώσαμε κοντά 300ml παράφλου κ μετά από βόλτα 50 χλμ ήθελε αλλά τόσα συμπλήρωμα. Το χω κοιτάξει μήπως τα βγάζει από κάποια υπερχείλιση αλλά δυστυχώς για μένα όλα είναι πεντακάθαρα.
Όποτε αν σκέφτομαι σωστά πρέπει να είναι φλατζα κεφαλής κ να τα καιει. Για πείτε καμία γνώμη ρε παιδιά μήπως είναι κάτι που δεν έχω προσέξει γιατί το κουστούμι στο συνεργειο πιάνει το 600άρι γιατί χρειάζεται κατέβασμα κινητήρα για να ανοιχτεί η κεφαλή.
Επειδή τα χέρια μου πιάνουν γενικά, εχω κ μια σχετική ιδέα μήπως γνωρίζει κανείς, αν εχει δει,σε κανα συνεργειο, είναι δύσκολο να κατέβει ο κινητήρας κ να τον πάω στο μάστορα? Το λέω μήπως γλυτώσω τα πολλά εργατικά. Τ ανταλλακτικά δε πιάνουν τα 2 κατοστάρικα.