Νομίζω μια συνάντηση τύπου horizons unlimited είναι ότι καλύτερο μπορεί να γίνει.
Θέλει βέβαια πολύ δουλειά για να πραγματοποιηθεί...
Των Αdmins
Των Μods
Το forum έχει πάρει την κατηφόρα
Οικογενειακών-Επαγγελματικών υποχρεώσεων
Της Ανεργίας - Οικονομικο θέμα
Της κακής οργάνωσης-ενημέρωσης
Είχα καλύτερα πράγματα να κάνω
Δεν ήξερα κανέναν
Ήταν πολλά χιλιόμετρα
Του γλάρου του AristidisZ
Δεν έχω πλέον μηχανή
Ολα τα παραπανω + αλλοι 1000 μεταφυσικοι λογοι
Νομίζω μια συνάντηση τύπου horizons unlimited είναι ότι καλύτερο μπορεί να γίνει.
Θέλει βέβαια πολύ δουλειά για να πραγματοποιηθεί...
Eγώ θέλω να επανεξετάσει ο npat τον ορισμό του τουριστικού ρυθμού... σαν το Rossi ένοιωθα όταν τους έβλεπα να ξεφεύγουν.
καλα μιλάτε σοβαρά οτι το οικονομικό δεν ειναι κορυφαία αιτία?
θελαμε ενα 100ρικο και βάλε για βενζίνες και διόδια + το camping+η μάσα+τα όποια πιώματα. και μην μου πείτε αμα δεν έχεις δεν πίνεις, γιατί η είμαστε παρέα η οι "ψωριαριδες" χώρια.
εχουμε λοιπόν μια 200αρα μεσα στο νερο?
οταν οι μισοί ελληνες την βγάζουν με 400-500 ευρώ τον μήνα, ειναι κομμάτι δύσκολο να χαλάσουν αυτο το ποσό για "βόλτα".
Ακόμη και στο Λουτράκι να το κάναμε, πάλι λίγοι θα μαζευόντουσαν.
ανοιξη αλλα οχι αρχες
μεσα ανοιξεως
οτιδήποτε βγαίνει σε "ημερήσια"
άποψή μου, η διανυκτέρευση δημιουργεί αρκετά θέματα
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
και διημερο να γινει,οποις δεν την παλευει οικονομικα και ειναι σχετικα κοντα μπορει να παει και μια μερα,οπως εκαναν καποια παιδια και φετος...
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Εγω πιστευω οτι το σκηνικο που γινεται στην κρητη ..."καλα κοπελια" ...τοσο χρονικα (καλοκαιρι) αλλα και απο αποψη διαμονης (camping) ειναι απο τα πιο λειτουργικα!!!
Και αν χρειαζεται να ειναι πιο οικονομικα η φαση το camping γινεται ελευθερο σε μια παραλια τυπου "Μουρτερη" (βλ Μ8Τ8 mag).
Βεβαια το να μαζευτουν πολλοι σε μια συναντηση δεν ειναι παντα και το πιο καλο γιατι αντε να συντονιστουν τοσα ατομα!
ελα ρε παιδια μη ψαχνουμε γιατι δεν ειχε κοσμο φετος η ετησια.
τα ατομα που ειναι απο παλια εδω μεσα δεν πηγαμε. χρηματα, κεφι, ''φοβος'' για το τι/ποιον θα συναντησεις...ε δεν θελει και πολυ.
αυτο που μετραει ειναι οτι τα παιδια που πηγανε τα περασανε καλα! μακαρι να γυρισει η φαση και του χρονου να ειμαστε ολοι εκει.![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Ήμουν από αυτούς που εν μέρη το έτρεχαν το θέμα και τελικά δε κατάφερα να πάω και εν μέρη ντρέπομαι και για αυτό. Το ήθελα πάρα πολύ και κατά μια έννοια το είχα και υποχρέωση.
Όπως και να έχει, ο λόγος που δε πάει κόσμος εξαιρουμένου του οικονομικού βέβαια, είναι ότι στην ουσία εδώ μέσα δεν έχουμε κάτι κοινό. Δεν είμαστε club, όλοι με κάποιου τύπου μηχανή ή κάποια μάρκα και πάει λέγοντας. Είμαστε λίγο σαν ένα μεγάλο καφενείο. Έχουν ξαναειπωθεί αυτά από αρκετούς και πρόσφατα έγραψε κάτι σχετικό ο Βύρωνας στο άλλο thread. Εγώ συνεχίζω και είμαι της άποψης για 2ημερο, διαφορετικά δεν είναι συνάντηση, είναι βόλτα που ουσιαστικά δεν υπάρχει επικοινωνία, παρά μόνο μεταξύ φίλων. Διάφορες συγκεντρώσεις ανά καιρούς, όπως για παράδειγμα το πρόσφατο Legendary Voskoparty είχαν αρκετό κόσμο. Η ουσία της ετήσιας για μένα είναι να τα πεις με τους άλλους, να κάνεις χαβαλέ, να παίξεις. Όχι τόσο να οδηγήσεις.
Από εκεί και πέρα, νομίζω ότι ίσως πια δεν υπάρχει και λόγος να γίνεται ούτε ετήσια, ούτε τίποτα. Όποιος θέλει ποστάρει τη πρόταση του για βόλτα και αντίστοιχα πάει όποιος νομίζει. Δε ξέρω.. Τα γράφω και μπερδεμένα μιας και προσωπικά έχω προβληματιστεί αρκετά.
Σε κάποιο άλλο ποστ μου θα ρίξω πιο αναλυτικά τις προτάσεις μου, αλλά η αλήθεια είναι ότι μέσα μου δε πιστεύω ότι θα γίνει κάτι σαν moto. Πιο μεγάλη επιτυχία θα έχει αν κανονίσει 3ήμερο χωμάτινο στη Κρήτη.
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
ψαναψόφα φούστη γλάρε