ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Με είδα χθες να κάνω πατινάζζζζ με τη βροχή στο Μενίδι...Πολλά λάδια κάτω βρε παιδιά...Πολλά καυσαέρια...Ευτυχώς όρθια...
Όλα είναι δρόμος...
Με είδα και μένα να κάνω λίγο πατινάζ στο Μενίδι αλλά όχι από βροχή, από diesel που ήταν χυμένη κάτω στην άσφαλτο. Ευτυχώς δεν ήταν μεγάλη η κηλίδα και επομένως δεν είχε μεγάλη διάρκεια το πατινάζ, τα καινούργια λάστιχα βρήκαν γρήγορα πάλι πρόσφυση στην στεγνή άσφαλτο και έφυγα κύριος, συνοδευόμενος μετά μόνο από την μοναδική μυρωδιά που μόνο το diesel καύσιμο μπορεί να σου προσφέρει..
Everybody can ride a fast bike, but very few can ride a bike fast
Με ειδα να βλεπω τον κολλητο μου μεσα στους θαμνους χτυπημενο, παγωμενο και νεκρο, μετα απο την 6ωρη εξαφανιση του...![]()
Με είδα χθες να πηγαίνω αεροδρόμιο με το Σουπράκι μου φουλ εξοπλισμένη και να τρώω απίστευτο ξύλο από τον αέρα...
Γύρισα και δικάβαλη...
Καλέ εσείς οι άντρες, όταν βλέπετε γυναίκα φουλ εξοπλισμένη, γιατί σνομπάρετε τόσο; Τελικά προτιμάτε τα σορτσάκια και μετά τα κράζετε...:P
Όλα είναι δρόμος...
Με είδα χθες να κάνω μια τεραστια μ@λ@κι@. Να μη βλέπω τη κοπελιά με το scooter. Να της κόβω το δρόμο με το χαζοκουτι μου να πλάκωνεται στα φρένα να το γλιτώσει και να της ζητάω χίλια συγνώμη. Εκεί κατάλαβα το δεν την είδα. Τι να πω εκτός ότι εφταιγα
Όλα ανθρώπινα είναι φίλε.
Και όπως λες κι εσύ, όταν σου τύχει καταλαβαίνεις πως δεν είναι όλα άσπρο μαύρο εκεί έξω, αλλά υπάρχουν και άλλες αποχρώσεις.
Τις προάλλες ενώ πήγαινα στο δρόμο με τη μηχανή, βγήκε χωρίς φλας, χωρίς να κοιτάξει, βανάκι που ήταν σταματημένο παράλληλο στο δρόμο, ακριβώς την ώρα που περνούσα δίπλα του. Πλακώθηκα στα φρένα και στις κόρνες και σταμάτησα τέρμα αριστερά με την ρόδα του 1 εκατοστό από την εξάτμισή μου. Μου ζήτησε χίλια συγνώμη πως δεν με είδε, του είπα να έχει τα μάτια του στο δρόμο και αφού πήρα 2 αναπνοές έφυγα. Τι άλλο μπορώ να κάνω; να τον τρομάξω; να βγάλω τα νεύρα μου πάνω του; να τον βρίσω; πραγματικά δε νομίζω ότι βγαίνει τίποτα άλλο από τις εμπειρίες αυτές παρά το να έχουμε τα μάτια ανοιχτά, κι αν τη βγάζουμε όρθιοι να συγχωρούμε και λίγο.
![]()