Προβολή αποτελεσμάτων ψηφοφορίας: Δεν πήγα στην ετήσια του moto.gr εξαιτίας :

Ψηφοφόροι
100. Δεν μπορείτε να ψηφίσετε
  • Των Αdmins

6 6,00%
  • Των Μods

7 7,00%
  • Το forum έχει πάρει την κατηφόρα

12 12,00%
  • Οικογενειακών-Επαγγελματικών υποχρεώσεων

29 29,00%
  • Της Ανεργίας - Οικονομικο θέμα

27 27,00%
  • Της κακής οργάνωσης-ενημέρωσης

8 8,00%
  • Είχα καλύτερα πράγματα να κάνω

9 9,00%
  • Δεν ήξερα κανέναν

9 9,00%
  • Ήταν πολλά χιλιόμετρα

8 8,00%
  • Του γλάρου του AristidisZ

19 19,00%
  • Δεν έχω πλέον μηχανή

6 6,00%
  • Ολα τα παραπανω + αλλοι 1000 μεταφυσικοι λογοι

9 9,00%
Ψηφοφορία πολλαπλών επιλογών
Σελίδα 6 από 24 ΠρώτοΠρώτο 123456789101116 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 347

Θέμα: Τι θα γίνει με τις Ετήσιες Moto.GR, κουβεντούλα

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Μοτορεμαλι Προβολή μηνύματος
    ....
    Εγω αυτο που νομιζω ειναι πως ο κοσμος που στην περσινη-προπερσινη κ.λ.π. ετησια ακολουθησε το μοτο.γρ με το μπανερακι του (σαν παρεα του φ.β.) θα μπορουσε να ακολουθησει και φετος.....
    Διαβάζεις τι γράφεις;

Το moto δεν τα είχε ποτέ καλά με λέσχες γκρουπ κλπ. Οι βόλτες μας κι οι έξοδοί μας ήταν πάντα όλοι μαζί. Ούτε το ταδε ούτε το δείνα club/ομάδα/κλπ

Όποιος θέλει έρχεται στις κάθε είδους συγκεντρώσεις χωρίς την κάλυψη ή το "μπανεράκι" του.

Και δεν θα κάτσουμε να κάνουμε προμόσιον. Τα βάζουμε εδώ μέσα κι όποιος θέλει έρχεται. Όποιος δεν θέλει, δεν πειράζει, δε θα χαλαστούμε, μπορεί να βρεθουμε ξανά στο μέλλον.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

θα πω κι εγω την μαλακεια μου...να καταργηθει η ετησια,και ανα λιγο χρονικο διαστημα να κανονιζονται βολτες-συναντησεις,και οποιος γουστΕρνει παει...ουτως η αλλως στις ετησιες δεν γνωριζες και κανεναν,εφταναν οι μεν,εφευγαν οι δε...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Διαβάζεις τι γράφεις;

Το moto δεν τα είχε ποτέ καλά με λέσχες γκρουπ κλπ. Οι βόλτες μας κι οι έξοδοί μας ήταν πάντα όλοι μαζί. Ούτε το ταδε ούτε το δείνα club/ομάδα/κλπ

Όποιος θέλει έρχεται στις κάθε είδους συγκεντρώσεις χωρίς την κάλυψη ή το "μπανεράκι" του.

Και δεν θα κάτσουμε να κάνουμε προμόσιον. Τα βάζουμε εδώ μέσα κι όποιος θέλει έρχεται. Όποιος δεν θέλει, δεν πειράζει, δε θα χαλαστούμε, μπορεί να βρεθουμε ξανά στο μέλλον.

Δηλ δεν ειχαμε παρεες και μπανερακια απο φ.β. περυσι?Γιατι εγω θυμαμε 3 και καμια 30αρια μοτο απο αυτες τις 3 ομαδες μονο.
    Τωρα αν δεν μας ενδιαφερει αλλαζει το πραμα.Ας μην κανουμε προμοσιον,πραγματι..μπορει να ξαναβρεθουμε.
    malaguti,sachs k50,honta c50,honda dax,honda mb,kawasaki ar125,yamaha lc250 (410),honta nsr 250,honda cbrr 400,yamaha fzr exup 240 (400),suzuki katana 1100,honda magna 750,zxr 400,honda transalp 600,yamaha thundercat 600,cbrr 1000,yamaha r6,triumph tt 600,XT 600,steed 600.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Δηλ δεν ειχαμε παρεες και μπανερακια απο φ.β. περυσι?Γιατι εγω θυμαμε 3 και καμια 30αρια μοτο απο αυτες τις 3 ομαδες μονο.
    Τωρα αν δεν μας ενδιαφερει αλλαζει το πραμα.Ας μην κανουμε προμοσιον,πραγματι..μπορει να ξαναβρεθουμε.
    Μας ενδιαφέρει να ερχεται κόσμος και να περνάμε καλά. Δεν μας ενδιαφέρει να προσελκύσουμε συγκεκριμενα ή κάποια γκρουπ.

ΦΒ, ξεΦΒ.

Πόσο πιο απλά να το πω;
    Τελευταία τροποποίηση από sniper; 03/10/2013 στις 17:23.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Συγνώμη για να μπω στο νόημα. Ποιες είναι αυτές οι παρέες και τα bannerακια; Με όνομα παρακαλώ.

sotris like motoris Το avatar του/της taxydromos
    δεν υπάρχει θέμα με καμιά ομάδα..
    η γνώμη μου είναι ότι το moto.gr έχει δύναμη αλλά δεν ξέρει να τη διαχειρίζεται,δεν υπαρχει δηλ καλό management

καλύτερη οργάνωση λοιπόν,δημιουργικό-ακριβές πρόγραμμα και άμεση επικοινωνία τα κλειδιά για την επιτυχία οποιουδήποτε εγχειρήματος..
    [font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]

My Dirty Blog!!
    ^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب

Athenians Enduro Lovers

Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..

Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!

Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
    [color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Τι να γίνει δηλαδή με τις ετήσιες???

Μια χαρά διοργανώνονται και εκτελούνται κάθε χρόνο.Οι μόνες διαφορές φέτος ήταν το (προαιρετικό) διήμερο και η απουσία δημιουργίας "γκρουπ δυναμικότητας μηχανακίων".Το τελευταίο αντιλαμβάνομαι,όπως είπε και κάποιο γλυκό αγόρι στο ορίτζιναλ θρεντ,ως "τελετουργία".

Το "πρόβλημα" που οδήγησε σε λίγες συμμετοχές,είναι καθαρά οικονομικό...όλα τ'άλλα..να 'χαμε να γεμίζαμε θρεντ.
    Δε με χάλασε η διαφορετική οπτική που δώθηκε στην ετήσια φέτος.Πρέπει να δοκιμάζονται διαφορετικά πράγματα...αλλά δυστυχώς είναι σύσκολοι καιροί για πειραματισμούς.

@ tommy dakar
    Στους καλούς καιρούς ΚΑΙ ετήσια γινόταν ΚΑΙ έπηζε το μάτι μας από βόλτες και ουδείς είχε παράπονο.Από τη στιγμή που άλλοι έχουν παροπλισμένα τα μηχανάκια τους και άλλοι ίσα που παλεύουν να τα βγάλουν καμιά βόλτα, δε μπορείς να περιμένεις πολλά πράγματα.
    Α!...και διαφωνώ με το "δεν μπορείς να γνωρίσεις άτομα από το φορουμ στις ετήσιες,επειδή άλλοι πάνε κι άλλοι έρχονται"
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Πικραμένο μέλος Το avatar του/της guzzistas
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Aggelos_SV Προβολή μηνύματος
    Τι να γίνει δηλαδή με τις ετήσιες???

Στους καλούς καιρούς ΚΑΙ ετήσια γινόταν ΚΑΙ έπηζε το μάτι μας από βόλτες και ουδείς είχε παράπονο.Από τη στιγμή που άλλοι έχουν παροπλισμένα τα μηχανάκια τους και άλλοι ίσα που παλεύουν να τα βγάλουν καμιά βόλτα, δε μπορείς να περιμένεις πολλά πράγματα.
    Α!...και διαφωνώ με το "δεν μπορείς να γνωρίσεις άτομα από το φορουμ στις ετήσιες,επειδή άλλοι πάνε κι άλλοι έρχονται"
    Συμφωνώ κι επαυξάνω.

ΤΟ μεγαλύτερο πρόβλημα είναι το οικονομικό. Οσο και να το κουράζουμε, αυτό είναι η ρίζα του κακού...

Από κει και πέρα μπορεί να συντρέχουν πολλοί άλλοι ατομικοί λόγοι, αλλά είναι δευτερευούσης και όχι τόσο μεγάλης σημασίας.
    Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.

Ημίκουλο μέλος Το avatar του/της KostasV2
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Εγώ νομίζω ότι το πρόβλημα είναι τα λ7.
    Σίγουρα παίζει κι αυτό. Αλλά νομίζω ότι δεν υπάρχει και αρκετό "δέσιμο" μεταξύ των μελών, σημαντικός παράγοντας imo.

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από KostasV2 Προβολή μηνύματος
    Σίγουρα παίζει κι αυτό. Αλλά νομίζω ότι δεν υπάρχει και αρκετό "δέσιμο" μεταξύ των μελών, σημαντικός παράγοντας imo.
    Σωστο αλλα για να υπαρξει δεσιμο δεν πρεπει και να γνωριστουμε πρωτα;
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MikeG Προβολή μηνύματος
    Συγνώμη για να μπω στο νόημα. Ποιες είναι αυτές οι παρέες και τα bannerακια; Με όνομα παρακαλώ.
    μισο να (μαθω και να) σου στειλω και το ονομα και 1-2 φωτο
    malaguti,sachs k50,honta c50,honda dax,honda mb,kawasaki ar125,yamaha lc250 (410),honta nsr 250,honda cbrr 400,yamaha fzr exup 240 (400),suzuki katana 1100,honda magna 750,zxr 400,honda transalp 600,yamaha thundercat 600,cbrr 1000,yamaha r6,triumph tt 600,XT 600,steed 600.

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    μισο να (μαθω και να) σου στειλω και το ονομα και 1-2 φωτο
    Δεν ειρωνεύομαι.. & ξέρεις για εμάς που δε ζούμε Αθήνα, τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως τα ξέρετε εκεί.

p.s Είδα το πμ σου.

Πάντως εγώ αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι η κάθε παρέα θέλει να νοιώθει ότι έχει το δικό της 'Club", "λέσχη", whatever. Δεν μου άρεσε ποτέ αυτή η λογική και δε τη κατάλαβα. Εξηγεί μόνο το ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχει πουθενά συλλογικότητα παρά μόνο παρέα. Ο καθένας πάντως κάνει ότι αισθάνεται.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MikeG Προβολή μηνύματος
    Δεν ειρωνεύομαι.. & ξέρεις για εμάς που δε ζούμε Αθήνα, τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως τα ξέρετε εκεί.

p.s Είδα το πμ σου.

Πάντως εγώ αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι η κάθε παρέα θέλει να νοιώθει ότι έχει το δικό της 'Club", "λέσχη", whatever. Δεν μου άρεσε ποτέ αυτή η λογική και δε τη κατάλαβα. Εξηγεί μόνο το ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχει πουθενά συλλογικότητα παρά μόνο παρέα. Ο καθένας πάντως κάνει ότι αισθάνεται.

Μαζι σου,ετσι και αλλιως δεν εχω σκοπο την κοντρα,την γνωμη μου λεω γιατι νιωθω μοτεος και δεν θελω μετα το ακυρο της πιτας να ερθει το ακυρο της ετησιας και μετα....αλλα ακυρα.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Φίλε μου, δεν ξέρω αν ζω σε παράλληλο σύμπαν (πιθανόν), αλλά μιας και δεν έχω και ούτε πρόκειται να αποκτήσω FB, και επειδή πέρυσι συμμετείχα και ως leader σε κάποιο group...υπήρχαν group με δικό τους Banner στην ετήσια?
    Θα τρελαθούμε τελείως δηλαδή...

Εκτός απ΄τους πατρινούς που ήρθαν μόνοι τους και μας βρήκαν, η συμμετοχή ανα group γινόταν από εμάς όπως γίνεται κάθε χρόνο, σύμφωνα με τα cc/τύπο μοτό και μόνο!

Που ήταν αυτοί που λές?
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tommy dakar Προβολή μηνύματος
    θα πω κι εγω την μαλακεια μου...να καταργηθει η ετησια,και ανα λιγο χρονικο διαστημα να κανονιζονται βολτες-συναντησεις,και οποιος γουστΕρνει παει...ουτως η αλλως στις ετησιες δεν γνωριζες και κανεναν,εφταναν οι μεν,εφευγαν οι δε...
    βόλτες / μαζώξεις, τουλάχιστον από Αθήνα, κανονίζονται σχετικά συχνά, δε νομίζω ότι παίζει ρόλο αν τις διοργανώνει ο Βύρωνας ή εγώ (π.χ.)

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Σελίδα 6 από 24 ΠρώτοΠρώτο 123456789101116 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τι θα γινει με αυτες τις γυναίκες;
    από Dirty_Gas στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 48
    Τελευταίο μήνυμα: 16/03/2016, 23:50
  2. Απαντήσεις: 413
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2010, 15:07
  3. Ρε τι θα γινει με σας;;;