Σας προσκαλούμε όλους στην ετήσια εκδρομή του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 05/10/2025. Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...
Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Aσχολουμαι με το αντικείμενο πάνω απο 38 χρόνια... και θεωρητικά και πρακτικά... παλιότερα περισσότερο πρακτικά, ποΐτάνα κρίση. Kαι πάντα νόμιμα έτσι; Βρε δεν ήταν νύξη προσωπικά για εσένα, σχόλιο αστεϊσμού για όλους τους συμμετέχοντες στo thread ήταν
DIE FETTEN JAHRE SIND VORBEI... ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΤΖΑΚΕΤ REV'IT GT
Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Βρε δεν ήταν νύξη προσωπικά για εσένα, σχόλιο αστεϊσμού για όλους τους συμμετέχοντες στo thread ήταν Το κακό είναι ότι αυτοί που πρέπει να "φοβόμαστε" δεν μιλανε συνήθως...
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Kαι πάντα νόμιμα έτσι; και ήθικα ομως ε??
Quod me nutrit... me destruit.....
Δημοσιεύθηκε αρχικά από (Mostra)damoS και ήθικα ομως ε?? Nαι.
Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Βρε δεν ήταν νύξη προσωπικά για εσένα, σχόλιο αστεϊσμού για όλους τους συμμετέχοντες στo thread ήταν θυμισε μου να σου στειλω μια υπογεγραμενη 45αρα...........
Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 θυμισε μου να σου στειλω μια υπογεγραμενη 45αρα........... δεν ου στέλνεις καλυτερα εμένα υπογεγραμμενο το 21;
Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 θυμισε μου να σου στειλω μια υπογεγραμενη 45αρα........... Σφαίρα ή milf;
Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Σφαίρα ή milf; Vaska σε λενε;
μωρέ και με υλικά από το σπίτι κατασκευάζεις καράlethal πράγματα http://www.youtube.com/watch?v=4iYJ08bdarU
οχι ομως σαν αυτο
Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Σφαίρα ή milf; αστο διαλο βλαμενε με σενα θα κοψω και το ποτο και τους καφεδες ολα εξω πανε η βγαινουν απ την μυτη.........
..make my day punk!
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 οχι ομως σαν αυτο Colt Python John Holmes;
Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 αστο διαλο βλαμενε με σενα θα κοψω και το ποτο και τους καφεδες ολα εξω πανε η βγαινουν απ την μυτη......... Nαι, κατηγόρησέ με και που κατουράς έξω από τη λεκάνη τώρα...
Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp ..make my day punk! το εχει ενας φιλος ολοιδιο σαν αυτο