Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 47

Θέμα: μπήκαν τα κρύα... μπουφάν

Μέλος Το avatar του/της BabisStinson
    Επειδή κοιτάω κι εγώ αυτές τις μέρες για μπουφάν, είδα το Avatar της Colori, ωραίο είναι και φαίνεται καλή επιλογή. Συν ότι είναι ελληνική εταιρεία. Το μόνο που θα κοιτούσα είναι τι προστασία έχει ή μπορεί να λάβει στην πλάτη ως έξτρα. Στην Dainese παίρνεις ένα G2 πχ ή σε Revit ένα Seesoft.
    Για μένα αυτά τα 2 πράγματα πρέπει να βελτιώσουν: Κυρίως το design τους και το επίπεδο προστασίας. Γιατί απ' ότι διαβάζω από όλους η ποιότητα και το after sales είναι ήδη σε εξαιρετικό επίπεδο.

Στο budget που κοιτάς και σε 3/4 δες κι αυτό της Revit: http://www.motoraid.eu/rider/jackets...-jacket-colors
    Αν κάνεις και την υπέρβαση ίσως αξίζει ένα ωραίο μπουφάν με Gore-Tex, σε πολύ καλή προσφορά. Dainese Ice Sheet: http://www.motorparts.com.gr/eshop/e...tx-detail.html

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BabisStinson Προβολή μηνύματος
    Επειδή κοιτάω κι εγώ αυτές τις μέρες για μπουφάν, είδα το Avatar της Colori, ωραίο είναι και φαίνεται καλή επιλογή. Συν ότι είναι ελληνική εταιρεία. Το μόνο που θα κοιτούσα είναι τι προστασία έχει ή μπορεί να λάβει στην πλάτη ως έξτρα. Στην Dainese παίρνεις ένα G2 πχ ή σε Revit ένα Seesoft.
    Για μένα αυτά τα 2 πράγματα πρέπει να βελτιώσουν: Κυρίως το design τους και το επίπεδο προστασίας. Γιατί απ' ότι διαβάζω από όλους η ποιότητα και το after sales είναι ήδη σε εξαιρετικό επίπεδο.
    Δε ξέρω τι προστασίες φοράει στο Avatar αλλα στο LENNON στο BRUTAL και στο STORM απο προσωπική εμπειρία η προστασίες τους ειναι εξαιρετικές ΕΙΔΙΚΑ η προστασία της πλάτης

Μέλος Το avatar του/της BabisStinson
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Sapadak Προβολή μηνύματος
    Δε ξέρω τι προστασίες φοράει στο Avatar αλλα στο LENNON στο BRUTAL και στο STORM απο προσωπική εμπειρία η προστασίες τους ειναι εξαιρετικές ΕΙΔΙΚΑ η προστασία της πλάτης
    Ευχαριστώ για την ενημέρωση.

Παλαιό μέλος
    Χαίρομαι που ακούω καλά λόγια για την Colori και ειδικά για το avatar. Προτιμά να το δώσω σε αυτούς παρά σε άλλες εταιρείες, αλλά θα πάω να δω και κανένα άλλο να έχω μέτρο σύγκρισης.

Έχω ένα προβληματισμό σχετικά με τις εσωτερικές επενδύσεις! Τα μανίκια ενώνονται με ένα κουμπί μόνο το καθένα. Προσωπικά μου φαίνεται εκνευριστικό αυτό στο βγάλε. Σε όλες τις εταιρείες παίζει ακριβώς το ίδιο ή παίζει και καμιά άλλη εναλλακτική? Δίνω σημασία σε αυτό, από την άποψη πως κατά ένα 70% φαντάζομαι πως θα φοριέται με την επένδυση.

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από archi Προβολή μηνύματος
    Έχω ένα προβληματισμό σχετικά με τις εσωτερικές επενδύσεις! Τα μανίκια ενώνονται με ένα κουμπί μόνο το καθένα. Προσωπικά μου φαίνεται εκνευριστικό αυτό στο βγάλε. Σε όλες τις εταιρείες παίζει ακριβώς το ίδιο ή παίζει και καμιά άλλη εναλλακτική? Δίνω σημασία σε αυτό, από την άποψη πως κατά ένα 70% φαντάζομαι πως θα φοριέται με την επένδυση.
    Όλα ειναι θέμα συνήθειας...
    Προσπαθώ να θυμηθώ αλλα νομίζω πως σε οτι εχω φορέσει ειναι ετσι

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Sapadak Προβολή μηνύματος
    Όλα ειναι θέμα συνήθειας...
    Προσπαθώ να θυμηθώ αλλα νομίζω πως σε οτι εχω φορέσει ειναι ετσι
    ή με δύο το πολύ

Παιδια τα colori κατασκευαζονται στην Ελλαδα ή απλα η εταιρια ειναι ελληνικη -ελληνικων συμφεροντων?

Εγω που τα κοιταξα καποια στιγμη δεν μπορω να πω οτι τρελαθηκα ........αλλα οι προσφορες τους ειναι οντως value for money και μαλλον αξιζει να τα επιλεξει καποιος.

Τελικα κατεληξα στο revit sand απο το οποιο σε γενικες γραμμες ειμαι ευχαριστημενος.
    NO NEWS..........GOOD NEWS

Μαγαζι για να δοκιμασουμε τα Revit σε Αθηνα-Πειραια που εχει;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Yianniss Προβολή μηνύματος
    Μαγαζι για να δοκιμασουμε τα Revit σε Αθηνα-Πειραια που εχει;
    γιάσσαρης στην πειραιώς

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stynikop
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nicket456 Προβολή μηνύματος
    Παιδια τα colori κατασκευαζονται στην Ελλαδα ή απλα η εταιρια ειναι ελληνικη -ελληνικων συμφεροντων?
    Made in Greece.

Παλαιό μέλος
    Λοιπόν...
    Δωκίμασα διάφορα μπουφανάκια.
    με εντυπωσίασε ένα Bering αλλά πολύ ακριβό οπότε το ξέχασα ήδη. Από όλα κρατάω 2.
    1. το Colori που ήδη έχω αναφέρει. Avatar. πολύ καλή ποιότητα. Πολύ καλό κλείσιμο. Τέλεια φερμουάρ που δείχνουν πολύ ανθεκτικά. Μεγάλο + η εσωτερική του επένδυση. Η πιο ποιοτική από όλα όσα είδα και ποιοτικά αλλά φαίνεται και η πιο ζεστή. τιμή 200€
    2. Macna Oasis το είδα στα 230 αλλά τώρα το είδα στο νετ στην αποθήκη στα 210€. Με εντυπωσίασε σε όλα. Σχεδιασμός. Έξυπνες πατέντες. Φοβερή ποιότητα. 3 layers (Cordura, αδιάβροχο, εσωτερική επένδυση) ξεχωριστά. και το ΜΕΓΆΛΟ +....
    Είναι το μόνο όπου τα layers ενώνονται και στα μανίκια με φερμουάρ. Ψηνόμουν στα 230 τώρα που το είδα και 210€ ακόμα καλύτερα.

έχει κανείς άποψη για το OASIS? από after sale και από θέμα αδιαβροχοποίησης έχει κανείς άποψη.

Τέλος, για όποιον ενδιαφέρετε είδα και 2 ωραία IXS, διακριτικά που δεν φαίνονται για μοτοσυκλετικά και αρκετά μακριά. Ότι πρέπει για κάποιον που ψάχνει κάτι διακριτικό για την πόλη (στη τιμή δεν με εντυπωσίασαν)

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    ποιο Bering είδες ;
    μήπως να το ψαχνες απο νετ ;

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παλαιό μέλος
    το Bering Odyssee, αλλά ξεφεύγει πολύ από όσα είδα.

κόλλησα με το Macna που γενικά όσα είδα ήταν πολύ μπροστά

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από zannisvel Προβολή μηνύματος
    Εγω ορκιζομαι στο first gear και για 3/4 το kilimanjaro απλα τα σπαει. Το εχω φορεσει και στους -10. Απλα στην Ελλαδα δε πρεπει να το ξερει κανενας.
    Μην παίρνεις όρκο. Για πες εντυπώσεις.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Από aftersales νομίζω η Colori είναι μπροστά, γνωστός μου έχει ένα χειμερινό καμιά 10αριά χρόνια και μόλις του χάλασε κάτι το έφτιαξαν χωρίς κόστος. Η Revit παίζει να έχει τον χειρότερο αντιπρόσωπο (από προσωπική πείρα μιλάω)...
    +1 για την colori -1 γιαν την revit αποτέλεσμα 0.

Colori είχα και έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Κάπου πρέπει να υπάρχει ακόμα αν δεν το χάρισα σε κανένα φίλο.
    Τον Έλληνα αντιπρόσωπο δεν τον ξέρω αλλά είχε αναφερθεί παλαιότερα εδώ στο φόρουμ ένα πρόβλημα σε κάποια προστατευτικά νομίζω τα οποία αντικαταστάθηκαν άμεσα. Και άλλοι είχαν γράψει τότε για το πολύ καλό after sales. Και εδώ σταματούν οι γνώσεις μου. Στα 2 που έχω ως τώρα δεν έχω χρειαστεί τίποτα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από archi Προβολή μηνύματος
    το Bering Odyssee, αλλά ξεφεύγει πολύ από όσα είδα.

κόλλησα με το Macna που γενικά όσα είδα ήταν πολύ μπροστά
    Το macna oasis φαίνεται όντως πολύ καλή επιλογή ενώ είναι και όμορφο.
    Sent from me using a computer.

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nicket456 Προβολή μηνύματος

Τελικα κατεληξα στο revit sand απο το οποιο σε γενικες γραμμες ειμαι ευχαριστημενος.
    Υπάρχει κάτι που δεν σου αρέσει?
    Sent from me using a computer.

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Εδώ μπαίνουν τα κρύα....μπρρρρ!!
    από DrBig στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2212
    Τελευταίο μήνυμα: 19/06/2025, 08:12
  2. Το μπουφαν ειναι για τα κοροιδα
    από gcrook στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 07/10/2013, 00:04