Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 28

Θέμα: προβλημα cbr 600 f4 2000

Μέλος Το avatar του/της ariscbr600f4

προβλημα cbr 600 f4 2000

γεια σας...

εχω καποιο θεμα με τον μοτο μου και θα ηθελα να το μοιραστω μαζι σας για τυχον βοηθεια και αποψεις (θα το εκτιμουσα πολυ) πριν φτασω στον μαστορα...

προσφατα αγορασα ενα cbr 600 f4 του 2000 καρμπυρατερ (εχεις συναγερμο, κρατηστε το μπορει να σημαινει κατι),
    σε μια βολτα μου λοιπον σε ενα φαναρι, εκει που παω να ξεκινησω μου σβηνει, ξαφνικα, παω να βαλω μπρος και απο την μιζα βγαινει ενας νεκρος θορυβος που δεν κρατησε ουτε δευτερολεπτο, λες και δεν υπηρχε καν μπαταρια μεσα (φωτα αναβαν κανονικα) σε μια κατηφορα, το αναβω με δευτερα παω καποια αποσταση, και σε φαναρι παλι εκει με την 1η και τον συμπλεκτη τσουπ, ξανασβηνει, σπροχνω αναβει σβηνει κτλ...
    με τα πολλα φτανω σπιτι μετραω την μπαταρια και εδινε μολις 10v, (οπ λεω, η μπαταρια φταει) βαζω μπρος, μετραω, και αντι να ανεβαινει αυτη επεφτε ( α! λεω, εχουμε θεμα εδω, μποει να παμε και για ανορθωτη)...
    βγαζω την μπαταρια, την φορτιζω, την βαζω στο μηχανακι ξανατσεκαρω, ολα μια χαρα, 12+v, εδινα γκαζι μεγαλωνε αυτο 14+v (βρε λες να φταει ο συναγερμος λεω?) τυχαια...
    αποσυνδεω τον συναγερμο και το δουλευα μια χαρα...
    2-3-5-10 μερες, λεω δεν βαζω τον συναγερμο να δω τι παιζει γιατι ειναι και περιεργες οι εποχες??? τον ξανασυνδεω, μια χαρα ολα...

ξαφνικα ενα βραδυ μετα απο λιγες μερες, που με επιασε και η βροχη στο δρομο, σε ενα φαναρι (ευτυχως κατω απο το σπιτι μου) παλι τα ιδια... μου ψιλο σκροτσαρει καπως στην 1η και τσουπ, σβηνει.... παω να βαλω μπρος, νεκρη μιζα, ενω τα φωτα αναβαν μια χαρα και παλι... το παρκαρω και τσουπ, ο συναγερμος κλειδωνει μονος του (τι εγινε λεω??) τον ξεκλειδωνω τιποτα αυτος κλειδωνε μονο του, το εκανε 3-4 φορες μεχρι που τον αποσυνδεσα...
    δινω μια στην μιζα και καπως νεκρη η μπαταρια με δυσκολια δινει μια και παιρνει (δεν το πηγα βολτα ομως για ηταν βραδυ και εβρεχε)...

απο κουβεντες με φιλους που εκανα το ιδιο βραδυ, αλλοι μου ειπαν για βραχυκυκλωμα με τον συναγερμο, αλλοι μου ειπαν για τεντοτηρες και καδενες, αλλοι για δισκους συμπλεκτη (για το σκροτσαρισμα) αλλοι για μπαταρια και ανορθωτη και αλλοι για μπουκομενα φιλτρα αερα βενζινης μπουζια κτλ...

εσας ποια ειναι η αποψη σας? καποιος με παρομοιο προβλημα σε ιδιο η διαφορετικο μοτο???
    οποιαδηποτε πληροφορια-αποψη θα με ενδιεφερε και θα μου ηταν χρησιμη....
    ευχαριστω...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    αυτους που σου ειπαν για τεντωτηρες και καδενες μην τους πολυκανεις παρεα

συμφωνω με τον toyar.δες τωρα που στο ξανακανε την ταση της μπαταριας.τι δειχνει?επισης βαλε μπροστα τον κινητηρα χωρις φωτα και δες αν γεμιζει την μπαταρια.μετα αναψε τα φωτα και ξαναμετρησε.τελος σβησε την μηχανη βαλε συναγερμο και μετρα ξανα την καταναλωση του συναγερμου σου.
    πετρος

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stynikop
    Αν στο κάνει με το συναγερμό και δε στο κάνει χωρίς το συναγερμό, αυτός θα φταίει. Εσωτερικά ή στις συνδέσεις του. Η φύσα του κουμπώνει καλά? Υπάρχουν τίποτα καλώδια φθαρμένα ή ελεύθερα; αισθητήρες που δεν έχουν συνδεθεί ή έχουν κοπεί καλώδιά τους;

δυστυχως δεν εχω την δυνατοτητα αυτες τις μερες να ελεγξω τα volt κτλ γιατι δεν εχω τα μηχανηματα...
    το εβαλα μπρος με αμαξι ενω ειχα βγαλει τον συναγερμο και το πηγα μια χαρα βολτα, φορτισε καπως η μπαταρια αλλα οχι πολυ, παιρνει δυσκολα και οπου να'ναι μπορει να μεινει παλι...
    οσο για γυμνα καλωδια και συνδεσεις, με το ματι μου φαινονται μια χαρα οσα μπορω να δω, πιο εσωτερικα δεν ξερω...
    καλα ολα αυτα αλλα για το σκορτσαρισμα που μου εκανε καμια ιδεα??? μπορει να ειναι απο φιλτρο βενζινης η δισκους συμπλεκτη??? εχει καμια σχεση ο συναγερμος και τα ηλεκτρικα με το σκορταρισμα?
    ειναι τυχαιο που και τις 2 φορες το επαθα με βροχη??

Ξενιτεμέλος Το avatar του/της menos
    Καλού κακού ρίξε μια ματιά στα ηλεκτρικά σου...
    Μπορεί άνετα να βραχυκυκλώνει σε κάποιες συνδέσεις απο την πολυκαιρία και απλά να χρειάζεται καθάρισμα.
    Καθαριστικό σπρέυ επαφών... δεν χάνεις κάτι.

το μετρησα παλι, σβηστη εδινε 11.8 η μπαταρια και αφου την αναψα εφτανε μεχρι 12.5 οχι πιο πολυ, και οταν εσβηνα μηχανη επεφτε.. σιγα σιγα αλλα επεφτε κατω απο 12, με συναγερμο δεν το δοκιμασα γιατι φοβομουν μην την εξαντληση τελειως και δεν εχω τον φορτιστη τωρα, και με τετοιον καιρο δεν μπορω να την κανω και πολυ βολτα... απλα δεν θελω να αλλαξω μπαταρια και να ανακαλυψω οτι φταει κατι αλλο... 1ος χρονου ειναι η μπαταρια... μπος...

Ανορθωτής...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ariscbr600f4 Προβολή μηνύματος
    το μετρησα παλι, σβηστη εδινε 11.8 η μπαταρια και αφου την αναψα εφτανε μεχρι 12.5 οχι πιο πολυ, και οταν εσβηνα μηχανη επεφτε.. σιγα σιγα αλλα επεφτε κατω απο 12, με συναγερμο δεν το δοκιμασα γιατι φοβομουν μην την εξαντληση τελειως και δεν εχω τον φορτιστη τωρα, και με τετοιον καιρο δεν μπορω να την κανω και πολυ βολτα... απλα δεν θελω να αλλαξω μπαταρια και να ανακαλυψω οτι φταει κατι αλλο... 1ος χρονου ειναι η μπαταρια... μπος...
    οι μπαταριες κρατανε συνηθως 2 χρονια.μπορει ομως να μην κρατανε φορτιο.γι αυτο σου ειπα να βαλεις συναγερμο.αν και κατα πασα πιθανοτητα ειναι ανορθωτης.
    πετρος

βρες εναν aftermaket γιατι της μαμας ειναι αλμηρος(εχω αλλαξει στην δικη μου cbr600f4i)
    πετρος

αφου δινει ρευμα οταν ειναι αναμενο.... !!!????!!!! και το σκορτσαρισμα τι σχεση εχει με ανορθωτη... απο hornet 600 01' ο2' που εχω βρει ενα φτηνο λετε να κανει?

πετρο εσενα τι χρονολογια ειναι? τι προβληματα σου εχει βγαλει γενικα???

πετρο εσενα τι χρονολογια ειναι? τι προβληματα σου εχει βγαλει γενικα???
    2002 ειναι εβγαλε ανορθωτη -ρυθμιστη πιεσης καυσιμου(απο τον προηγουμενο ιδιοκτητη).
    πετρος

αφου δινει ρευμα οταν ειναι αναμενο.... !!!????!!!! και το σκορτσαρισμα τι σχεση εχει με ανορθωτη... απο hornet 600 01' ο2' που εχω βρει ενα φτηνο λετε να κανει?
    ρευμα μπορει να δινει ο ανορθωτης αλλα αν μετρησεις την μπαταρια σου οταν ειναι αναμενος ο κινητηρας σου δινει 14,5 v ή οτι να ναι?ενα αλλο κοιτα μην ο συναγερμος ειναι συνδεδεμενος οταν μπαινει να κοβει τροφοδοσια στην μηχανη σου.και οταν λεω να τον βαλεις και να μετρησεις ποσα mA τραβαει απο ρευμα μην ειναι βραχυκυκλωμενος και τα γαμαει ολα.τι μαρκα συναγερμος ειναι?με προβληματιζει το σκορτσρισμα που λες.εμενα οταν ειχα προβλημα ανορθωτη δεν επαιρνε μπροστα μετα απο 5 λεπτα σβηστο.κοιτα τα φωτα σου επισης.τρεμοπαιζουνε?
    πετρος

τα φωτα μια χαρα ειναι, τα φλας καποιες φορες καθυστερουν λιγο να παρουν την εντολη, δηλαδη πατας και αναβει μετα απο 3-4-5 δευτερολεπτα, και το φλας και η ενδειξη στο καντραν αλλα αυτο μου ειπαν οτι ειναι θεμα του διακοπτη...
    steel mate 986G ειναι ο συναγερμος, αλλα δεν βγαζω και ακρη με το manual που ειναι στα αγγλικα, μηπως εχω ρυθμιση καμια βλακια καταλαθος γιατι ρυθμιζεται με το πατημα των κουμπιων...

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. πωλειται cbr 600 f4 2000
    από picramenos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 19/02/2005, 21:44

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •