Παιδια πρεπει να αγορασω εξοπλισμο.Σε κανα δεκαημερο πρεπει να τον εχω.Μπορειτε να βοηθησετε λιγο για να μην κανω καμια πατατα?
Λεφτα ελεγα για κρανος-μπουφαν στο 300αρι κοντα.
Μπουφαν λεω για 3/4 γιατι το κοντο απ οτι διαβασα μπαζει κρυο.Επισης τα περισσοτερα που βλεπω εχουν πολυ ψηλους λαιμους και εγω εχω φουτερ με κουκουλες κτλπ μονο για μπλουζες.Υπαρχει καποιο συγκεκριμενο ειδος με χαμηλο λαιμο για να βολευτω ή λεω βλακειες?Και για μεταχειρισμενο χωρις να εχει τρυπες,γδαρσιματα, κτλπ δεν εχω θεμα.Απλο θα ηθελα να ειναι χωρις πολλες τσεπες,χρωματα.Φαση dainese που εχουν κομψη γραμμη, ενα σηματακι και τελος.Υψος 1,75 και 75κιλα....
Για κρανος λεω να μην παρω μεταχειρισμενο καλυτερα εκτος και αν εχει γινει κανενα λαθος σε παραγγελια,νουμερο κτλπ.
Γαντια καμια φθηνατζουρα για αρχη λεω να παρω για να γλυτωνω το κρυο.
Αυτο που θελω ειναι αν ειναι ευκολο να πει αν εχει καποιος στα συγκεκριμενα λεφτα κανενα μπουφανακι ή κρανακι και ειναι ικανοποιημενος και μου το συστηνει να το αγορασω.Προς θεσσαλονικη,ξανθη μπορω να ψαξω για μαγαζια ή να παω να δοκιμασω αν εχει καποιος κανενα μεταχειρισμενο.Κανενα καλο site με εκπτωσεις-προσφορες γνωριζετε?
Υπολογιζω στο 150αρι μπουφαν και 150 κρανος.Αν υπαρχει κατι αρκετα καλυτερο ισως διαθεσω και 200 ευρω.
Ευχαριστωω