Των Αdmins
Των Μods
Το forum έχει πάρει την κατηφόρα
Οικογενειακών-Επαγγελματικών υποχρεώσεων
Της Ανεργίας - Οικονομικο θέμα
Της κακής οργάνωσης-ενημέρωσης
Είχα καλύτερα πράγματα να κάνω
Δεν ήξερα κανέναν
Ήταν πολλά χιλιόμετρα
Του γλάρου του AristidisZ
Δεν έχω πλέον μηχανή
Ολα τα παραπανω + αλλοι 1000 μεταφυσικοι λογοι
Δεν νομιζω ουτε να με ξερεις ουτε να σε ξερω προσωπικα,και σιγουρα δεν βλεπω λογο να εχουμε ανταλλαξει κουβεντες σε στυλ''δικα μας-δικα σας'',αυτο που πηγα να προτεινω απο την αρχη,αλλα πεφτω πανω σε τοιχο ειναι ''γιατι απλα να μην ενημερωνετε ο κοσμος καλυτερα αφου ξερουμε που ειναι''
Δειτε λιγο το σημερα λεω,ειναι απλο.
Για εμενα οπως ειπε το παλικαρι ποιο πανω η ετησια οπως και η πιτα ειναι κατι περαν της συνηθισμενης βολτας που ετσι και αλλιως καποιος θα παει μονος,με παρεα,με κλαμπ,με οτι θες.Στην ετησια ειδα-γνωρισα ατομα που ηρθαν απο Κρητη απο Λαρισσα απο παντου,ΜΑΓΙΚΟ.
Αυτο δεν γινετε ευκολα,η βολτα και το τριημερο γινονται για πλακα.Για ποιους κοινους αγωνες μιλαμε?ποιες κοινες βολτες?Εγω λεω απλα αν δεν θελετε να χαθει αυτο το μαγικο της ετησιας κατι πρεπει να αλλαξει.Πραγματικα δεν βλεπετε πως ο κοσμος μαζευεται σε παρεες στις ομαδουλες εκτος φορουμ?πραγματικα πιστευεται πως ειναι προβατα και καποιοι βοσκοι θελουν και τα μαζευουν εκει για να ικανοποιουν τον εγωισμο τους?Εγω πιστευω πως δεν ειναι ετσι,και αυτο που βλεπω λαθος ειναι ο τροπος που αντιμετωπιζεται το θεμα.Δεν εχω προσωπικα με κανεναν αδμινμοντερε'ι'τορ κ.λ.π.,το μονο που θελω ειναι να εχω τον Σαολιν απο την Κρητη και να τον τραβαω βιδεο,τον Ταρα απο το Αργος με το σαραβαλακι του να νομιζει πως ειναι γρηγορος και να βαριεμε να τον ακουω,και ενα σωρο καγκουρες απο ολη την Ελλαδα,μαζεμενους σε μια ετησια που να μπορουν να ερθουν και να θελουν να ερθουν.(Αστο....ξερω...να κοψω τα ναρκωτικα.) χαχαχαχα
malaguti,sachs k50,honta c50,honda dax,honda mb,kawasaki ar125,yamaha lc250 (410),honta nsr 250,honda cbrr 400,yamaha fzr exup 240 (400),suzuki katana 1100,honda magna 750,zxr 400,honda transalp 600,yamaha thundercat 600,cbrr 1000,yamaha r6,triumph tt 600,XT 600,steed 600.
Και ποιός σας είπε οτι σκοπός του φόρουμ είναι να μαζεύεται ο κόσμος σε παρεούλες του φόρουμ? Με ταμπελίτσες και μπανεράκια και ταυτότητα moto.gr ντε και καλά?
Το ζητούμενο για το φόρουμ ειναι να βρεθούν άτομα που θα ταιριάξουν και εδώ και έξω και όπου κάνουν κέφι.
Δεν ξέρω τι έχετε στο μυαλό σας. Προσωπικά ούτε σε παρέες του Δέλεαρ πήγαινα, ούτε ήμουν τακτικός θαμώνας καμμιάς παρέας είτε μελών είτε mods είτε οτιδήποτε. Αλίμονο αν το τακίμιασμα με κάποιους είναι προαπαιτούμενο για να περνάς καλά σε ένα φόρουμ.
Anyway, πολύ κουβέντα χωρίς λόγο. Ετήσια δεν βλέπω να ξαναγίνει, και πραγματικά δεν με ενδιάφέρει κιόλας.
ΥΓ. vaska: Κάποια απ΄τα άτομα που αναφέρεις δεν γράφουν επειδή υπάρχουν λόγοι που δεν γνωρίζεις. Δεν έχει να κάνει με γουστάρω δεν γουστάρω.
Υπήρξα σταθερά αξύριστος, άνθρωπος των σπηλαίων (μέχρι που πήρα άιφον τις προάλλες...), μοτοσυκλετιστής βαρεμένος και λάτρης του ωραίου φύλλου...δεν άλλαξα τίποτε...εκείνη με κάλεσε...και εγώ αναταποκρίθικα θετικά...
Κατά τα άλλα θα συμφωνήσω με τον καπνιστη πίπας (ή πιπών...;.) σε όσα λέει...και εγώ έτσι λειτουργώ, γράφω και συνεχίζω... ή μήπως συνεχίζω και τους γράφω....; τεσπά όλα καλά με μένα ,αλλά και κάποιοι άλλοι σαν τον Devil κ τον Vaska έχουν κάποιο σοβαρό πόιντ...
Τελικά η φτώχια φέρνει γκρίνια...παλιότερα σχολιάζαμε τα καινούρια μηχανάκια που αγοράσαμε και τα αξεσουάρ -ρούχα που είχαμε στο μάτι....Ταξιδεύαμε- οδηγούσαμε περισσότερο, γράφαμε λιγότερο και όλα ήταν καλύτερα...
υ.γ. 110 μίλια για το τοπ φις κ τσιπς που κυκλοφορεί στο "νησί" χθες, τα μισά υπό βροχή και κανείς δεν γκρίνιαξε...
μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια
Ω ρε πστμ τι ξεκίνησα
Δεν είχα σκοπό να ασχοληθώ παραπάνω, αλλά βλέπω ότι το πράγμα παίρνει λάθος δρόμο...
Κύριοι όσον αφορά την οργάνωση της ετήσιας φέτος, ολίγον τον παίξαμε. Ήταν η κρίση και η κακή μας ψυχολογία, ήταν ο χρόνος που δεν περίσσεψε, ήταν ότι βαριόμασταν δεν ξέρω, αλλά αποτύχαμε. Και βάζω τον εαυτό μου πρώτο σε αυτό.
Όταν οργανώνεις μια ετήσια την διοργανώνεις για να έρθει κόσμος. 10 άτομα σε ετήσια είναι αποτυχία. Την νοοτροπία του στήνουμε κάτι όπως λάχει και όποιος ήρθε ήρθε δεν την καταλαβαίνω. Το ότι αυτοί που πήγαν πέρασαν ωραία είναι γεγονός αναμφισβήτητο, μα και 2 άτομα να πήγαιναν πάλι ωραία θα πέρναγαν, τι θα λέγαμε πάλι όλα καλά;
Υποτίθεται ότι οργανώνουμε την ετήσια από τον Μάιο και οι συνεννοήσεις γίνονται με πμ και από ένα θρεντ στο φόρουμ. Δεν γίνονται έτσι τα πράγματα
Μέχρι και πρόσκληση είχαμε από ραδιοφωνικό σταθμό να προβάλουμε το γεγονός και τελικά νομίζω πως δεν πήγε κανείς να μιλήσει.
Ας το καταγράψουμε σαν αποτυχία και ας πάμε παρακάτω. Άνθρωποι ικανοί υπάρχουν εδώ και το έχουν αποδείξει στο παρελθόν, και χώρος για όσους νέους θέλουν να βάλουν πλάτη επίσης. Αλλά να λέμε ότι τα κάναμε όλα καλά αυτό δεν το καταπίνω με τίποτα
Από ιδέες υπάρχουν πολλές, κόσμο να τις υλοποιήσει θέλουμε
ΥΓ. Για να είμαι δίκαιος να πω ότι ο Βύρωνας και ο MikeG ήταν από εκείνους που ασχολήθηκαν περισσότερο από όλους με αυτό, αλλά με δυο άτομα δεν κάνεις ετήσια.
ΥΓ2. Τα περί κλίκας, φβ, κλαμπ, κλπ με αφήνουν παγερά αδιάφορο. Επίσης παρεξηγήσεις και κόντρες υπήρχαν και θα υπάρχουν σε ένα φόρουμ που φιλοξενεί τόσο κόσμο.
Travel, Grow, Share
Δηλαδή από ετήσια moto.gr θα γινόταν ετήσια gamo_to_panelladio.gr?
Δε λέω ότι θα έπρεπε να υπάρχει άτομο στο υποτιθέμενο σημείο συγκέντρωσης και να ζητάει από τον καθέναν το όνομα μέλους και το password του για να σιγουρευτεί ότι είναι μέλος στο φόρουμ ώστε να του επιτραπεί να ακολουθήσει στην εκδρομή.
Αλλά η εκδρομή είναι ΚΥΡΙΩΣ για τα μέλη του φόρουμ (αν κάνω λάθος διορθώστε με).
Αν έβγαζε κανείς διαφήμιση από ραδίου και τελεόρασης και μαζευόταν το μισό facebook με τα club του και τα κέρατά του, το v-strom club, το gixxer club, το mixxer club, η χρυσή αυγή (αυτοί πάνε παντού), και λέγανε μετά "Άντε αντμιναδόροι του moto, κουμαντάρετέ μας. Εσείς διοργανώνετε.", θα λέγαμε ποιός θα πέρναγε καλά στο τέλος.
Είπαμε... αλλά μην τρελαθούμε κιόλας.
ΥΓ. Και πριν βιαστεί κανείς, σε καμία περίπτωση δεν υποννοώ "κλείσιμο πορτών" ούτε ελιτίζω.
ΥΓ2. Και δεν αναφέρομαι σε σένα προσωπικά antsoar. Με αφορμή αυτό που πόσταρες γράφω, αναφερόμενος και σ'αυτά που ειπώθηκαν περί fb, και στα "πάμε όλοι μαζί με τον Πανταζή", και στα "αν όλα τα μοτοφόρουμ/λέσχες/club της γης πιάναν γερά τα χέρια, τί ωραία ετήσια που θα κάναμε θαρρώ".
γιατί?
επειδή φέτος πήγαν δέκα?
επειδη καποιοι δεν (σας) γουσταρουν?
επειδή ο καθένας θέλει μια δικιά του ετήσια?
επειδή βαρεθήκατε?
μην κάνουμε σαν μικρά παιδιά... η ετήσια θα πρέπει να γίνεται... και η φετινη μια χαρά είχε οργανωθεί και επικοινωνηθεί..
το γιατι απο τους 200 που ψήφισαν(και αρα ΘΕΛΑΝ να συμμετέχουν στην ετήσια) πήγαν οι 10 μπορεί να εχει να κανει με πολλούς παράγοντες...οικονομικούς,οικογενειακους ,υγείας κ.λ.π. αλλά σίγουρα δεν είχε να κάνει οτι δεν γουστάραμε ο ένας τα μούτρα του άλλου...
το φορουμ παγώνει? (το παγόνι ,φορουμ?)
μπορεί ναι μπορεί και όχι.. ετσι κι αλλιώς ολη η χώρα παγώνει ...
και , ναι , η απαντηση ειναι στερεότυπη.. οποιανου δεν του αρέσει το γραφει στα παλια του cookies...
και ας φύγουμε όλοι να μείνει μόνο ο παλιανθρωπας με τον σκοπευτη... αλλα ξέρετε κάτι... στα @@ τους...
γιατι ουτε λευτα βγαζουν απ αυτο , ουτε μας ζαλιζουν τα @@ με διαφημισεις ,ουτε εχουν στησει τα μαγαζακια τους μεσα στο φορουμ να ψαρευουν πελατακια... ενα τσουρμο μαζοχες εθελοντες ειναι ...
και εμενα μου λείπουν πολλα μελη που δεν γραφουν πια ...δεν ξερω τους λογους ...(πλην του εχετλαιου που το ειπε δημοσια)
ομως σκασαν και μερικα νεα φυντανια...
διαβαζω παραπονα για κλικες-αγενειες-λογοκρισιες-αδικιες...
εγω δεν εχω δει μεχρι τωρα κατι σοβαρο... ομως υπαρχουν και τα π.μ που δεν βλεπουμε...
οποιο μελος αισθανεται οτι προσβάλλεται ή αδικείται πρεπει να τους γραφει στα @@ του και να την κανει..
οποιο μελος αισθανεται οτι οι αντμιν προσβαλουν ή αδικουν αλλα μελη, πρεπει να τους γραφει στα @@ του και να την κανει..
το οτι οδηγαμε 2τροχους δεν μας κανει ουτε φιλους , ουτε κουμπαρους, ουτε μπατζανανακια....
ξεκολλάτε απο την λογικη του FB που οι φιλοι γινονται με friend request και add friend...
το οτι χαζολογαμε σε ενα φορουμ , δεν το κανει ουτε σπιτι μας ,ουτε αγελη μας , ουτε αδερφοτητα μας...
..και μην περιμενετε το φορουμ και το ποσταρισμα για να πατε μια βολτα... και μονοι σας μια χαρα θα τα καταφέρετε..
ο ggs έκανε μακράν την καλύτερη τοποθέτηση![]()
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
συμφωνω με τον ggs και ας ειμαι νεος και ας μου ξεφευγουν πολλα απο τα παλια δικα σας
εδω νομιζω υπαρχουν ποιο ωριμα παιδακια απο τα<ανηλικα>του face που ειναι ετοιμα να σου κανουν μυνηση αν δεν τους κανεις like
το οτι αγαπαμε τα διτροχα δεν μας κανει και κολλητους μεταξυ μας
καποιοι γνωριστηκατε ταιριαξατε καποιοι οχι καποιοι εφυγαν καποιοι ηρθαν
εδω μεσα εχω καποιες συμπαθειες-οχι ερωτα εξ αποστασεως-μπορει οταν και αν-γεροι και ορθιοι να μαστε ανταμωσουμε-να μαλωσουμε
η να σκοτωθουμε
π.χ εκεινον τον ανεκδιηγητο αουγκενταλερ
που τον παω με χιλια(βαση αυτον που λεει)
αλλα οταν βρεθουμε θα του ζητησω το λογαριασμο για τους καφεδες και τις μπυρες που μου εβγαλε απ την μυτη με τις μα@@κιες του.........
Λοιπόν..
Για μένα το moto, είναι οι Κρητικοί που διασχίζουν γη και θάλασσα για την ετήσια. Ο Κώστας που κατέβηκε με βροχή από την Ξάνθη για την πίτα και το ταξιδιωτικό του Γιάννη. Η Ερώτηση του "νεοσύλλεκτου" και ο χαβαλές. Ο γκρινιάρης. Ο ελ χυμαδωρ (αυτός είναι μια κατηγορία μόνος του). Θρεντ σαν αυτό. Ο μοντερέιτορ στα ταξιδιωτικά, Παναγιώτης Βασιλάκης. Τα οδοιπορικά του γερόλυκου. Οι μοντες του Σπύρου. Οι ατάκες του oldman. Οι γνώσεις του sapila. Ένα ΠΜ στον DrBig. Motogp με τους Σαλλονικιούς. Τα γραπτά του φανερού πράκτορα και οι ιστορίες του npat. Το αυτοκόλλητο moto.gr πίσω από ένα κράνος στην Εγνατία. Αυτά και μερικές δεκάδες άλλα. Είναι πολλοί αυτοί που θέλω να γνωρίσω για να χάνω τις συγκεντρώσεις λόγο ανασφάλειας ή επειδή δεν μου αρέσουν τα μούτρα ή ο χαρακτήρας κάποιων μελών.
Μάγκες, ή μας ενώνει ένα κοινό πάθος ή να πάμε να φτιάξουμε ένα γκρουπάκι στο fb να τα λέμε από εκεί.
Sent from me using a computer.
Εγω πολυ πιο νεος (στο φορουμ) θα παρω το ρισκο να πω την αποψη μου.
Γκρινια υπαρχει οταν δεν υπαρχει επαφη.Εμεις λογω αποστασεων ειναι λογικο να δημιουργουμε αντιπαραθεσεις τις οποιες δεν θα ειχαμε αν γνωριζομασταν η θα τις ειχαμε αλλα θα ητανε πιο ηπιες.
Ο byron και o sniper δυο απο τους διευθυνοντες του φορουμ θα μπορουσανε να χαρακτηριστουνε με επιεικεια "επιθετικοι".Πριν απο λιγες μερες γνωρισα τον πρωτο και δεν τον θεωρω πλεον επιθετικο,απλα ανθρωπο με διαφορετικο τροπο εκφρασης.Κατι παρομοιο μπορει αν συμβει αν γνωρισω και τον δευτερο.Η αποψη λοιπον που εχουμε ο ενας για τον αλλον θα ειναι σωστη μονο εαν ερθουμε σε επαφη.Γι 'αυτο μην βιαζεται βιαστικα συμπερασματα για τους αλλους,κρατατε και καμμια πατινη.
Ακουσα διαφορα υπονοουμενα για τα ωφελη που μπορει να εχουνε απο τη λειτουργια του φορουμ.Θα σας πω κατι.30τοσες χιλαδες μελη και δεν εχουνε βαλει ουτε μια διαφημιση.Κατσε και μετρα τι χανουνε οι ηλιθιοι.Αντιθετα το στηριζουνε απο την τσεπη τους καποιοι απο αυτους,υποθετω.Αυτο που αυτοι στηριζουνε τοσα χρονια το εχουμε εμεις για να λεμε τις μαλακιες μας,να ξεδινουμε,να μαθαινουμε,να βρισκομαστε μεταξυ μας.
Μαλακιες εχουνε κανει και ειμαι σιγουρος αρκετες αυτα τα χρονια.Αλλα τα χρονια ειναι πολλα και ειναι δυσκολο να κρατας τις ισοροπιες.Δεν μπορεις να εισαι αρεστος σε ολους και το φορουμ να λειτουργει σωστα.Ο καθενας πεταει την παπαρια του και δεν βαριεσε.Καποιος ομως ειναι παντα σε ετοιμοτητα να την καλυψει.
Δεν προσπαθω να κανω το δικηγορο κανενος και απ'οτι φαινεται δεν μα χρειαζονται,αλλα ολα τα νομισματα εχουνε δυο οψεις και πρεπει να ερχομαστε και στη θεση του αλλου πριν πουμε βαριες κουβεντες (αυτο ισχυει και για τους διαχειριστες)
Τωρα μελη ερχονται και φευγουνε.Ε τι να κανουμε ετσι ειναι η ζωη.Καθε μερα χαβιαρι καποτε το βαριεσαι.Καποιοι φευγουνε γιατι δεν τους αρεσει το κλιμα ,ε αλλοι τοσοι ερχονται γι'αυτο.
Το δια ταυτα.
Εχουμε ολοι συμφερον να λειτουργει σωστα το φορουμ χωρις ακραιες συμπεριφορες.Καλο ειναι αφου τα φραγκα ειναι μειωμενα να κανονιζουμε τοπικες συναντησεις ακομη και για ενα καφεδακι (εγω θα κανω μια κινηση στην Ηπειρο και βλεπουμε).Επισης οταν ερθει η ωρα για την επομενη ετησια (και ασε τον Βυρωνα να λεει το αντιθετο)να αναλλαβουμε ολοι τις ευθυνες μας για να γινει κατι πραγματικα καλο.Δεν αναφερομαι σε αριθμο συμμετοχων αλλα στην ποιοτητα της συναντησης.Να εχουμε πραγματικο λογο να ειμαστε εκει.
Δεν ξερω αν σας κουρασα αλλα εγω κουραστηκα να γραφω και παω για υπνο.
Καλη σας νυχτα και αφηστε και κατι να πεσει κατω.![]()