Μμμμμ.......
......στην κοιλιά τού μπαμπά?
λεω να παιξουμε ενα αλλο παιχνιδι....
να βαζουμε το link κ εσυ να ποσταρεις το ανεκδοτο ;![]()
![]()
![]()
ασε που σου ετοιμαζω αλλο χουνερι που θα γελασει καθε πικραμενος![]()
καλα, εχουμε ξεφυγει ε-ν-τ-ε-λ-ω-ς!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
λεω να παιξουμε ενα αλλο παιχνιδι....
να βαζουμε το link κ εσυ να ποσταρεις το ανεκδοτο ;![]()
![]()
![]()
ασε που σου ετοιμαζω αλλο χουνερι που θα γελασει καθε πικραμενος![]()
μου αρεσουμε! :hypnotize![]()
χωρις πλακα τωρα.... ξερω οτι ξαναμπει σαν προταση αλλα θα την κανω πιο προσωπικη.
Γιατι δεν φτιαχνεις ενα νεο theadακι, που να βαλεις ολα τα ανεκδοτα που εχουν μπει [φυσικα με στοιχεια αποστολεα/ημερομηνιες κτλ] το οποιο να γινει κ sticky κ στο οποιο φυσικα θα απαγορευτουν σχολια κτλ.
Κατι σαν αποθηκη ανεκδοτων..... με σενα αποθηκαριο.![]()
κ μετα εμεις θα κλειδωσουμε την πορτα της αποθηκης, θα σε αφησουμε μεσα χωρις φαι κ νερο κ θα ανακυκλωνουμε αβερτα![]()
![]()
![]()
![]()
ε ρε γλεντια λεμεεεεεε
![]()
αν και η ιδεα σου δεν ειναι καθολου ασχημη (το να με κλειδωσετε μεσα, με τοσες φωτο που θα εχω δεν θα περασω ασχημα.....Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
χωρις πλακα τωρα.... ξερω οτι ξαναμπει σαν προταση αλλα θα την κανω πιο προσωπικη.
Γιατι δεν φτιαχνεις ενα νεο theadακι, που να βαλεις ολα τα ανεκδοτα που εχουν μπει [φυσικα με στοιχεια αποστολεα/ημερομηνιες κτλ] το οποιο να γινει κ sticky κ στο οποιο φυσικα θα απαγορευτουν σχολια κτλ.
Κατι σαν αποθηκη ανεκδοτων..... με σενα αποθηκαριο.![]()
κ μετα εμεις θα κλειδωσουμε την πορτα της αποθηκης, θα σε αφησουμε μεσα χωρις φαι κ νερο κ θα ανακυκλωνουμε αβερτα![]()
![]()
![]()
![]()
ε ρε γλεντια λεμεεεεεε)ε.... σορυ, μπερδευτηκα, για την αλλη προταση μιλαω να φτιαχτει ενα μεγαλο thread με ολα τα ανεκδοτα, αλλα πιστευω οτι ετσι χανεται η μαγεια του να μπενει ενα ανεκδοτο και μετα να σχολιαζεται, ειτε το σχολιο περιλαμβανει ανακυκλωση (να μην παινεψω το σπιτι μου???
) ειτε την αποψη του καθενα. θα δειξει παντως...
![]()
![]()
![]()
![]()
το καινουργιο thread, δεν θα αποκλεισει την εισοδο νεων η ανακυκλωμενων ανεκδοτων.
ο καθενας θα μπορει να ποσταρει οτι θελει, αλιμονο αν δεν μπορουσαμε να το κανουμε, απλα τα καινουργια ανεκδοτα θα μπαινουν στο hall of fame.
Αν πιστευεις οτι θα διαβαζουμε ολα τα ανεκδοτα για να βαλουμε καινουργιο.... ναι καλα !!! το κανουμε τωρα για να το κανουμε μετα;;;![]()
![]()
![]()
![]()
Οσο για το αν περνας καλα στην υπογα... κατσε να τρυπησει η στολη
κ θα σου πω εγω
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
εγω νομισα πως εγραφε
παϊδάκι
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Όταν η πόλη κοιμάται.......
α κακο...Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
.... απλα τα καινουργια ανεκδοτα θα μπαινουν στο hall of fame. ...![]()