min kles palikarim 8a sto ftiakso sto photoshopΑρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Ρε Αφρο και οι κόντρες που λέγαμε στο Σαλέ?![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
min kles palikarim 8a sto ftiakso sto photoshopΑρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Ρε Αφρο και οι κόντρες που λέγαμε στο Σαλέ?![]()
![]()
![]()
![]()
Αφροτζιξ.kata tin nona druna
Έλα μωρέ πως κάνεις έτσι?Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Απίστευτα πράγματα, μόνο τα λεφτά μας ξέρουν να παίρνουν...
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.x-tremer.com/test/xionodromos.htm
:a29:
Μόλις χιονίσει θα βουλώσουν και θα ισιώσουν όλα.:rotflmao: :rotflmao:
Έτσι δεν γίνεται και με τις λακούβες στους δρόμους?
Μόλις βρέχει......πάει η λακούβα....εξαφανίστηκε![]()
![]()
![]()
Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad
:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από powerphot
Έλα μωρέ πως κάνεις έτσι?
Μόλις χιοινίσει θα βουλώσουν και θα ισιώσουν όλα.:rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από powerphot
Έλα μωρέ πως κάνεις έτσι?
Μόλις χιονίσει θα βουλώσουν και θα ισιώσουν όλα.:rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Δυστυχώς... έτσι είναι
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Οι τύποι στα Καλάβρυτα είναι ΗΛΙΘΙΟΙ
Φταίει ο δήμος που είναι στο ΔΣ του χιονοδρομικού. Την εκμετάλευση έχει ο ΚΛΑΟΥΔΑΤΟΣ αλλά δεν τον αφήνουν να κάνει τίποτε για να βελτιώσει την παροχή υπηρεσιών στο κέντρο.
Να φανταστήτε ότι πέρισυ είχε πείσει την ΑΜΙΤΑ να φτιάξει με δικά της έξοδα ένα περιφραγμένο και ελεγχόμενο χώρο τύπου παιδικης χαράς στο χιόνι για να φυλάσονται και να διασκεδάζουν τα πιτσιρίκια ώστε να κάνουν οι γονεις ανενόχλητοι σκι, και δεν τους αφησε γιατί ζητούσε να φτιάξουν και παιδική χαρά στο χωριό. Το συμφέρον τους δεν το θέλουν.
Είχε το ακριβότερο εισητήριο στις καθημερινές ακόμη και ακόμη και οταν δεν λειτουργούν οι μισές πίστες (συνήθως αφού η άγκυρα είναι χαλασμένη τον πιο πολύ καιρό) δεν μειώνουν το εισητήριο. Ενώ ο Παρνασσός αν δεν λειτουργούν έστω 2-3 το πάει σχεδόν μισό ενώ έχει πολύ περισσότερες πίστες διαθέσιμες.
Έχουν διώξει τους snowborders καταστρέφοντας τα λούκια που υπήρχαν.
Πέρισυ κάηκε το ξύλινο σπιτάκι που είχαν οι εκπαιδευτές του σκι και δεν άφηναν να το ξαναστήσουν.
Μια άλλη φορά ενώ αναμένονταν ο καιρός να στρώσει μετά τις 10 (όπως και έγινε) δεν κούνησαν τα μηχανήματα να φτιάξουν την πίστα παρά αφου΄είδαν ότι δεν γίνεται αλλιως και μάλιστα τους άκουσα μπροστά μου να δυσανασχετούν για το "τι θέλουν τώρα οι μαλακες να κανουν σκι"!!!
Ενω έχω κολλητούς που δουλευουν εκεί, εγώ δεν ξαναπάω στους ΜΑΛΑΚΕΣ να τους δίνω τα λεφτά μου και να με κοροιδευουν.
.
[size=2pt]--- Πωλείται αμορτισέρ ΜΑΧΤΟΝ για GSXR K5 ---[/size]
[size=2pt]--- Πωλούνται διάφορα για TL1000R ---[/size]
Europe RULEZ !!! ...και για να μην ξεχνιόμαστε... FUCK USA
Το θέμα είναι μόλις φας καμια περίεργη τούμπα τι γίνεται;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Δυστυχώς... έτσι είναι
βρες ένα Χαράλαμπο να τα κλάψει...
Αν είναι δυνατόν!!!! να δω τι θα γίνει όταν θα χτυπήσει κανείς.
4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
The MRT will be back soon!!!
+1000Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
Οι τύποι στα Καλάβρυτα είναι ΗΛΙΘΙΟΙ
Φταίει ο δήμος που είναι στο ΔΣ του χιονοδρομικού. Την εκμετάλευση έχει ο ΚΛΑΟΥΔΑΤΟΣ αλλά δεν τον αφήνουν να κάνει τίποτε για να βελτιώσει την παροχή υπηρεσιών στο κέντρο.
Να φανταστήτε ότι πέρισυ είχε πείσει την ΑΜΙΤΑ να φτιάξει με δικά της έξοδα ένα περιφραγμένο και ελεγχόμενο χώρο τύπου παιδικης χαράς στο χιόνι για να φυλάσονται και να διασκεδάζουν τα πιτσιρίκια ώστε να κάνουν οι γονεις ανενόχλητοι σκι, και δεν τους αφησε γιατί ζητούσε να φτιάξουν και παιδική χαρά στο χωριό. Το συμφέρον τους δεν το θέλουν.
Είχε το ακριβότερο εισητήριο στις καθημερινές ακόμη και ακόμη και οταν δεν λειτουργούν οι μισές πίστες (συνήθως αφού η άγκυρα είναι χαλασμένη τον πιο πολύ καιρό) δεν μειώνουν το εισητήριο. Ενώ ο Παρνασσός αν δεν λειτουργούν έστω 2-3 το πάει σχεδόν μισό ενώ έχει πολύ περισσότερες πίστες διαθέσιμες.
Έχουν διώξει τους snowborders καταστρέφοντας τα λούκια που υπήρχαν.
Πέρισυ κάηκε το ξύλινο σπιτάκι που είχαν οι εκπαιδευτές του σκι και δεν άφηναν να το ξαναστήσουν.
Μια άλλη φορά ενώ αναμένονταν ο καιρός να στρώσει μετά τις 10 (όπως και έγινε) δεν κούνησαν τα μηχανήματα να φτιάξουν την πίστα παρά αφου΄είδαν ότι δεν γίνεται αλλιως και μάλιστα τους άκουσα μπροστά μου να δυσανασχετούν για το "τι θέλουν τώρα οι μαλακες να κανουν σκι"!!!
Ενω έχω κολλητούς που δουλευουν εκεί, εγώ δεν ξαναπάω στους ΜΑΛΑΚΕΣ να τους δίνω τα λεφτά μου και να με κοροιδευουν.![]()
-1.μονο που δεν μπορω να πω οτι δεν θα ξαναπαω.τι σκ@τα να κανω?μολις στρωσει...
αυτα ειναι![]()
teenage angst has paid off well, now I'm bored 'n' old