Εκτός από την απάντηση που σου έδωσε ο ggs που ήταν to the point 100%, θα σου πω το εξής απλό για να γίνει κατανοητό μια κι έξω το γιατί είναι τόσο αρνητικό το θέμα διαφημήσεων.
Πες ότι ξεκινάει με τις καλύτερες προθέσεις, όχι δηλαδή να πάνε να βγάλουν λεφτά οι αντμιν/ιδιοκτήτες του site/γουατέβα, αλλά απλά για να βγαίνουν τα έξοδα συντήρησης που τώρα κάποιοι καλύπτουν από την τσέπη τους κι από ό,τι συνδράμουμε εμείς με κανά αυτοκολλητάκι ή κανά 3ευράκι από τα μπλουζάκια.
Και σου κοτσάρουν ένα μπανεράκι "φουσουμοτο.ντε" στο πλάι.
Είναι περιττό να σου πω το πού θα πρέπει να πάει το θρεντ με τα παράπονα για το συγκεκριμένο μαγαζάκι, ή τί λογοκρισία θα πρέπει να πέφτει κάθε φορά που θα έχει κάποιος παράπονα από μια αγορά του και θα θέλει να μοιραστεί το πρόβλημά του.
Τώρα ωραία λέμε "αντμινς είστε μαλάκες και το ΜΠαίρνετε".
Άμα βάλεις μπανεράκι, πριν προλάβεις να πεις "μου έστειλε λάθος νούμερο κράνος το φουσουμοτό και τώρα δε σηκώνουν τηλέφωνα", έχει φύγει το θρεντάκι σου κι εσύ μαζί, γιατί αλλιώς φεύγει ο σπόνσορας και γυρνάν όλα εκεί που ήταν (να πληρώνουν δηλαδή πάλι από την τσέπη τους κάποιοι).
Χίλιες φορές λοιπόν να ανεχτώ το ότι δεν ξύπνησε καλά το πρωί ο μακγκάιβερ και μου σβήνει ένα άκυρο θρεντ, παρά να μου σβήνουν θρεντ ουσίας που θα θέλω να κουβεντιάσω την αξιοπιστία ενός μαγαζιού κλπ.
(κι επειδή κι εγώ έχω περάσει από άλλα φόρουμ που λειτουργούσαν με μπανέρια, ο ιδιοκτήτης αρχικά για να καλύπτει τα έξοδα τα είχε βάλει, αλλά στην πορεία κονόμαγε τα άντερά του, δεν έγραφε αράδα, και άφηνε στο φόρουμ να γίνεται της καραποτάνας, να παίρνει όοοο,τι δρόμο λάχαινε, μόνο και μόνο για να αυξάνεται ο αριθμός μελών και να εμφανίζονται κι άλλοι με τα μπανεράκια τους)
Δεν είμαι ψυχοθεραπευτής του, αλλά νομίζω με το δίκιο του το έχει πάρει προσωπικά.
Έχει πέσει ένα κύμα "επίθεσης" προς την ομάδα συντονισμού και παίρνει μπάλα όσους είναι εκεί μέσα.
Κι εγώ αν ήμουν προσωπικά θα το έπαιρνα.
Τώρα αν το έχει πάρει πιο βαριά απ'όσο ίσως αξίζει και χαλιέται παραπάνω, αυτό είναι ένα άλλο (δικό του) θέμα.
Κατά τα άλλα θα συμφωνήσω με Βύρωνα, Τρούπερ, και Σπύρο.