Προβολή αποτελεσμάτων ψηφοφορίας: Δεν πήγα στην ετήσια του moto.gr εξαιτίας :

Ψηφοφόροι
100. Δεν μπορείτε να ψηφίσετε
  • Των Αdmins

6 6,00%
  • Των Μods

7 7,00%
  • Το forum έχει πάρει την κατηφόρα

12 12,00%
  • Οικογενειακών-Επαγγελματικών υποχρεώσεων

29 29,00%
  • Της Ανεργίας - Οικονομικο θέμα

27 27,00%
  • Της κακής οργάνωσης-ενημέρωσης

8 8,00%
  • Είχα καλύτερα πράγματα να κάνω

9 9,00%
  • Δεν ήξερα κανέναν

9 9,00%
  • Ήταν πολλά χιλιόμετρα

8 8,00%
  • Του γλάρου του AristidisZ

19 19,00%
  • Δεν έχω πλέον μηχανή

6 6,00%
  • Ολα τα παραπανω + αλλοι 1000 μεταφυσικοι λογοι

9 9,00%
Ψηφοφορία πολλαπλών επιλογών
Σελίδα 18 από 24 ΠρώτοΠρώτο ... 81314151617181920212223 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 256 έως 270 από 347

Θέμα: Τι θα γίνει με τις Ετήσιες Moto.GR, κουβεντούλα

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από KostasV2 Προβολή μηνύματος
    Έχουμε ξεφύγει αρκετά από το αρχικό θέμα, αλλά μια και βλέπω να αναφέρεται από πολλούς το θέμα των διαφημίσεων στο φόρουμ, ήθελα να μου εξηγήσετε γιατί το θεωρείτε τόσο σημαντικό. Όλα τα υπόλοιπα φόρα που συμμετέχω, έχουν διαφημίσεις για να καλύπτουν τα έξοδα τους. Προσωπικά δεν με ενοχλούν, γιατί ξέρω ότι είναι ο μοναδικός τρόπος για να επιβιώσουν. Αν το moto έχει άλλους τρόπους για να καλύπτεται οικονομικά, με γειά του με χαρά του.

Εκτός από την απάντηση που σου έδωσε ο ggs που ήταν to the point 100%, θα σου πω το εξής απλό για να γίνει κατανοητό μια κι έξω το γιατί είναι τόσο αρνητικό το θέμα διαφημήσεων.

Πες ότι ξεκινάει με τις καλύτερες προθέσεις, όχι δηλαδή να πάνε να βγάλουν λεφτά οι αντμιν/ιδιοκτήτες του site/γουατέβα, αλλά απλά για να βγαίνουν τα έξοδα συντήρησης που τώρα κάποιοι καλύπτουν από την τσέπη τους κι από ό,τι συνδράμουμε εμείς με κανά αυτοκολλητάκι ή κανά 3ευράκι από τα μπλουζάκια.

Και σου κοτσάρουν ένα μπανεράκι "φουσουμοτο.ντε" στο πλάι.

Είναι περιττό να σου πω το πού θα πρέπει να πάει το θρεντ με τα παράπονα για το συγκεκριμένο μαγαζάκι, ή τί λογοκρισία θα πρέπει να πέφτει κάθε φορά που θα έχει κάποιος παράπονα από μια αγορά του και θα θέλει να μοιραστεί το πρόβλημά του.

Τώρα ωραία λέμε "αντμινς είστε μαλάκες και το ΜΠαίρνετε".
    Άμα βάλεις μπανεράκι, πριν προλάβεις να πεις "μου έστειλε λάθος νούμερο κράνος το φουσουμοτό και τώρα δε σηκώνουν τηλέφωνα", έχει φύγει το θρεντάκι σου κι εσύ μαζί, γιατί αλλιώς φεύγει ο σπόνσορας και γυρνάν όλα εκεί που ήταν (να πληρώνουν δηλαδή πάλι από την τσέπη τους κάποιοι).

Χίλιες φορές λοιπόν να ανεχτώ το ότι δεν ξύπνησε καλά το πρωί ο μακγκάιβερ και μου σβήνει ένα άκυρο θρεντ, παρά να μου σβήνουν θρεντ ουσίας που θα θέλω να κουβεντιάσω την αξιοπιστία ενός μαγαζιού κλπ.

(κι επειδή κι εγώ έχω περάσει από άλλα φόρουμ που λειτουργούσαν με μπανέρια, ο ιδιοκτήτης αρχικά για να καλύπτει τα έξοδα τα είχε βάλει, αλλά στην πορεία κονόμαγε τα άντερά του, δεν έγραφε αράδα, και άφηνε στο φόρουμ να γίνεται της καραποτάνας, να παίρνει όοοο,τι δρόμο λάχαινε, μόνο και μόνο για να αυξάνεται ο αριθμός μελών και να εμφανίζονται κι άλλοι με τα μπανεράκια τους )

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    Νομίζω το έχεις πάρει πολύ επί του προσωπικού Βύρωνα
    Δεν είμαι ψυχοθεραπευτής του, αλλά νομίζω με το δίκιο του το έχει πάρει προσωπικά.
    Έχει πέσει ένα κύμα "επίθεσης" προς την ομάδα συντονισμού και παίρνει μπάλα όσους είναι εκεί μέσα.
    Κι εγώ αν ήμουν προσωπικά θα το έπαιρνα.
    Τώρα αν το έχει πάρει πιο βαριά απ'όσο ίσως αξίζει και χαλιέται παραπάνω, αυτό είναι ένα άλλο (δικό του) θέμα.

Κατά τα άλλα θα συμφωνήσω με Βύρωνα, Τρούπερ, και Σπύρο.

πιθανον με την ψηφοφορια να φανει τι στ'αληθεια εφταιξε και ημασταν 10 ατομα,ΑΝ απαντησουν ολοι με ειλικρινεια...το καλυτερο θα ηταν να το αφησουμε πισω το φετινο,και να οργανωθει η επομενη οσο καλυτερα γινεται...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tommy dakar Προβολή μηνύματος
    πιθανον με την ψηφοφορια να φανει τι στ'αληθεια εφταιξε και ημασταν 10 ατομα,ΑΝ απαντησουν ολοι με ειλικρινεια...το καλυτερο θα ηταν να το αφησουμε πισω το φετινο,και να οργανωθει η επομενη οσο καλυτερα γινεται...

+1000
    Μην οδηγησεις ποτε πιο γρηγορα απο τον φυλακα αγγελο σου!
    http://www.youtube.com/watch?v=nliOB4U0UyU&feature=kp

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Α και να μην ξεχάσω...
    ότι και αν ψηφίσετε, ΔΕΝ φαίνεται σε κανέναν. Ούτε καν στους admins.

Ίσως ο McGyver αν μπει σε κώδικες και φάει τα αυτιά του, να δει τι ψήφισε ο pipe_Smoker, αλλά αμφιβάλλω γιατί

* Είναι γνωστή η ακεραιότητα του ανδρός McG
    * Είμαι σίγουρος οτι έχει πολύ καλύτερα πράγματα να κάνει από το να γίνει κατίνα
    * Αυτός κι αν είναι πρεζάκι-σκλάβος του moto.gr, και θέλει περισσότερο από τον καθένα το καλό του forum.

Ave
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tommy dakar Προβολή μηνύματος
    Μέχρι στιγμής ο γλάρος του Αρίστου παλέυει δίπλα δίπλα με ολόκληρη οικονομική κρίση για τη δεύτερη θέση, και την πρωτιά παίρνει η παντόφλα

Θεσσαλικό Κλιμάκιο ! Το avatar του/της Hell_Rider
    Διαβαζω τοσες μερες και το μονο που εχω καταλαβει ειναι οτι ο καθενας βγαζει τα " ψυχολογικα " του. Οι Admin ειναι εκει γιατι εχουν την ικανοτητα να ειναι εκει ! δεν γινετε να ειμαστε ολοι το ιδιο ικανοι...( οι παλιοι ελεγαν πως αν βγεις στην πλατεια μια βολτα και φωναξεις Προεδρε θα γυρισουν οι Μισοι...) ετσι ειμαστε εδω στην Ελλαδα...νομιζουμε πως ξερουμε τα παντα και κανουμε τα παντα..για να ειναι εκει αυτοι οι ανθρωποι δεν ειναι τυχαια !!! οτι μπορουν κανουν... 1 κ 1 κανουν 2 ! την μια χρονια θα γινει στην Κεντρικη Ελλαδα την αλλη ποιο Νοτια την αλλη ποιο Βορεια κλπ...δεν γινετε να ειμαστε ολοι ευχαριστημενοι καθε χρονια...και απ οτι βλεπω το γνωριζουν αυτα οι Admin και προσπαθουν για το καλυτερο για Ολους Μας ! Εγω προσωπικα δεν ηρθα φετος αν και ειμουν πολυ κοντα, για τον λογο που ψηφισα κι ολας οτι δεν ηξερα κανεναν ! μπορειτε να το θεωρειτε "χαζο" αλλα δεν ειμαι τυπος που θα ξεκινησει μονος του για να βρω καποια ατομα που δεν γνωριζω...ειναι πολλα... το μετανιωσα οσο δεν παει ομως τωρα...ειληκρινα ! ελπιζω του χρονου να τα πουμε και ας ερθω και μονος μου !!! ( να ειμαστε καλα πανω απ ολα ) αυτα απο εμενα ! παντα φιλικα...δεν εχω να χωρισω τπτ με κανεναν σας !
    Now people keep asking if we're going to change
    I look'em in the eye
    Tell'em no fucking way !!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος

Ίσως ο McGyver αν μπει σε κώδικες και φάει τα αυτιά του, να δει τι ψήφισε ο pipe_Smoker...
    Και πάλι τσάμπα θα τα έτρωγε κοτζάμ αυτιά γιατί εγώ δεν ψηφάω

Παλαιό μέλος Το avatar του/της teo_g7
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Μέχρι στιγμής ο γλάρος του Αρίστου παλέυει δίπλα δίπλα με ολόκληρη οικονομική κρίση για τη δεύτερη θέση, και την πρωτιά παίρνει η παντόφλα
    ΧΑΧΑΧΑ....Ούτε ο Χιτσοκ τέτοια επιτυχία με τα πουλιά!!!

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teo_g7 Προβολή μηνύματος
    ΧΑΧΑΧΑ....Ούτε ο Χιτσοκ τέτοια επιτυχία με τα πουλιά!!!
    Κάτσε να βγάλει τα συλλεκτικά αυτοκόλλητα ο Χίος να δεις τι έχει να γίνει

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παλαιό μέλος
    Ουτε βρηκαμε και πιθανοτατα ουτε θα βρουμε ακρη.Δεν γινεται γιατι βαζουμε και αλλα δεκα θεματα ταυτοχρονα.
    Ελπιζω η ψηφοφορια να ξεκαθαρισει λιγο τα πραγματα.

Καμμένο μέλος Το avatar του/της ERRIKA
    Ας καταθέσω τους δικούς μου λόγους μιας που δεν υπάρχουν στους "λόγους" της ψηφοφορίας.
    Δεν πήγα (ούτε καν δήλωσα ότι θα πάω) γιατί:
    - Ήταν διήμερη (απαγορευτικό για μένα)
    - Δεν ήθελα να κάνω τόσα χιλιόμετρα μόνη μου.

Θεωρώ πολύ επιτυχημένες τις προηγούμενες ετήσιες γιατί:
    - Ήταν μονοήμερες: πολύ πιο εύκολα ξεκλέβει κανείς μία ημέρα αντί για δύο (όρα και κατηγορία: παντόφλα)
    - Ήταν οργανωμένες: Τα χιλιόμετρα (είτε 200 είτε 500) "βγαίνουν" πολύ πιο εύκολα και ευχάριστα και χαλαρά εάν τα κάνεις με παρέα. Σε καμία περίπτωση δε θα πήγαινα μέχρι το Πήλιο μόνη μου. Ακόμη και για Λιβαδειά θα το σκεφτόμουν. Μπορεί τα group να φαίνονται σε πολλούς κονστιπέ και κουραστικά, όμως αυτά ήταν το μυστικό της επιτυχίας. Είχαμε ΠΑΡΕΑ σε όλη την εκδρομή.

Ελπίζω (διότι η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία) σε μια ετήσια σύντομα, με την πετυχημένη δοκιμασμένη συνταγή.
    :a07::a07::a07:
    Τελευταία τροποποίηση από ERRIKA; 06/10/2013 στις 18:45.
    Dura lex, sed lex.

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Ο Vaska δεν ήρθε λόγω ασθενείας, τι να ψηφίσει οεο???

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Red Rider
    Νομίζω πως λείπει και η επιλογή "δεν έχω μηχανή"
    Εγώ εκτός απο την έλλειψη-σοβαρού-μηχανακίου για αυτή την διαδρομή,γέννησε και η γυναίκα μου στις 19 οπότε..
    Και για να πώ και την ταπεινή μου γνώμη,η ετήσια δεν οργανώνεται μονάχα,αλλά χτίζεται καθ'όλη την διάρκεια του χρόνου.
    Τί εννοώ.
    Οι συχνές συναντήσεις είναι η ψυχή του φόρουμ και μέσα απο αυτές αναπτύσσονται οι διαπροσωπικές σχέσεις,που ωθούν κάποιον να συμμετέχει σε ένα τέτοιο γεγονός.
    Οι άνθρωποι έχουμε γίνει κλειστοί και επιφυλακτικοί και δύσκολα φεύγουμε ένα 2ήμερο με μια άγνωστη παρέα.Και εκείλ ειτουργούν καταλυτικά τα συχνά καφεδάκια και οι μπυρίτσες..
    Απολογούμαι που πετάγομαι και λέω την παπάρα μου,αφου δεν είμαι και το ενεργότερο μέλος.. cheers

Παλαιό μέλος Το avatar του/της calmen
    γιατι δεν πηγα..
    επιλογη μερους ηταν φοβερη
    το οτι δεν υπηρχαν γκρουπ δεν ηταν προβλημα..οταν..οδηγεισ μηχανη εισια εσυ η μηχανη σου και η μουσικη σου ..μπορει και να με ανχωνε εαν υπηρχαν ..εχω μαθει να πηγαινω με τον δικο μου ρυθμο..
    το καμπινκ ηταν οτι καλυτερο
    το οτι δεν ηξερα κανενα δεν ηταν προβλημα..πιστεω οτι ετσι περνασ καλυτερα...εαν ηξερα 2-3 ατομα και ημουν συνεχεια με αυτους..δεν θα γνωριζα κανεναν αλλον
    και αφου ηταν ολα αυτα γιατι δεν πηγα.....
    γιατι ε?
    πολυ απλα...δεν υπαρχουν λεφτα..και οταν λεμε δεν λεμε ΔΕΝ!
    δεν ειναι τα χλμ ουτε διοδια(να και αυτο εχω τροπο.. )
    αλλα φαγητα ποτα και αλλα τοσα..ηταν 200$ στο νερο για το παπανερο..και απλα ΔΕΝ .
    μακαρι να αλλαξουν λιγο τα πραγματα..για ολους..

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    εγω δεν ηρθα επειδη πλεον εχω ξεμεινει με το 250αρι, και επειδη τα σαββατα δουλευω! αν δεν δουλευα σαββατα, χαλαρα το καβαλαγα και ανεβαινα πηλιο σαββατο πρωι, 4 ωρες δρομος ειναι! αλλα το να καβαλησω το 250αρι μετα απο 6 ωρες δουλειας το σαββατο το απογευμα, να με βρει η νυχτα στο δρομο, και να πρεπει να καβαλησω παλι την κυριακη το μεσημερι να κατεβω αθηνα, απλα δεν μου βγαινει! γιατι ετσι θα εγραφα 700 χλμ για να περασω καλα μιση μερα, αν περναγα καλα βεβαια μετα απο ολη τη κουραση του σαββατου! αν ηταν σε καποια αποσταση μεχρι 200 χλμ απο αθηνα, δλδ κανα διωρο οδηγηση, δε θα το σκεφτομουν καν!

οποτε για πεστε μου τι να ψηφισω, εκτος και αν η επιλογη "ο γλαρος του αριστειδη" σημαινει στην πραγματικοτητα "ανωτερα βια"

Σελίδα 18 από 24 ΠρώτοΠρώτο ... 81314151617181920212223 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τι θα γινει με αυτες τις γυναίκες;
    από Dirty_Gas στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 48
    Τελευταίο μήνυμα: 16/03/2016, 23:50
  2. Απαντήσεις: 413
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2010, 15:07
  3. Ρε τι θα γινει με σας;;;
    από kalgeorge στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 122
    Τελευταίο μήνυμα: 08/03/2004, 20:45