Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 35

Θέμα: agv vs suomy vs shoei

Μέλος Το avatar του/της ariscbr600f4

agv vs suomy vs shoei

καλησπερα...
    εχει ερθει η ωρα να αλλαξω το κρανος μου (ενα aplo nolan)...
    βρισκομαι σε διλημα, μαλλον σε τριλημα..
    να δωσω γυρο στα 250ε και να παω προς agv (skyline - k4 evo)??? προς suomy (plain - replica)???
    η να ανεβασω μπατζετ 400+ε και να παω για xr 1100??...
    με το nolan ενιωθα καλυμμενος εντος πολης και εφοσων (ευτυχως) δεν ειχα καποιο ατυχημα μεχρι τωρα...
    αλλα σιγα σιγα οι αποστασεις μεγαλωνουν και παω και κανενα ταξιδακι συν τα 3-4 χρονακια του nolan...
    Υ.Γ αποφευγω τις ηλεκτρονικες παραγγελειες...
    τελικη ερωτηση: ασφαλιζω σε καποιο σεβαστω ποσοστο την ζωη μου με 250 ευρο σε agv-suomy (αυτα μαρεσουν)
    η να παω για το shoei???
    περιμενω συγκρισεις.
    ευχαριστω...

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ariscbr600f4 Προβολή μηνύματος
    καλησπερα...
    να δωσω γυρο στα 250ε και να παω προς agv (skyline - k4 evo)??? προς suomy (plain - replica)???
    με το nolan ενιωθα καλυμμενος εντος πολης και εφοσων (ευτυχως) δεν ειχα καποιο ατυχημα μεχρι τωρα...
    αλλα σιγα σιγα οι αποστασεις μεγαλωνουν και παω και κανενα ταξιδακι συν τα 3-4 χρονακια του nolan...
    τελικη ερωτηση: ασφαλιζω σε καποιο σεβαστω ποσοστο την ζωη μου με 250 ευρο σε agv-suomy (αυτα μαρεσουν)
    η να παω για το shoei???
    περιμενω συγκρισεις.
    ευχαριστω...
    Αυτο φιλε μου μονο ο μεγαλοδυναμος το ξερει.
    Τα κρανακια που αναφερες τα εχεις δοκιμασει πανω σου?
    Εχω ενα AGV NUMO "σπαστο"και σε πληροφορω οτι ειναι για τον Φουτσο.Ποιοτητα κατασκευης κινεζικου και υποστηριξη μηδεν!
    Με πατεντες δικες μου δουλευει ο μηχανισμος ανοιγματος της μουσουδας!
    Suomy ξερω δεν απαντω....
    Shoei δεν "καθεται" στην κεφαλα μου σωστα οποτε ........
    Schuberth Sr1 φαινετε ποιοτικο(ο χρονος θα δειξει)ειναι ελαφρυ ΔΕΝ ειναι αθορυβο οπως ισχυριζονται αλλα εχει πολυ καλο αερισμο στο κελυφος.
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    ΟΛΑ τα κράνη σε προστατεύουν αλλα ΚΑΝΕΝΑ δεν σε κάνει ΑΘΑΝΑΤΟ
    (μιλάμε για κράνη όχι μλκιες από το Λιντλ)

Από εκεί και μετά παίζει τι θες να κάνεις με το κράνος και τι μηχανάκι έχεις.
    Άλλο πίστα, άλλο τουρισμός, άλλο βόλτα.
    Άλλο ον οφ άλλο σούπερ σπορτ

Αυτά...
    βασικό ρόλο παίζει και η κεφάλα σου !
    ανανήψαντας

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    αν κανεις ταξιδακια οπως λες,μην πας σε agv.πριν 2 μηνες πηρε γνωστος μου το Horizon( η πως σκ@τ@ το λενε)και του κανει τρελη φασαρια.και κατ'εμε πιο ακριβα απο αυτα που σου προσφερουν...τσεκαρε και hjc.
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

δεν βρηκα κατι ενδιαφερον σε hjc σε τιμη 250 ευρο... και αν ειναι ανεβω σε χρηματα παω για το shoei οπως ειπα, που και μου αρεσει και καλα μου στεκεται και μια χαρα κρανος ειναι...
    για suomy καμια γνωμη??

Παλαιό μέλος
    τα suomy μια χαρα κρανακια ειναι ειχα ενα για 4 χρονια τα εβγαλε τα λεφτα του,και σε εναν γνωστο μου suomy του συνεστησα να παρει και δεν μου εχει κανει καποιο παραπονο ,ενας στο φορυμ εδω πουλαει ενα ωραιο suomy ενα 150αρι.
    Τεπειδη εχω βαλει και shoei ειναι οντως απο τα ποιο αεροδυναμικα κρανοι αλλα απο λεφτα ειναι ακριβα,400-500-600-700 ευρο,agv ενα φθηνο που ειχα παρει απο την σειρα που εχει γυρω στα 200 ευρο εκανε οντως αρκετο θορυβο,παντως ψαξου και θα την βρεισ την ακρη.ζηγισε τα λεφτα σου,τι μηχανη εχεις ,για τι το θες...

cbr 600f, για κανενα μικρο ταξιδακι κυριως, οχι πιστες και τρελα γκαζια..
    και το nolan που εχω 4 χρονια τωρα, εχει βγαλει και με το παραπανω τα λεφτα του, το κυκλοφορουσα με ενα tl1000, ελαφρυ, αθορυβο, ωραιο, μια χαρα, αλλα νιωθω οτι αν πεσει κατω θα ανοιξει στα 2...
    παντως ναι, για κανενα suomy με βλεπω....

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    σοει
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος
    σοει
    Ή αραι.

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    ολα τα κρανη μια χαρα προστασια θα σου προσφερουν...

μη δωσεις παραπανω λεφτα για το σοει ειναι ενας κουβας και μισος...η πραγματικη του αξια ειναι κανα 200ευρω και πολυ...εχει ωραια γραφικα ομως...

αμα εχεις μηχανακι που βγαινεις εθνικες με 160+ η αεροδυναμικη του αραι δεν υπαρχει χτυπα το το σοει ειναι σα τουβλο μπροστα του θα παθεις αυχενικο...το προβλημα των αραι ειναι πως ολα τα αξεσουαρ ειναι πανακριβα τα αυτακια σπανε και ειναι επισηης ακριβα και η ζελατινα θα σου βγαλει την πιστη για να την αλλαζεις
    σουομι δε ξερω δεν ειχα νολαν ενα απο τις λιγο πιο φτηνες σειρες που ειχα παρει ηταν καλο και απο αεροδυναμικη

πολυ καλα κρανη σε καλα λεφτα ειναι σαρκ και hjc...προσωπικα θα επαιρνα το rsr2 αλλα δε μου καθοταν με τιποτα στο κεφαλι...το θεμα με τα κρανη των 700+ευρω ειναι κοροιδια οταν υπηρχαν λεφτα παραμυθιαζομασταν για την ασφαλεια τους αλλα στηνπραγματικοτητα το πουλ μουρ πληρωνεις στο 70% και στο 30% κρανος

Η εμπειρια που εχω ειναι μονο σε shoei & arai. Προτιμω σιγουρα το arai. Τα προβληματα με βγαλε-βαλε ζελατινες κτλ δεν τα παρατηρησα. 2 μοχλακια εχει που τα σηκωνεις και η ζελατινα μπαινοβαινει βουτηρο. Τα ανταλακτικα τους ειναι οντως ακριβα, αλλα το ιδιο ισχυει και το shoei. Επισης την ηλεκτρονικη παραγγελεια μην την αποκλειεις καθως οι τιμες ειναι πολυ καλυτερες. To shoei (xr-1100) το πηρα 345 μαζι με μεταφορικα και εξτρα σκουρη ζελατινα. Εδω τοτε ειχε γυρω στα 450 μονο το κρανος + 100 περιπου για την 2η ζελατινα...Εναλλακτικα θα πηγαινα σε hjc ή shark. To agv απο πολλους εχω ακουσει οτι ειναι μουφες...
    www.myfazer.gr

Απαράδεκτο Μέλος Το avatar του/της Black Diamond
    ακόμα και αν υπάρχει κάποιος που να έχει δοκιμάσει και τα 3 που αναφέρεις, πάλι αυτό που θα σου πει ίσως δεν κάνει για σένα....
    το πιο βασικό χαρακτηριστικό πριν όλα τα άλλα (αεροδυναμική κλ.π.) είναι το κεφάλι σου και με αυτό εννοώ το μέγεθος και το σχήμα. Κάποια εταιρεία μπορεί να ταιριάζει γάντι στη κούτρα μας και κάποια άλλη (αν και φοβερή σε κράνη) να μας ενοχλεί.
    Γνώμη μου να δοκιμάσεις τις εταιρείες και τα κελύφη στο μέγεθος σου και από αυτήν που σου κάθεται πιο σωστά να πάρεις από την πιο "ανθεκτική" τους σειρά (ίσως μια replica και όχι μόνο)
    Προσωπικά η shoei που έχω δοκιμάσει όντως αεροδυναμική,ελαφρύ κράνος αλλά με θόρυβο
    Να βάλω στο παιχνίδι την shark και την HJC που είπε κάποιος φίλος ήδη.
    καλές αγορές
    bike away your everyday routine

Παλαιό μέλος Το avatar του/της OlKa
    Καλησπέρα κι από μενα! Εγώ έχω πάρει εδώ και 3-4 μήνες το AGV το Horizon κι είμαι πολύ ικανοποιημένη...Δυστυχώς δεν μπορώ να εκφράσω άποψη για κάποιο άλλο κράνος, αλλά με θυμάμαι να με τρώει να δώσω κι άλλα για να πάρω SHOEI... Ό,τι κι αν αποφασίσεις. αχρείαστο να 'ναι!
    Όλα είναι δρόμος...

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ariscbr600f4 Προβολή μηνύματος
    καλησπερα...
    η να παω για το shoei???
    περιμενω συγκρισεις.
    ευχαριστω...
    Δες και τα Xlite - το Χ601 είναι πολύ καλό.

Γενικά πήγαινε και δοκίμασετα στο κεφάλι σου.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

για τα suomy ομως καμια γνωμη δν ειπατε.... σε shark παντως τα τελευταια χρονια δεν υπαρχει μεγαλη ποικιλια...

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. AGV GP-Pro Vs SHOEI XR-1000
    από alcapone09 στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 29/09/2009, 16:18
  2. Rossi Vs Gibernau Vs Melandrin
    από latris mixanis στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 90
    Τελευταίο μήνυμα: 29/07/2005, 00:29
  3. Χριστιανοσ Vs Μουσουλμανοσ Vs Εβραιοσ.
    από maintenance στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 30/06/2005, 22:26
  4. Peagaso Vs Kle500 Vs Klr650????
    από lagel στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 22/03/2004, 08:53
  5. Kawasaki Z750 Vs Hornet Vs Fazer
    από Dean στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 02/02/2004, 15:38

Κανόνες δημοσιεύσεων