Γεια σας, τον τελευταίο καιρό σκέφτομαι να αγοράσω ένα 50ρακι τετράχρονο για να πάω στην δουλεία , 12 χιλιόμετρα την ημέρα(χωρίς ανηφόρες).
Είμαι 50 κιλά, πιστεύω να τραβάει. Θα είναι το πρώτο μου δίτροχο για αυτό ψάχνω κάτι με μικρό σκάφος, να μην με δυσκολέψει.
Έχω δίπλωμα για 125cc και επίσης έχω ήδη κράνος, μπουφάν και γάντια, μάλλον θα πρέπει να πάρω και μια ποδιά για το κρύο και την βροχή.
Θα χρειαστώ κάτι άλλο για να το χρησιμοποιώ όλο το χρόνο με όλες τις καιρικές συνθήκες?
Θέλω 50ρι για να είναι οικονομικό από κατανάλωση και συντήρηση (τέλη, ασφάλεια και φυσικά service) Πόσο περίπου κοστίζουν αυτά τον χρόνο?
Πόσο κοστίζει η μεταβίβαση και ποία είναι η διαδικασία?
Διαθέτω 600 με 800 ευρό περίπου, και ψάχνω για μεταχειρισμένο λίγων ετών με λίγα χιλιόμετρα.
Έχω κοιτάξει
piaggio zip
peugeot kisbee
kymco agility
sym symply
Ποια είναι η γνώμη σας? Τι άλλο αξίζει να δω?
Είμαι στην Θεσσαλονίκη, μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο μηχανικό για να πάω να το ελέγξω πριν κάνω την αγορά?
Πολλοί μου λένε ότι δεν έχει ασφάλεια και ότι δεν μπορούν να το πάνε μακριά για να το δω, πρέπει να πάω εκεί που το έχουν,
Πως όμως θα βρω μηχανικό σε κάθε περιοχή της Θεσσαλονίκης και πως θα εμπιστευτώ ότι είναι καλός αν δεν έχω ακούσει ποτέ για την δουλειά του?
Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.
Κάθε βοήθεια θα είναι πολύτιμη.