κρατα το ρεεει. μ βγήκαν τα μάτια![]()
Θα το κρατησω τελικα...
και θα κοιταξω να μαζεψω λεφτα να κανω και κατι αλλες βελτιωσεις που θελω
βαλτου ενα πολυεστερικο κουστουμι της επιλογης σου να ανανεωθει 100% στα ματι σου...που ειναι και το πιο σημαντικο.
τα γκαζια λιγο πολυ εχουν σημασια...αλλα περισσοτερο σημασια εχει οταν φτασεις στην στροφη τι γινεται...
παντως μια χαρα την εχεις οποτε ...εσυ αποφασιζεις!
Ελα πες...εχεις κοπανησει κανενα τσιπουρακι και εχεις κανει κεφαλι ε?
φυσικα πλακα κανω, μην παρεξηγησεις! Νταξει αν η καβα εχει παρει εστω και κατι λιγο απο την σουζι, εγω δεν ξαναπερνω καβα! Παλι καλα που δεν πηρε κανεναν σχεδιαστη της - αυτοι ειναι πιο τεμπεληδες και απο αυτους της Πορσε!
Στο θεμα τωρα, μην το παρεις γιατι ειναι ωμο μηχανακι που δεν συγχωρει πολλα, ειναι κ@υλα ομως ρε γμτ ακομα και μετα απο σχεδον 10 χρονια
![]()
άθλιοι συμφορουμίτες, το αποθαρρύνατε το παιδί.
cornell όταν με το καλό αποφασίσεις να ξεφορτωθείς την αρχαιολογία στείλε πμ πρώτα σε μένα βρε![]()
it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing
Εχει παρα πολλά extra,απο κινητηρα μεχρι αναρτησεις και φρενα.Δεν μου παει η καρδια να το δωσω για 3000 χιλιαρικα ενω εχω ριξει τοσο χρημα και κοπο πανω του,ουτε να πληρωσω διαφορα απο μερους μου για να παρω ενα μαμα 1000ρι.
Παντως απο θεμα οδηγικη συμπεριφορας καμια σχεση με τα μαμα r1 2002-2003.
Μούναρο την έχεις! Να την κρατήσεις την κούκλα!
http://www.youtube.com/watch?v=GO0pxaHKjWU&feature=channel
http://www.youtube.com/watch?v=iQ3JLDhsMaM&feature=digest
προσωπικη εκτιμηση ειναι γαματο
προσωπικη αποψη να το κρατησεις
προσωπικη σκεψη ετσι οπως ειναι τα πραγματα ενα ss 2ετιας 3ετιας παλιωνει και στον κατοχο και στους γυρω,ενω βλεπεις ον-οφ 10 ετιας 15ετιας να κυκλοφορουν μια χαρα μαζι με καινουργια,και φυσικα δεν σου προτεινω να παρεις ον-οφ αλλα καποτε οταν το χρημα υπηρχε ανα δυο αντε τρια χρονια αλλαζα μοτο,(οπως και παρα πολλοι αλλοι)τωρα αλλαξαν τα πραγματα,δεν αξιζει να την αλλαξεις αφου σε ικανοποιει και εχει περιθωρια βελτιωσης ακομα
κρατας αυτο που εχεις.
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Σήμερα έκανα δυναμομέτρηση στο R1(μοντέλο 2002).
Αποτέλεσμα 140 άλογα τροχό μετα και απο ρύθμιση μείγματος.