Ναι αμέ υπεργαμάτο είναι, σαν πολιορκητικός κριός ένα πράμα![]()
Ναι αμέ υπεργαμάτο είναι, σαν πολιορκητικός κριός ένα πράμα![]()
it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing
H ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ.....................
Πέρσυ πού άνέβηκα μέχρι τό Άμβούργο, φόρτωναν τά GS μέ τά 30λιτρα τεπόζιτα
σέ τρέιλερ καί τά κατέβαζαν άπό τό Βορρά, Άμβούργο ,Άννόβερο,Βρέμη κ.λ.π.....
στίς Άλπεις γιά νά στροφάρουν στίς ύπέροχες όντως διαδρομές μέ τή φανταστική άσφαλτο
καί μετά πάλι φόρτωμα καί μέ τό στέισιον BMW καί Μερσεντές έπιστροφή.......
Μιλάμε ότι κατακαλόκαιρο άν διασχίσεις τή Γερμανία κάθετα θά φάς μέχρι καί 2-3 βροχές ήμερησίως.
Κάπου θά σέ πετύχει δέ γίνεται,όπότε κι αύτοί οί σούπερ ταξιδιώτες.......τρέιλερ καί στέισιον βάγκον...!!!
Έμείς βέβαια έδώ είμαστε άλλο πράμμα,άγοράζουμε γιά νά ζήσουμε τήν περιπέτεια τής Νότιας Άμερικής,
άγοράζουμε γιά νά ζήσουμε τό ταξίδι στήν Άφρική,άγοράζουμε γιά νά ταξιδέψουμε μέχρι τόν Γάγγη
σάν νέοι Άλέξανδροι.............ή τό πολύ πολύ γιά Σύνταγμα -Κολωνάκι, Άριστοτέλους-Λευκό Πύργο
πού έχει καί πιάτσες μέ πιπίνια νά ούμ.......
Όμως πολύ τό κουράζουμε τό θέμα ......... ΚΤΜ, BMW, VSTROM, καί όλα τά συναφή δέν θάχουνε
καί ίσα μέ 100 πωλήσεις σέ όλη τή χώρα γιά τό 2014....???
Άντιλαμβάνεστε μέ τί άσχολούμαστε,έχοντας τήν άνεργία στά ύψη ,μέ 60% στούς νέους άνθρώπους.
Θά μού πείτε ότι έδώ γράφουμε γιά μοτό καί μόνο γιά μοτό.......
ΝΑΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙ@.......................νά περνάει ή ώρα
H απάντηση στην απαγόρευση του ελεύθερου κάμπινγκ.![]()
Sent from me using a computer.
αμα του βαλουν και ενα<μαχαιρι>εμπρος γινεται μπουλντοζα η γκρειντερ το καλοκαιρι
και ρατρακ για το χιονι το χειμωνα........![]()
Όλα είναι έτσι, μέχρι να αποδειχθεί ότι είναι αλλιώς! :a39:
Μην σου κάει καμία εντύπωση. Διάβασα περιοδικά μοτό και εδώ της Βρετανίας και νόμιζα ότι διάβαζα περιοδικό που εκδίδει η ίδια η γερμανική BMW...μιλάμε για παραλλήρημα και φανατισμό...και ο κόσμος πιστευει τους "ειδικούς"...
Φυσικά η αλήθεια είναι κάπου στη μέση μάλλον... δυσκολεύομαι να πιστέψω και τις υπερβολές που διαβάζω κατά καιρούς κατά της BMW ...
Γνώμη μου είναι ότι τα μοντέλα που κυκλοφορούν πλέον από ευρωπαικές και γιαπωνέζικες εταιρίες έχουν πάνω κάτω τον ίδιο βαθμό αξιοπιστίας ...κράξτε λεύτερα...έχω και Ιαπωνα και Ευρωπαίο πλαίον...
υ.γ. Τώρα βέβαια αν με διαβάσει ο "γιαγιά αρκούδα" θα με μαλώσει και ίσως έχει τα δίκια του....
μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια
Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ.................
Δίκαιο,άλλά είναι πολύ μακρυά αύτή ή μέρα..............νομίζω.
'Εχει βγεί Γιαπωνέζικη μηχανή τών 19000 εύρώ μέ 60 άνακλήσεις............???
Αύτό τό πάνω μέ τό κάτω...............λίγο μακρυά πρέπει νά είναι
LOUKILOUK
Το αστειο ειναι οτι ,αυτες τις υπερβολες,τις ακους απο τα στοματα μπεμβεδακηδων.Αυτο δεν γινοτανε παλαιοτερα,το κανανε γαργαρα.Ισως απ'ότι μου ειπε καποιος απο αυτους ,για να μην χασει αξια η επενδυση τους.
Προσωπικα εχω γνωρισει διαμαρτυρομενους και μη.Η γενικη αισθηση παντως ειναι οτι πλεον υπαρχει προβλημα.
εγω θα εβαζα τη σκηνη κατω και θα βαζα το bmw μεσα να κοιμηθουμε αγκαλιτσα