Numbers don't L1e άλλωστε...
αυτοί ποιοί είναι δάσκαλε???
[FONT=Arial]
μονο μηχανάκια ξέρω... [/FONT]
Ας το δούμε όμως με άλλο μάτι, μ ένα μηχανάκι που πήρε ΠΠ ακόμα και ο Χέιντεν
ο Πετρογκαζάκης πήρες τα @@ του!
![]()
ανανήψαντας
Και επείδη επι της ευκαιρίας θυμήθηκα τι σέρνετε για τον Χέϊντεν …..
γιατι ρε παιδες τον έχετε βγάλει άχρηστο δηλαδή?
Πήγε καλύτερα ο ρόσσι στην Ντουκάτι? Και ποιος μου λεει εμένα ότι αν ο Χέιντεν είχε άλλο μηχανάκι, όπως πολύ ωραία μας πρήξατε πέρσι και πρόπερσι που ήταν ο ρόσσι στην Ντουκάτι, τι θα έκανε.
Έλα ντε, άχρηστος ο Hayden! Γιατί; γιατί έπεσε ο Rossi ή έσπασε το μοτέρ του στην Βαλένθια και γω δεν ξέρω που.
Θα ήθελα να δω τον κοντό στην Ντουκάτι στην θέση του Hayden. Αυτό που είχε πάθει ο Melandri, δεν θα ήταν τίποτα.
Μετα την Μαλαισία δεν γράφει κανείς ε?![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Τι να γραψει δηλαδη? Οτι ο κοντος βουλωσε στοματα και ειναι μαγκας και αρχιδαρας και οτι τσαμπα τον βγαζουμε αχρηστο?
1. Τι εχει να χασει πλεον? Τιποτα.
2. Πιστευεις οτι αν ηθελε να ριψοκινδυνευσει ο μικρος, δεν θα τον εφθανε?
3. Τι εχει να χασει ο Μαρκ? Τα παντα!
4. Ο λορε περυσι στην ιδια φαση με τον Μαρκ πηγαινε safe mode, ο μικρος ακομα προσπαθει και καταφερνει να ανοιξει την διαφορα στο πρωταθλημα..
Και τελος να προσθεσω κατι...Ο κοντος ανηκει στους fantastic 3 (3 ειναι πλεον οκ) ΑΛΛΑ δεν ειναι για πρωταθλητης! Η Χοντα καλα κανει και τον κραταει για να μαζευει βαθμους για το κατασκευαστων, δεν υπαρχει καποιος απο τους λοιπους για να κανει αυτη την δουλεια εξισου καλα, αλλα πρεπει να εχει εναν Μαρκ ή Στονερ για να παρει την κουπα.
σπαω το κεφαλι μου να καταλαβω πως γινεται και ενω εχει καταταχτει απο τα χρονομετρημενα στην 5η θεση, και ειναι 3ος μετα τον 1ο γυρο, να μπει μπροστα και να τρεχει μονος...
δλδ οι προσπερασεις δεν εγιναν απο τον pedrosa...εγιναν απο εναν εξωγηινο που ενσωματωθηκε στο σωμα του, εκανε τις προσπερασεις και μετα εφυγε και τον αφησε να οδηγει μονος του μπροστα...
επισης προσπαθω να καταλαβω, πως γινεται ο marquez να ειναι πανγρηγορος, να ξυνει αγκωνες, αυτια, κροταφους και ο pedrosa να του ανοιγει και απο ενα δεκατο τον γυρο...
περιεργα πραγματα ρε παιδι μου...![]()
ανανήψαντας
καλα, αμα ηταν ετσι δεν θα σκοτωνοταν ουτε με το lorenzo...
μια χαρα θα του ηταν και η 3η θεση...
μην ακουω χαζα οτι δεν προσπαθησε...
μια χαρα τον ειχε τον κοντο στο μισο δευτερο μπροστα του και ειχε και σχεδον μισο αγωνα για να τον φτασει...
ΑΝ ηταν πιο γρηγορος δεν θα μπορουσε να τον φτασει και να τον διασυρει και αυτον οπως τον lorenzo?? αααανετα...απλα δεν μπορουσε...
Με αφορμή το παραπάνω ήθελα να πω πως αυτό είναι το ιδανικό σενάριο για αυτούς τους οδηγούς. Να προσπαθήσουν να αποφύγουν γκρίνιες και καυγάδες με άλλους οδηγούς φεύγοντας μπροστά και τελειώνοντας τον αγώνα εκεί μπροστά.
Δεν υπάρχει φούλ επαγγελματική ομάδα ή επαγγελματίας οδηγός στη γη που να πει το αντίθετο. Ο Ντάνος έκανε 3-4 προσπεράσεις με συνοπτικές διαδικασίες και καθάρισε τον αγώνα. Ήταν τέλειος.-
Δεν υπάρχει ούτε ποτέ υπήρξε κανείς επαγγελματίας οδηγός στην ιστορία του μηχανοκίνητου που να καθόταν να έδινε μάχες προς χάριν του θεάματος, ή χάριν κάποιας δικής του ανισορροπίας επειδή γούσταρε μάχες, ή κάποιας οδηγίας απο την ομάδα του ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο μπορεί να σκέφτεται ο καθένας.
Νομίζω δε πως κάποιοι έχουν παρερμηνεύσει μια συνέντευξη του Μπέρτζες στην οποία έλεγε πως ο Ντούχαν γούσταρε την νίκη, ενώ ο Βάλε τις μάχες. Ασχετα με το αν είναι σωστή η επισήμανση του Μπέρτζες, το γεγονός ήταν πως και ο Μικές και ο Βάλες ΌΤΑΝ ΚΑΙ ΕΆΝ είχαν την ταχύτητα να φύγουν μπροστά και να πάρουν τον αγώνα το έκαναν.
Δεν έκατσε ποτέ κανείς τους να δώσει μάχη για τα μάτια μας, ή για την κάψα του ενώσω μπορούσε να φύγει μπροστά. Το ίδιο έκανε και ο Ντάνος, το ίδιο και ο μικρός, το ίδιο και ο Γιώργος.
Το τι μάχες δίνονται ΕΆΝ τα γυρολόγια 2 αναβατών είναι ίδια είναι εντελώς άλλο θέμα.
Αντρικότατη η νίκη του Ντάνου και φούλ επαγγελματική λοιπόν.
![]()
it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing