Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 41

Θέμα: Ο μάκις επέστρεψε (με άδεια χέρια αλλά γεμάτος ιδέες! ) ??!

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    μανωλιο αμα σου αρεσουνε τα ταξιδια και το μπορω να κανονισω κατι για σενα
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Μακη, αϊ παρατα μας ρε!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος
    μανωλιο αμα σου αρεσουνε τα ταξιδια και το μπορω να κανονισω κατι για σενα

κι εγω θελω!!!!!!

(να τον παω γ@μιοντας μεχρι τον Ωρωπό!)

Καλά όσο γι'αυτή την "επιστροφή" μην το παίρνετε και τόσο στα σοβαρά, δεν επέστρεψε πια και η Ολυμπιάδα στη χώρα..(φτου φτου)

Όπως σας είπα παιδιά, εγώ δεν ξέρω γρι απο διαδρομές σ'αυτά τα πέριξ. Έριξα απλώς την ιδέα γεμάτος διάθεση να ρίξουμε όλοι (όσοι ασπαζόμαστε τέλος πάντων αυτού του είδους τις εξορμίσεις) τον οβολό μας με μοναδικό σκοπό να βγει στο τέλος κάτι καλό, να βγούμε βρε αδερφέ απ'το σπίτι ακόμα και τώρα που τα πράγματα είναι ζόρικα για τους περισσότερους.. δεν ξέρω κατά πόσο είναι αυτό εφικτό (εγκώ επαρκιώτι ) αλλά το φαντάζομαι κάπως έτσι. Κάτι ψιλά για βενζίνη, κάτι ψιλά για καφέ και φαγητό απ'το σπίτι, μπόλικη διάθεση για παρέα και χαλάρωση!

Μου άρεσε η ιδέα για τα μοναστήρια που διάβασα,να προτείνω με τη σειρά μου γραφικούς σταθμούς τρένων ίσως..; (και τα δύο με βαγόνια και ατμομηχανές ε; να το κοιτάξω αυτό ..)

Συνεχίζουμε..

ΡΕ ΜΑΚΑΡΕ!!!! που εισαι ρε αγορινα>??? ολα καλα??
    στην κρητη σε ψαχνω τοσο καιρο ρε, στην αθηνα βρισκεσαι?

αγορινα μου δεν ξερω τι πως που γιατι κλπ κλπ εισαι αθηνα.....αλλα ευχομαι να σου πανε ΟΛΑ ΚΑΛΑ.....να εισαι καλα και να σε δουμε συντομα ρε..

Vatos Locos For Ever Το avatar του/της chester24
    Φιλε Μακη....

Τετοιου ειδους βολτες τις κανουμε στο νησι (Σαμος) εδω και παρα πολυ καιρο!!!
    Το νησι εχει να προσφερει καφεδες, φαγοποτια κλπ... Αλλα τι καλυτερο οταν εισαι με φιλαρακια, εχεις το σπαστο καφεδακι, η το καφεδακι σε θερμος ετοιμο απο το σπιτι μαζι με ενα ταπερακι με τυροπυτακι??
    Οι δικες μας βολτες να φανταστεις, δεν ξεπερνουν τα 120 χλμ (οι μεγαλες υποτιθεται βολτες χαχαχα)! Οι μικρες ειναι απο 30χλμ εως 50χλμ!!!
    Αυτο ειναι το καλυτερο ειδος βολτας για εμενα που μπορεις να κανεις ειδικα στις μερες που ζουμε. Το μοναδικο "σοβαρο" εξοδο που θα εχεις, θα ειναι το καυσιμο...
    Και αμα μπορειτε να παρετε και τους χωματερους δρομους ακομα καλυτερα!! Ορεξη για ξαπλα κατω απο τα πευκα να χεις καιι.... :ZZZ::ZZZ:

Φορας μπουφαν, σακιδιο, κρανος, γαντια, μποτες.... Καβαλας.. Βαζεις μπροστα και φευγεις για οπου ναναι...

.............

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από chester24 Προβολή μηνύματος
    Φιλε Μακη....

Τετοιου ειδους βολτες τις κανουμε στο νησι (Σαμος) εδω και παρα πολυ καιρο!!!
    Το νησι εχει να προσφερει καφεδες, φαγοποτια κλπ... Αλλα τι καλυτερο οταν εισαι με φιλαρακια, εχεις το σπαστο καφεδακι, η το καφεδακι σε θερμος ετοιμο απο το σπιτι μαζι με ενα ταπερακι με τυροπυτακι??
    Οι δικες μας βολτες να φανταστεις, δεν ξεπερνουν τα 120 χλμ (οι μεγαλες υποτιθεται βολτες χαχαχα)! Οι μικρες ειναι απο 30χλμ εως 50χλμ!!!
    Αυτο ειναι το καλυτερο ειδος βολτας για εμενα που μπορεις να κανεις ειδικα στις μερες που ζουμε. Το μοναδικο "σοβαρο" εξοδο που θα εχεις, θα ειναι το καυσιμο...
    Και αμα μπορειτε να παρετε και τους χωματερους δρομους ακομα καλυτερα!! Ορεξη για ξαπλα κατω απο τα πευκα να χεις καιι.... :ZZZ::ZZZ:

Φορας μπουφαν, σακιδιο, κρανος, γαντια, μποτες.... Καβαλας.. Βαζεις μπροστα και φευγεις για οπου ναναι...

Τα χαιρετίσματα μου στο Καρλόβασι, στο Senso, στο Del Mundo, στο Garage και στο Βαθύ στο Escape (αν υπάρχει ακόμα όπως το ήξερα).

Στο Καρβούνι έχει ένα φανταστικό καταφύγιο με ένα μεγάλο πλάτανο απέξω. Για 2ημερο ΣΚ τέλεια!

Έτσι είναι παιδιά, ακόμα και στο πολύ χαλαρό θεωρώ ότι πάντα κάτι καλό μπορεί να βγει, αρκεί η θέληση και η υλοποίηση του πράγματος, στην πορεία κρίνει ο καθένας μόνος του..!

ΥΓ: που'σαι ρε ΚαλΤζώρτζηηηηηη! πέρνα από camelot καμια βραδιά να σε δούμε ρε!

Vatos Locos For Ever Το avatar του/της chester24
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MikeG Προβολή μηνύματος
    Τα χαιρετίσματα μου στο Καρλόβασι, στο Senso, στο Del Mundo, στο Garage και στο Βαθύ στο Escape (αν υπάρχει ακόμα όπως το ήξερα).

Στο Καρβούνι έχει ένα φανταστικό καταφύγιο με ένα μεγάλο πλάτανο απέξω. Για 2ημερο ΣΚ τέλεια!
    Ναι Mike το γνωριζω το καταφυγιο κ ειναι super!!!!! Αυτα ειναι τα "περπατημενα".. Που να πας κ στα "απατητα"..

Θα τα μεταφερω τα χαιρετισματα εννοειται!!! Το Escape εχει αλλαξει ελαχιστα εμφανισιακα ΜΟΝΟ, κατα τα αλλα ΜΟΥΣΙΚΑ παραμενει το ιδιο. Εχουμε ξαναμιλησει στο παρελθον κ εχουμε κ κοινο γνωστο! Τον Παναγιωτη που ειχε το Escape..

Καλες βολτες!! Παντα ορθιος!!
    .............

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από makis206 Προβολή μηνύματος
    Όπως σας είπα παιδιά, εγώ δεν ξέρω γρι απο διαδρομές σ'αυτά τα πέριξ. Έριξα απλώς την ιδέα γεμάτος διάθεση να ρίξουμε όλοι
    Μην το πολυεπαναλαμβάνεις αυτό… Θα σε πάει ο Χίος τάχα μου εκδρομή σε ένα ωραίο μέρος και στην άγνωστη για σένα ερημιά θα ανακαλύψεις ότι έχει κακό σκοπό…

:rotflmao:

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από THEOD Προβολή μηνύματος
    Μην το πολυεπαναλαμβάνεις αυτό… Θα σε πάει ο Χίος τάχα μου εκδρομή σε ένα ωραίο μέρος και στην άγνωστη για σένα ερημιά θα ανακαλύψεις ότι έχει κακό σκοπό…

:rotflmao:

Βρουμ ρε πούσις!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DimChios Προβολή μηνύματος
    Βρουμ ρε πούσις!
    Βρε μήπως να το πάρω το μηχανάκι στο αποψινό Camelot..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της virus
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από makis206 Προβολή μηνύματος
    Βρε μήπως να το πάρω το μηχανάκι στο αποψινό Camelot..

ακομα να ερθει;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από virus Προβολή μηνύματος
    ακομα να ερθει;
    Μπορεί να είναι ήδη από κάτω αλλά το πρώτο ραντεβού τραβάει ναζάκια, κατά τις 21:30 θα κατέβω

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    χμμμμ... δεν κακο! κι εχω μια διαδρομη υπ'οψιν...

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Moυσικη με τα χερια????
    από nickmonstro στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 19/01/2008, 19:23
  2. Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 24/05/2007, 17:23
  3. Υποψιν δεν ασχολουμε με τη μπαλα αλλα..
    από rsp στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 01/11/2005, 23:56
  4. Παρασκευή Με μερικά παλαιά αλλά καλά!! Αντε καλό ΣΚ
    από marine521 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 08/07/2005, 09:29
  5. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 19/05/2004, 12:27

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε