Σελίδα 2 από 10 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 139

Θέμα: Πήγε να του κλέψει το hornet και τον πυροβόλησε αστυνομικός..!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της angelosxf650
    το κλεφτη τον ελεγαν τακι απ οτι καταλαβα!
    δεν θα πεθανουμε ποτε κουφαλα νεκροθαυτη!!!!!:a36:

Ημίκουλο μέλος Το avatar του/της KostasV2
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimzan Προβολή μηνύματος
    θα ειμαι κακος αμα πω τα ηθελε ο κωλος του (τού κλεφτη)..??
    Έτσι...

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    γμσε τα...

(εξάλλου πόσο μακρυά θα φτανε ; )
    Καλα δεν παιζεσαι λεμε!!
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από yes-u Προβολή μηνύματος
    το ότι η μηχανή έπεσε δυό φορές κάτω, έστω και στατικά, το κάνατε γαργάρα, έλεοςςςςςς!
    Ρε φούστη μου...Φοβάμαι ότι θα σπάσαν οι καθρέπτες...και ήταν πρώτη μούρη...

Επί του πρακτέου τώρα... όταν βγάζεις όπλο για να ληστέψεις έχεις ήδη αποδεχθεί και φλερτάρεις με την πιθανότητα να σου γυρίσει μπούμερανγκ... Ο πιτσιρικάς έπαιξε κι έχασε...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από THEOD Προβολή μηνύματος
    Επί του πρακτέου τώρα... όταν βγάζεις όπλο για να ληστέψεις έχεις ήδη αποδεχθεί και φλερτάρεις με την πιθανότητα να σου γυρίσει μπούμερανγκ... Ο πιτσιρικάς έπαιξε κι έχασε...
    +1190. Πήρε τα ρίσκα του και απλά τον ήπιε. Δεν πρόκειται ποτέ να λυπηθώ τέτοιο άτομο.
    ...next thing you know, they'll take my thoughts away...
    KTM RC8
    Moto Guzzi V85TT
    SYM Symphony ST 125

Vatos Locos For Ever Το avatar του/της chester24
    θα ειμαι κακος αμα πω τα ηθελε ο κωλος του (τού κλεφτη)..??
    Πελεκυς για μενα.. Οτι δωσεις, θα παρεις...

Δεν νομιζω ποτε κανας κλεφτης να πηγαινε με την απειλη μπανανας να κλεψει κατι... Θα του την εβαζαν στο κ@λο.

Πηγε με το οπλο του, προσπαθησε να κανει την μαλακια του και εφαγε τα μουτρα του. Οφθαλμος αντι οφθαλμου... Οποτε για μενα οχι, δεν εισαι κακος!!
    .............

σκαουντερ πορνοσταρ Το avatar του/της endopandou
    Δυστυχώς η ανέχεια οδηγεί πολλές φορές σε πράξεις απελπισίας. Δεν συμφωνώ φυσικά με τον άτυχο θρασύ κλεφτάκο αλλά δεν πιστεύω πως υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που θα διάλεγαν αυτόν τον δρόμο ζωής αν είχαν εναλλακτική διέξοδο. Κρίμα και κατάντια της κοινωνίας είναι αυτό το βίντεο και όχι δυο παιδιών μεμονωμένα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    γμσε τα...

εγώ ρε φίλε το έχω ασφαλισμένο, θα του δινα και λεφτά για μπύρες του παιδιού

(εξάλλου πόσο μακρυά θα φτανε ; )
    είσαι νούμερο ρε...
    it's all a matter of perception

ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing

Μέλος
    απο την στιγμη που τραβας οπλο εναντιον καποιου αποκυρίσεις το δικαιωμα σου να μην τραβηξει καποιος εναντιον σου!! καλα του εκανε ετσι απλα απο εμενα! οχι για την μηχανη, ουτε καν για στυλο!

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skylos mauros Προβολή μηνύματος
    απο την στιγμη που τραβας οπλο εναντιον καποιου αποκυρίσεις το δικαιωμα σου να μην τραβηξει καποιος εναντιον σου!! καλα του εκανε ετσι απλα απο εμενα! οχι για την μηχανη, ουτε καν για στυλο!
    Είναι συγκρίσιμα μια ανθρώπινη ζωή -έστω κι ενός ρεμαλιού σαν τον κλέφτη- και μια μηχανή ή ακόμα χειρότερα ένα στυλό;

Μέλος
    οταν τραβηξε το οπλο εναντιον του αλλου ας το σκεφτοταν. δεν σχολιαζω οτι πηγαν να του κλεψουν την μηχανη αλλα οτι τραβηξαν οπλο. και για να σου απαντησω σε περιπτωση που δεν τραβουσε οπλο τοτε σαφεστατα δεν επρεπε να τον σκοτωσει. αλλα ενα περιποιημενο σπασμενο χερι, ποδι πλευρο θα ηταν οτι πρεπει....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skylos mauros Προβολή μηνύματος
    οταν τραβηξε το οπλο εναντιον του αλλου ας το σκεφτοταν. δεν σχολιαζω οτι πηγαν να του κλεψουν την μηχανη αλλα οτι τραβηξαν οπλο. και για να σου απαντησω σε περιπτωση που δεν τραβουσε οπλο τοτε σαφεστατα δεν επρεπε να τον σκοτωσει. αλλα ενα περιποιημενο σπασμενο χερι, ποδι πλευρο θα ηταν οτι πρεπει....
    Το όπλο δεν το τράβηκε αυτός που του έκλεψαν τη μηχανή αλλά κάποιος τρίτος, μάλλον αστυνομικός. Και τραβά το όπλο και σκοτώνει όταν ο άλλος δεν κραδαίνει καν το όπλο εναντίον κάποιου και δεν απειλεί τη ζωή κάποιου. Τεσπα, μεγάλη κουβέντα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimzan
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Είναι συγκρίσιμα μια ανθρώπινη ζωή -έστω κι ενός ρεμαλιού σαν τον κλέφτη- και μια μηχανή ή ακόμα χειρότερα ένα στυλό;
    ενω ο κλεφτης ειναι μαγκας που τραβαει οπλο? και που ξερεουμε οτι δεν ειναι τρελος και δε θα αρχισει να ριχνει ή δε θα εριχνε στο μηχανοβιο ή τον αστυνομικο ή καποιο περαστικο που θα πηγαινε να τον σταματησει?

εμενα η συμπεριφορα του και η φατσα του μου κανουν για κλασσικο αποβρασμα της κοινωνιας που με τις δεδομενες συνθηκες δεν εχει μελλον.

Ακουγομαι πολυ κακος, αλλα αυτα ειναι τα πιστευω μου. Προτιμω ενα τετοιο ατομο χωρις χερι, ποδι, καρδια, ζωη , παρα εναν παραγωγικο ανθρωπο σε απειλη.

Ειμαι πειρεργος πως θα το αντιμετωπησει η δικαιοσυνη εκει.

Δεν παραβλεπω το γεγονος οτι οι συνθηκες διαβιωσης οδηγουν στατιστικα πολυ κοσμο απο μικρες ηλικιες σε περιθοριακη ζωη-συμπεριφορα , ομως καποιες περιπτωσεις κατα τη γνωμη μου δε σωζονται. Και φυσικα δε μου αρεσει να δινω δευτερη-τριτη-τεταρτη-χιλιοστη ευκαιρια σε ανρθωπους που απο επιλογη παρασιτουν
    Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...

για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!

ενω ο κλεφτης ειναι μαγκας που τραβαει οπλο? και που ξερεουμε οτι δεν ειναι τρελος και δε θα αρχισει να ριχνει ή δε θα εριχνε στο μηχανοβιο ή τον αστυνομικο ή καποιο περαστικο που θα πηγαινε να τον σταματησει?

εμενα η συμπεριφορα του και η φατσα του μου κανουν για κλασσικο αποβρασμα της κοινωνιας που με τις δεδομενες συνθηκες δεν εχει μελλον.

Ακουγομαι πολυ κακος, αλλα αυτα ειναι τα πιστευω μου. Προτιμω ενα τετοιο ατομο χωρις χερι, ποδι, καρδια, ζωη , παρα εναν παραγωγικο ανθρωπο σε απειλη.

Ειμαι πειρεργος πως θα το αντιμετωπησει η δικαιοσυνη εκει.
    Αφού αρχίσαμε τις εικασίες που ξέρεις εσύ ότι ο απειλούμενος είναι παραγωγικός άνθρωπος κι όχι μαστροπός ή μπράβος; Δικαιοσύνη στη Βραζιλία με κατηγορούμενο αστυνομικό; Εδώ έχουν τάγματα θανάτου που τα στελεχώνουν εν ενεργεία αστυνομικοί που μπουκάρουν στις φαβέλες και σκοτώνουν αδιακρίτως, ξέρεις πόσους θα φάνε για να μη χαλάσει η μόστρα με τους ολυμπιακούς και το μουντιάλ;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimzan
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Αφού αρχίσαμε τις εικασίες που ξέρεις εσύ ότι ο απειλούμενος είναι παραγωγικός άνθρωπος κι όχι μαστροπός ή μπράβος; Δικαιοσύνη στη Βραζιλία με κατηγορούμενο αστυνομικό; Εδώ έχουν τάγματα θανάτου που τα στελεχώνουν εν ενεργεία αστυνομικοί που μπουκάρουν στις φαβέλες και σκοτώνουν αδιακρίτως, ξέρεις πόσους θα φάνε για να μη χαλάσει η μόστρα με τους ολυμπιακούς και το μουντιάλ;
    καλα δεν εχεις κι αδικο

ας μεινουμε στο "επαιξε κι εχασε"
    Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...

για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    δεν τον σκοτωσε! το κλεφτρονι απλα τραυματιστηκε και ειχε τις αισθησεις του!

ολοκληρο το βιντεο εδω: http://www.youtube.com/watch?v=CwlkXehgZAc

Σελίδα 2 από 10 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Προστασια απο το κρυο και τον παγο
    από stavrogin στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 24/01/2006, 20:58
  2. ΣΧετικα Με Το ΑτυΧημα Και Την Υγεια Του Διονυση
    από fire στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 62
    Τελευταίο μήνυμα: 01/06/2005, 16:38
  3. Απαντήσεις: 12