Τρομερή και λεπτομερής δουλειά μπράβο ρε παίδες! Θα φυσάει τώρα!
Τρομερή και λεπτομερής δουλειά μπράβο ρε παίδες! Θα φυσάει τώρα!
ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
, Vespa GT200 TS50W
μπραβο παιδια πολυ καλη δουλεια παντα τετοια να κανετε να βλεπουμε να χαιρομαστε.εχει ο πατερας μου ελεμιναιτορ 400 κ ο προηγουμενος ειχε βαλει οργανο θερμοκρασιας κ διακοπτη να ελεγχει κ αυτος το βενδιλατερ , απαρετητα εργαλεια συμφωνω.θελω κ γω να βαλω στο μηχανακι μου οργανο θερμοκρασιας,εχω ενα οργανο με δυο καλωδια κ δεν βγαζω ακρη το δωκιμαζω στο ελεμινειτορ κ βραχηκυκλωνει κ τερματιζει.τι οργανο να παρω ποσα καλωδια να εχει τι αισθητηρα να παρω μια ωοηθια σασ παρακαλω αν ειναι ευκολο.καλη συνεχεια ευχομαι κ αποτελεσμα ακομη πιο τελειο
[QUOTE=dahs;2354120]μπραβο παιδια πολυ καλη δουλεια παντα τετοια να κανετε να βλεπουμε να χαιρομαστε.εχει ο πατερας μου ελεμιναιτορ 400 κ ο προηγουμενος ειχε βαλει οργανο θερμοκρασιας κ διακοπτη να ελεγχει κ αυτος το βενδιλατερ , απαρετητα εργαλεια συμφωνω.θελω κ γω να βαλω στο μηχανακι μου οργανο θερμοκρασιας,εχω ενα οργανο με δυο καλωδια κ δεν βγαζω ακρη το δωκιμαζω στο ελεμινειτορ κ βραχηκυκλωνει κ τερματιζει.τι οργανο να παρω ποσα καλωδια να εχει τι αισθητηρα να παρω μια ωοηθια σασ παρακαλω αν ειναι ευκολο.καλη συνεχεια ευχομαι κ αποτελεσμα ακομη πιο τελειοτο μηχανακι ειναι shadow 600
συνεχεια ειχε ο ανορθωτης
αριστερα ειναι του ZL400
στη μεση απο CBR400R, τον ειχε βαλει ο πατερας στο CB400 μεχρι να ερθει ο
δεξια (original japan) γιατι καποια στιγμη του ειχε καει.
οποτε αρχιζουν οι δοκιμες,φτιαχτηκε μια φυσα απο 6 καλωδια σε 5 που ειναι οι συγκεκριμενοι (Μαικ το καφε στον αερα).
ο ανορθωτης του kawa που θα βγει κατω απο την μπαταρια
![]()
Λοιπον τοσο καιρο δεν εχω γραψει.Αυτο που μου αρεσει στην ανακατασκευη ειναι οτι πατε να φτασετε στην λεπτομερια τον βασιλια(sv9cvk) ειδικα στα ηλεκτρικα μιλαμε προσκυνω.Αντε καλη συνεχεια.