Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 51

Θέμα: ξεπεσμός ή κατόρθωμα τελικά;...

Μουλιάσαμε Το avatar του/της marine521
    Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
    ΑΠΟΡΙΑ: τα νεα ή τα ανω???
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Ρώτα τον κοντό γιατί ουτε εγώ ξέρω

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    la_villa...

αρκεί να δείς τα σημερινά πρωτοσέλιδα των εφημερίδων προσκείμενες στον "κόκκινο"...

δεν χρειάζεται να σχολιάσω.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI

Φυσικα για τον τροπο το πως σταθηκε και τελικα εχασε ο Ολυμπιακος στο πρωτο παιχνιδι με τους μαδριλενους γαργαρα εκεινη την ημερα..

ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΛΑΚΑ....
    το τρόπο που στάθηκε???

εγώ θυμάμαι να έχει πάθει ένα πανικό στο πρώτο ημίχρονο να μην ξέρει από τους έρχονται....μετά οι άλλοι κατάλαβαν ότι έχουν να κάνουν με καφενείο κ στο 2ο ημίχρονο περπατούσαν...παρόλα αυτά ο Ολυμπιακός δεν έκανε ούε ευκαιρία και έβαλε ένα γκολ με ένα σουτ από το πουθενά που για να το πιάσει παίχτης του Ολυμπιακού πλην του Ριβάλντο πρέπει να περάσουν 100 χρόνια πάλι
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

δεν ξέρω...δεν κοίταξα εξώφυλλα...

αλλα και πάλι δηλ. τι να γράφανε?Όπως και να το κάνεις είναι μια ευρωπαική νίκη...και στο 87' μάλιστα

ζζρ2005 δες πάλι το β' ημίχρονο.που ξέρεις μπορεί και να δεις και καμιά άλλη ευκαιρία.
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    δεν ξέρω...δεν κοίταξα εξώφυλλα...

αλλα και πάλι δηλ. τι να γράφανε?Όπως και να το κάνεις είναι μια ευρωπαική νίκη...και στο 87' μάλιστα

ζζρ2005 δες πάλι το β' ημίχρονο.που ξέρεις μπορεί και να δεις και καμιά άλλη ευκαιρία.
    που να το δω το ημλιχρονο?λες να κρατάω βίντεο με τους αγώνες του Ολυμπιακού???δεν έχω τέτοια αρρώστια....μακριά από εμάς....
    εννοείτε ότι μιλάμε για τον αγώνα στη Μαδρίτη.....
    για περιεγραψέ μου εσύ την ευκαιρία που λες αν τη θυμάσαι μπας και θυμηθώ κ εγώ!!!
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Gandalf dr685sm
    αρκεί να δείς τα σημερινά πρωτοσέλιδα των εφημερίδων προσκείμενες στον "κόκκινο"...
    Eιδαμε και τα πρωτοσελιδα αυτων που δεν ειναι προσκείμενες στον Ολυμπιακο...

Ξαφνικα θυμηθηκαν οτι Μαλεζανι ειναι επικινδυνος !!!!

Εφημεριδες και αυτες οι πρασινες..

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΥΤΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΟΜΟΝΗ...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    idi
    2. ΠΕΡΣΥ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ Χ ΜΕ ΤΟ ΒΑΖΕΛΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗ ΚΟΥΠΑ
    Εμ.. οταν σας ελεγε ο βαζελος να κατσετε εσας σας επιασε το Μικρασιατικο...

Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005

εννοείτε ότι μιλάμε για τον αγώνα στη Μαδρίτη.....
    εγώ!!!
    οκ άκυρο...εγώ δεν είχα καταλάβει...
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

[Ξαφνικα θυμηθηκαν οτι Μαλεζανι ειναι επικινδυνος !!!!

Εφημεριδες και αυτες οι πρασινες..

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΥΤΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΟΜΟΝΗ...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: [/B][/QUOTE]

XAAXAXAAXAA TI MALAKA EINAI LEME XAXAXAAXAXAXAX

Νέο μέλος
    ««ΕΛΛΑΣ ΕΥΡΩΠΗ ΠΕΝΤΑΡΑΙΚΟΣ»»

ΚΟΥΠΕΠΕ...ΚΟΥΠΕΠΕ.....ΚΟΥΠΕΠΕ ΚΑΙ ΚΟΥΠΕΠΕΕΕΕΕ.......

ΓΙΑΝΝΗΣ(33+21+11)ΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ750
    ΝΑ ΦΟΡΑΣ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΣΟΥ

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ??

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Κουφάλογες Γριές!!!! Το avatar του/της kapeos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από marine521
    ..............μην ξανοίγεστε γιατί θα καλέσω τον χοντρό από την Λιβαδειά (ναι εκείνον που θυμιζε την κούκλα της Μισελέν) να σας πάρει στο κυνήγι. και όχι καράτε δεν σας σώζει και ο Bruce Lee η Τσου λη και οτιδήποτε σε ΛΗ να υπάρχει σας βλέπω να τρέχετε από το ΟΑΚΑ μέχρι τα Λιόσια

Καλά ρε. Πρώτα φορά διαβάζω διαμάχες και το πιο πάνω ποστ πρέπει να μπει στα ανέκδοτα :rotflmao:

Λοιπόν εγώ είμαι ΦΙΛΑΘΛΟΣ του ΟΣΦΠ. Εχω να πώ ότι ήταν η χειρότερη ευρωπαική πορεία του Θρύλου τα τελευταία χρόνια.

Εχω να πω ότι είναι 2 φορες χειρότεροι γιατί κάποιοι μ@λάκες μας ταισαν φέτος με "πεκταράδες", τελικούς CL και άλλη μια φορά "γερασμένα" παληκάρια.

Εχω να πω ότι καμμία μα καμμια Ελληνική ομάδα δεν θα κάνει μια αξιοπρεπή πορεία στην Ευρώπη την επόμενη 10 ετία.

Εχω να πω σαν φίλαθλος ότι ζήλεψα εκείνη την φοβερή πορεία του ΠΑΟ στην Ευρώπη που είχε κάνει πριν 7-8 χρόνια.

Και τέλος να πω και νομίζω πρέπει να το παραδεχτείται όλοι ότι ο Ολυμπιακός είναι η πιο γκαντέμικη ομάδα (πάντα για Ευρώπη μιλάω) και ο ΠΑΟ η πιο-πιο Κ@κόφαρδάρα
    www.exormisi.gr η πύλη στα ελληνικά αξιοθέατα...

Τι να λέμε τώρα!!! Το avatar του/της The Rainmaker
    Παίδες

Την αλήθεια την είπε μόνο ο Μελιτζάνης.
    "Ποιος ΕυρωΠΑΟ; Κοιτάζω τα στατιστικά και δεν βλέπω να έχει κάνει τίποτα."

Αυτό τα λέει όλα για το πως μας αντιμετωπίζουν ολοι οι ξένοι. Τώρα αν εμεις θέλουμε να πιστεύουμε οτι όταν κληρώνονται οι ελληνικές ομάδες με τις αντίστοιχες ξένες, οι ξενοι χεζονται πάνω τους από το φόβο, πρόβλημά μας.

Ελληνικό ποδόσφαιρο δεν υπάρχει. Το αν θα υπάρξει στο μέλλον είναι άλλο θέμα. (Αν και δε βλέπω να κινείται τίποτα).

Αν δεν αλλάξει όλη η δομή του ποδοσφαίρου δεν προκειται να δούμε άσπρη μέρα. Γιατί κακά τα ψεματα:

Υπάρχει ελληνική ομάδα της οποίας τους αγώνες παρακολουθεί κάποιος από την τηλεόραση αν δεν είναι οπαδός της; Που τον καθηλώνει το παιχνίδι της μπροστά στην τηλεόραση;

Σας ακούω!!!
    O vregmenos ti vroxi den ti fovatai

Αρχικά δημιουργήθηκε από The Rainmaker
    Παίδες

Την αλήθεια την είπε μόνο ο Μελιτζάνης.
    "Ποιος ΕυρωΠΑΟ; Κοιτάζω τα στατιστικά και δεν βλέπω να έχει κάνει τίποτα."

Αυτό τα λέει όλα για το πως μας αντιμετωπίζουν ολοι οι ξένοι. Τώρα αν εμεις θέλουμε να πιστεύουμε οτι όταν κληρώνονται οι ελληνικές ομάδες με τις αντίστοιχες ξένες, οι ξενοι χεζονται πάνω τους από το φόβο, πρόβλημά μας.

Ελληνικό ποδόσφαιρο δεν υπάρχει. Το αν θα υπάρξει στο μέλλον είναι άλλο θέμα. (Αν και δε βλέπω να κινείται τίποτα).

Αν δεν αλλάξει όλη η δομή του ποδοσφαίρου δεν προκειται να δούμε άσπρη μέρα. Γιατί κακά τα ψεματα:

Υπάρχει ελληνική ομάδα της οποίας τους αγώνες παρακολουθεί κάποιος από την τηλεόραση αν δεν είναι οπαδός της; Που τον καθηλώνει το παιχνίδι της μπροστά στην τηλεόραση;

Σας ακούω!!!
    ο Μαλεζάνι εννοεί ότι δεν έχει πάρει ποτέ κύπελο Πρωταθλητριών???
    αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει κάνει τίποτα φίλε μου....
    κάθε ομάδα χτίζει ένα όνομα στην ευρώπη με τις εμφανίσεις της...ο Παναθηναϊκός στην ευρώπη τύγχανε σεβασμού....όχι φυσικά φόβου αλίμονο αλλά τουλάχιστον σεβασμού....
    ασ πούμε η δυναμό κιέβου...τι έχει κάνει στην Ευρώπη δεν έχει πάρει κάποιο τίτλο αλλά όταν ακούς το όνομα ξέρεις ότι θα έχεις ένα δύσκολο αντίπαλο...
    η Λάτσιο τι επιτυχίες έχει κάνει???
    η Άρσεναλ εδώ και 10 χρόνια έχει περάσει μόνο μια φορά στους 4 και συνήθως αποκλείζεται από τους 16...τι πάει να πει ότι δεν έχει κάνει τίποτα στην Ευρώπη????
    εννοείτε ότι η ποιόητα του ελληνικού ποσφαιρου τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι χαμηλό ...
    και το επίπεδο της Εθνικής Ελλάδος είναι απίστευτα χαμηλό..με τον Φύσσα παίζει και τον Βρύζα αλλά κατάφερε να πάρει το Ευρωπαϊκό...τι θα πούμε ότι δεν έκανε τίποτα επειδή έχει χαμηλό επίπεδο παιχτών???
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Αρχικά δημιουργήθηκε από kapeos

Εχω να πω ότι καμμία μα καμμια Ελληνική ομάδα δεν θα κάνει μια αξιοπρεπή πορεία στην Ευρώπη την επόμενη 10 ετία.

Εχω να πω σαν φίλαθλος ότι ζήλεψα εκείνη την φοβερή πορεία στην Ευρώπη που είχε κάνει πριν 7-8 χρόνια.

αυτή η πρόβλεψη μου θυμίζει προβλέχεις Αλέφαντου,,,,
    φοβερή πορεία στην Ευρώπη????τότε στους 16????
    δηλαδή ο Παναθηναϊκός που πήγε στους 4 και στους 8 του CL τι πορείες έκανε??? φαντασμαγορικές??????
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τελικα ισχυει;;;;;;;
    από KAS77 στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 17/12/2003, 16:55
  2. Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 12/12/2003, 15:31
  3. TRAIL RIDE, θα ερθει τελικα κανεις για παρέα?
    από SeNNinhA στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 05/12/2003, 17:30
  4. τελικά Superfour ...
    από DIT στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 26/11/2003, 18:29
  5. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 26/11/2003, 15:57

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε