και δικο μας παιδι να ηταν θα ταν το ιδιο τσογλαναρας, αυτο δεν αλλαζει αναλογα με ποιον εχει πατερα ο τυπος, δεν πα να ταν και γιος του Παπα της Ρωμης δεν αλλαζει τιποτα, το μονο που μπορει ν αλλαξει ειναι οτι ο καθε γονιος δινει την αναλογη διατροφη στο παιδι του, αυτο αλλαζει, αρα καταλαβαινουμε οτι μαλλον και ο πατερας του ιδιο κουμασι θα ναι (χωρις αυτο να ναι σιγουρο ομως)
The robber, Leonardo Εscarante, 18 years old, survived after surgery, he was hit twice, one time in the abdomen and one in the leg, he is in good health condition.
The policemen in the state of São paulo are not authorized to move/transport injured people, only paramedics can do that, thats why they just secure the area and wait.
the robber was using a .38 revolver, the cop was using a .40 pistol, both weapons were seized for examination.
until this moment, the other criminal was not captured. the injured robber was carrying R$ 177 ($ 81,27).
Read more at http://www.liveleak.com/view?i=294_1...wEQsIUibmww.99
μάλλον έτυχε, δεν ξέρω τι εννοείς καφρίλες αλλά σε άτομα που τα θεωρούν ύποπτα ή θέλουν τα να συλλάβουν είναι εξαιρετικά βίαιοι δεν θα σε πειράξουν πχ μόνο και μόνο γιατί έχεις την χ εμφάνιση αλλά η προσέγγισή τους αν θέλουν κάτι είναι συνήθως απόλυτη και αγενής, γενικά από όσα έχω δει σε αγγλία και κεντρική ευρώπη (οκ όχι παντού σε 1-2 χώρες) είναι τυπικοί αλλά η τυπικότητά τους ανάλογα το άτομο αγγίζει η περνάει τα όρια της αγένειας και της αδιαφορίας.
όσο για τη βρετανία αν το θέλουν θα σε δείρουν και λιγάκι (δεν σημαίνει ότι μερικοί δεν το αξίζουν όταν είναι - ως συνήθως - πίτα και δεν ξερουν τι κάνουν αλλά μην έχετε ψευδαισθήσεις για τις μεθόδους τους) εδώ τα δείχνουν σε εκπομπές στην τηλεόρασή τους (και δεν εννοώ το παρακάτω λινκ που είναι ρεπορτάζ ενοοώ εκπομπές τύπου traffic cops, law and disorder κλπ)
http://www.youtube.com/watch?v=fKZpf77dWZE
άστο είναι η κλασσική περίπτωση που για κάποιον που κάνει έγκλημα αμέσως πρέπει να βρούμε μια δικαιολογία για τον τι τον παρέσυρε λες και για όλους τους άλλους που παλέουν όλα ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ πρέπει να ήταν ρόδινα στη ζωή τους.
Θυμάμαι έναν καθηγητή σε ένα φροντιστήριο που έλεγε ότι εκτιμά πολύ (ίσως και περισσότερο) τα παιδιά από πλούσιες (τώρα πόσο πολύ ήταν ασαφές) οικογένειες που κάθονται και διαβάζουν περισσότερο από τα φτωχά γιατί σου λέει ο δεύτερος δεν έχει κι άλλη επιλογή ο πρώτος όμως άνετα γίνεται κωλόπαιδο και αδιαφορεί αλλά όχι κάθεται και στρώνεται και διαβάζει και δεν θα του πει και ποτέ κανένας ένα μπράβο ό,τι και να κάνει θα είναι με τα λεφτά του μπαμπά που το έκανε.
Γιατί έτσι είμαστε σαν κοινωνία.....
Μιλάμε για ληστεία , όχι κλοπή!
Το καλοκαίρι που πέρασε , 2 τύποι ένας με όπλο και ό άλλος με ρόπαλο , μπήκαν νύχτα στο σπίτι γείτονα την ώρα που κοιμόταν με την γυναίκα του.
Τον χτύπησαν , έσυραν το παιδί του (10 χρόνων) απο το διπλανό δωμάτιο, και ανάγκασαν την γυναίκα του να τους δείξει κοσμήματα , χρήματα κλπ..
Εκαναν το σπίτι άνω κάτω και έφυγαν..
Αν ήμουν στην θέση του , αν είχα όπλο , αν μπορούσα.. Θα τους σκότωνα! Χωρίς τύψεις ..
Μετα θα λυπόμουν για αυτούς και τους γονείς τους .. Αλλά πολύ μετά!
Αν έπιανα κάποιον να με κλέβει..
Μπορεί και να μην του έκανα τίποτα.
Ατυχία δεν είναι μόνο η φτώχια. Υπάρχουν παιδιά που γεννιούνται και μεγαλώνουν μέσα στη ΒΙΑ, πατέρες που τα βιάζουν όταν δεν δέρνουν τις μάνες τους, bullying κάθε μέρα στο σχολείο, ξύλο και όπλα δίπλα τους - πάνω τους, ορφάνια, εγκατάλειψη, πείνα.. Ποιος θα τους μάθει τι είναι καλό και τι κακό; Τι επιλογές μπορούν να έχουν; Μεγαλώνουν και γίνονται αυτό που όλοι λένε 'τέρατα', καταδικασμένα από τα γεννοφάσκια τους να τα μισούν όλοι μέχρι να.. 'παίξουν και να χάσουν' ίσως, τρώγοντας μια σφαίρα, για να φωνάξουν όλοι 'καλα να πάθει' και 'να καεί στην κόλαση'. Δεν ξέρω πώς μεγάλωσε αυτό το παιδί. Ούτε εσείς ξέρετε όμως.
safety doesn't happen by accident
μην φτασετε ποτε να δειτε οπλο στραμενο κατα πανω σας
μονο τοτε θα καταλαβετε
Μου το έχει ακουμπήσει αστυνομικός στο λαιμό. Κρύοοο...
it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing
Είμαι ένα κλικ να το κλειδώσω.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.