ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
παρακαλώ πολύ σε περίπτωση που αργήσει το γκρουπ ή καθυστερήσει για κάποιο λόγο, ας ανεβάσει όποιος μπορεί (από κάποιο κινητό ίσως) νέα ώρα αναχώρησης για όσους θέλουμε να έρθουμε αλλά υποχρεώσεις δεν μας το επιτρέπουν για 11 το πρωί.
Προσωπικά μπορώ να σας βρω και στην Χαλκίδα αρκεί να προλάβω τον καφέ και όχι τα φλυτζάνια!
(βέβαια και εκεί θα πρέπει να αναφερθεί το όνομα της καφετέριας..)
bike away your everyday routine
βλαμμένο
it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing
το να καθυστερησουμε να ξεκινησουμε ειναι λιγο δυσκολο, εως πολυ δυσκολο...
ξεκιναμε ηδη σχετικα αργα και αν θελουμε να ειμαστε πισω μια λογικη ωρα για φαγητο, το 11 αναχωρηση ειναι μονοδρομος...
αν θελεις να ξεκινησεις αργοτερα και να μας βρεις εκει, μου ζητας το κιν μου μεσω π.μ. και με παιρνεις τηλ να σου πω σε ποιο cafe εχουμε κατσει...
Λογικα κατα 90% και εγω ειμαι μεσα αλλα θα σας περιμενω ειτε στο σχηματαρι, ειτε στη γεφυρα (απο την καινουρια θα πατε φανταζομαι...) ειτε κατευθειαν στο καφε στην χαλκιδα. Αν υπαρχει σχεδιο ηδη σε ποια θα κατσετε ας στειλει καποιος π.μ
Ο καιρος θα ειναι ok απ'οτι φαινεται...http://freemeteo.com/default.asp?pid...260133&nDate=3
προσέχουμε για να έχουμε!...
το 'χω δει ρε παικτη...
http://www.meteo.gr/meteoplus/cf.cfm?city_id=68
χμ, με πήραν τηλέφωνο να δω ένα σπίτι αύριο το πρωί...
θα πάω Κηφισιά, αλλά θα κοιτάξω να ξεμπερδέψω νωρίς
ελπίζω να προκάμω το ραντεβού![]()
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Τελικά με ματιάσατε και δε θα πάω Σαλόνικα γιατί προέκυψαν δουλείες και στις μέρες μας δεν λεει κανείς όχι σε κανα έξτρα εισόδημα. Οπότε είμαι και εγώ μέσα για τη βόλτα. Αλλά παίζει να σας βρω πάνω επειδή δε θα μπορώ να είμαι στις 11 στο meeting point εκτός και αν προλάβωφιλάκια.
Υ.Γ Devil's βάλεμε και μένα στη λίστα![]()
θα....
ερχόταν και ο Μακης αλλα του ειπα να διαβασει καλυτερα, οτι ειναι Σαββατο η βολτα κι οχι Κυριακη οπως νομιζε οποτε... ΔΕ θα ερθει ο Μακης!![]()