Εκτός από ασφαλιστήριο μου ζήτησαν και ΚΤΕΟ, εντύπωση μου έκανε ο επαγγελματισμός τους.![]()
Εκτός από ασφαλιστήριο μου ζήτησαν και ΚΤΕΟ, εντύπωση μου έκανε ο επαγγελματισμός τους.![]()
...δηλαδη εγω τωρα ή καταθέτω πινακίδες στο CBR ή ανανεώνω την ασφάλεια?
Καταλαβα σωστά???
Ή θα μου κλασουν μια μάντρα (εννοείται πως ΔΕΝ θα κυκλοφορει η μηχανη, μη λεμε μλκιες) και δε προκειται να μου έρθει μπιλιέτο στο σπίτι...
Ενω φίλος μου είπε οτι δε τρεχει τιποτα, γραψ τους στα @@δια σου, ο ασφαλιστής μου ακουστηκε απόλυτος...![]()
100 ανθρώπους να ρωτήσεις 100 απόψεις θα ακούσεις επί του θέματος .
Εγώ έβγαλα πινακιδούλα την άφησα στην εφορία να μου τη φυλάνε τα παλικάρια , και έχω το κεφάλι μου ήσυχο .
5 λεπτά με το ρολόι διαδικασία ( τουλάχιστον στην επαρχία ) .
...το ξερω...
δεν αμφισβητώ βεβαια το φίλο, μη σου πω οτι το πιθανοτερο ειναι οτι εχει δικιο μιας και σε φοβιζουν καλα καλα στην αρχη να αρπαξουν οτι αρπαξουν και μετα ξεχνιέται το ζητημα, αλλά...
με βλεπω να τις καταθετω!
και μετα αντε να τις παρεις παλι πισω... και την εχω και για πουλημα... και θα λεει μαλακιες ο πιθανος αγοραστης... και γαμησε τα γενικως το φελεκι μου μεσα!
Εγω παντως δεν εχω ακουσει ουτε μια περιπτωση να ηρθε ραβασακι στο σπιτι για ανασφαλιστο που δεν εχει καταθεσει πινακιδες.... αν ακουσε καποιος ας το πει.
Κυκλοφορούν πολλές απόψεις και πολλές αρβύλες , τόσες που εγώ πλέον δεν πιστεύω κανέναν .
Και μένα πολλοί μου είπαν γράφτους και απλά εκφοβισμό έκαναν και μπλα,μπλα ,μπλα .....αλλά άμα κάτσει καμιά στραβή δεν θα το πληρώσουν αυτή το πρόστιμο .
Και από την άλλη πλευρά , άκουσα πρόσφατα πως ετοιμάζονται να περάσουν απευθείας το πρόστιμο σε αυτά που έχουν διασταυρώσει στις φορολογικές δηλώσεις του 14 .
Και επειδή όπως προείπα βαρέθηκα να ακούω πίπες ένθεν και ένθεν , πήγα τις έδωσα και ησύχασα από αυτές τις συζητήσεις .![]()
Πήγα με την άδεια και τις πινακίδες στο χέρι .
Λέω γεια σας ...μπλα,μπλα, μπλα
Σηκώνει ο υπάλληλος το κεφάλι και με ύφος μπλαζέ μου πετάει μια αίτηση και μου λέει συμπλήρωσε την .
Την συμπληρώνω του τη δίνω πακέτο με την άδεια και τις πινακίδες και των ρωτάω αν δεν τις πάρω καθόλου μέσα στο 14 υποχρεούμαι να πληρώσω τα τέλη .
Όχι μου απάντησε , γιατί το όχημα καταχωρείται και φαίνεται σε ακινησία . Μόνο αν της πάρεις μέσα στο 14 θα πληρώσεις τα τέλη πρώτα .
Μου δίνει ένα αντίγραφο της αίτησης που συμπλήρωσα και μου λέει πως όταν θα έρθεις να της πάρεις θα έρθεις με αυτό το χαρτί .
Αυτά και σηκώθηκα και έφυγα .
Εννοείτε δεν πλήρωσα τίποτα .![]()
Απ ότι ξέρω δεν έχει παει κανενα πρόστιμο σε κανέναν.
Αν παει όμως τότε θα είναι αργά. Υποτίθεται οτι θα έκαναν διασταυρώσεις στοιχείων μεταξύ ασφαλειών και υπουργείου 2 φορές το χρόνο.
Παντως εγω πήγα και κατεθεσα πινακίδες για 2 μοτοσυκλέτες την περασμένη εβδομάδα, γι αυτον ακριβώς τον λόγο.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
πάντως έχουν γίνει 2 σκαναρίσματα (διασταυρώσεις), η τελευταία πριν κάνα μήνα μάλιστα...
όταν τα γατόνια αποφασίσουν να πατήσουν το ΟΚ στα πισιά τους είναι θέμα ημερών να σκάσουν, δυστυχώς....
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Εχουμε πολλους λογους να τους βριζουμε, αλλα το θεμα με τις πινακιδες δεν ειναι ενα απο αυτα, την στιγμη που εχουμε αποδειχτει πολιτες καθαρματα. Οσοι εχετε ζησει και σε χωρες με πολιτισμενους κατοικους, ισως καταλαβαινετε τι εννοω. Και μη πειτε 'εγω τι φταιω' γιατι ειναι παιδικη δικαιολογια. Αν απο την αλλη θελουμε να κανουμε εμπαργκο και να καταθεσουμε πινακιδες για ολα μας τα οχηματα ωστε να δωσει το υπουργειο δυνατοτητα πχ 6μηνιαιου η τριμηναιου τελους, ας οργανωθουμε. Αγαθα κοποις κτωνται...
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.