Σελίδα 49 από 117 ΠρώτοΠρώτο ... 3944454647484950515253545999 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 721 έως 735 από 1747

Θέμα: Σαφάρι για ανασφάλιστα οχήματα....

Εκτός από ασφαλιστήριο μου ζήτησαν και ΚΤΕΟ, εντύπωση μου έκανε ο επαγγελματισμός τους.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    ...δηλαδη εγω τωρα ή καταθέτω πινακίδες στο CBR ή ανανεώνω την ασφάλεια?

Καταλαβα σωστά???

Ή θα μου κλασουν μια μάντρα (εννοείται πως ΔΕΝ θα κυκλοφορει η μηχανη, μη λεμε μλκιες) και δε προκειται να μου έρθει μπιλιέτο στο σπίτι...

Ενω φίλος μου είπε οτι δε τρεχει τιποτα, γραψ τους στα @@δια σου, ο ασφαλιστής μου ακουστηκε απόλυτος...

100 ανθρώπους να ρωτήσεις 100 απόψεις θα ακούσεις επί του θέματος .

Εγώ έβγαλα πινακιδούλα την άφησα στην εφορία να μου τη φυλάνε τα παλικάρια , και έχω το κεφάλι μου ήσυχο .
    5 λεπτά με το ρολόι διαδικασία ( τουλάχιστον στην επαρχία ) .

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από faraway Προβολή μηνύματος
    100 ανθρώπους να ρωτήσεις 100 απόψεις θα ακούσεις επί του θέματος .

Εγώ έβγαλα πινακιδούλα την άφησα στην εφορία να μου τη φυλάνε τα παλικάρια , και έχω το κεφάλι μου ήσυχο .
    5 λεπτά με το ρολόι διαδικασία ( τουλάχιστον στην επαρχία ) .

...το ξερω...
    δεν αμφισβητώ βεβαια το φίλο, μη σου πω οτι το πιθανοτερο ειναι οτι εχει δικιο μιας και σε φοβιζουν καλα καλα στην αρχη να αρπαξουν οτι αρπαξουν και μετα ξεχνιέται το ζητημα, αλλά...

με βλεπω να τις καταθετω!
    και μετα αντε να τις παρεις παλι πισω... και την εχω και για πουλημα... και θα λεει μαλακιες ο πιθανος αγοραστης... και γαμησε τα γενικως το φελεκι μου μεσα!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nickald
    Εγω παντως δεν εχω ακουσει ουτε μια περιπτωση να ηρθε ραβασακι στο σπιτι για ανασφαλιστο που δεν εχει καταθεσει πινακιδες.... αν ακουσε καποιος ας το πει.

Κυκλοφορούν πολλές απόψεις και πολλές αρβύλες , τόσες που εγώ πλέον δεν πιστεύω κανέναν .

Και μένα πολλοί μου είπαν γράφτους και απλά εκφοβισμό έκαναν και μπλα,μπλα ,μπλα .....αλλά άμα κάτσει καμιά στραβή δεν θα το πληρώσουν αυτή το πρόστιμο .

Και από την άλλη πλευρά , άκουσα πρόσφατα πως ετοιμάζονται να περάσουν απευθείας το πρόστιμο σε αυτά που έχουν διασταυρώσει στις φορολογικές δηλώσεις του 14 .

Και επειδή όπως προείπα βαρέθηκα να ακούω πίπες ένθεν και ένθεν , πήγα τις έδωσα και ησύχασα από αυτές τις συζητήσεις .

Και επειδή όπως προείπα βαρέθηκα να ακούω πίπες ένθεν και ένθεν , πήγα τις έδωσα και ησύχασα από αυτές τις συζητήσεις .
    πληρωσες τιποτα? θα πληρωσεις (εκτος των τελών αν και εφόσων ειναι απληρωτα κλπ κλπ) τιποτα για να τις παρεις πισω? Διαδικασία απλη και όποτε να ναι?

Πήγα με την άδεια και τις πινακίδες στο χέρι .

Λέω γεια σας ...μπλα,μπλα, μπλα

Σηκώνει ο υπάλληλος το κεφάλι και με ύφος μπλαζέ μου πετάει μια αίτηση και μου λέει συμπλήρωσε την .

Την συμπληρώνω του τη δίνω πακέτο με την άδεια και τις πινακίδες και των ρωτάω αν δεν τις πάρω καθόλου μέσα στο 14 υποχρεούμαι να πληρώσω τα τέλη .

Όχι μου απάντησε , γιατί το όχημα καταχωρείται και φαίνεται σε ακινησία . Μόνο αν της πάρεις μέσα στο 14 θα πληρώσεις τα τέλη πρώτα .
    Μου δίνει ένα αντίγραφο της αίτησης που συμπλήρωσα και μου λέει πως όταν θα έρθεις να της πάρεις θα έρθεις με αυτό το χαρτί .

Αυτά και σηκώθηκα και έφυγα .
    Εννοείτε δεν πλήρωσα τίποτα .

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Απ ότι ξέρω δεν έχει παει κανενα πρόστιμο σε κανέναν.
    Αν παει όμως τότε θα είναι αργά. Υποτίθεται οτι θα έκαναν διασταυρώσεις στοιχείων μεταξύ ασφαλειών και υπουργείου 2 φορές το χρόνο.

Παντως εγω πήγα και κατεθεσα πινακίδες για 2 μοτοσυκλέτες την περασμένη εβδομάδα, γι αυτον ακριβώς τον λόγο.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Εννοείτε δεν πλήρωσα τίποτα .
    το "εννοείται" μη το λες ετσι αβιαστα! σε λιγο τα μ00νια θα ζητανε να πληρωσουμε για να τις καταθεσουμε

..ειναι κι αυτο ρε γμτ... εκτος της ασφαλειας θα ερθουν και τα τελη για το 14 οπου να ναι... τη μανα τους και τον πατερα τους και ολο τους το σοι

Θενξ μαν!

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    πάντως έχουν γίνει 2 σκαναρίσματα (διασταυρώσεις), η τελευταία πριν κάνα μήνα μάλιστα...
    όταν τα γατόνια αποφασίσουν να πατήσουν το ΟΚ στα πισιά τους είναι θέμα ημερών να σκάσουν, δυστυχώς....

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THANOS_KTM
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DimChios Προβολή μηνύματος
    το "εννοείται" μη το λες ετσι αβιαστα! σε λιγο τα μ00νια θα ζητανε να πληρωσουμε για να τις καταθεσουμε

..ειναι κι αυτο ρε γμτ... εκτος της ασφαλειας θα ερθουν και τα τελη για το 14 οπου να ναι... τη μανα τους και τον πατερα τους και ολο τους το σοι

Θενξ μαν!
    Ενας γνωστός που ασχολείται με μεταβιβάσεις,ακουσε να λέγεται μεταξύ σοβαρού κ αστείου,ότι θα βαλουν παράβολο για κατάθεση πινακίδων κ για να τις πάρεις.

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Εχουμε πολλους λογους να τους βριζουμε, αλλα το θεμα με τις πινακιδες δεν ειναι ενα απο αυτα, την στιγμη που εχουμε αποδειχτει πολιτες καθαρματα. Οσοι εχετε ζησει και σε χωρες με πολιτισμενους κατοικους, ισως καταλαβαινετε τι εννοω. Και μη πειτε 'εγω τι φταιω' γιατι ειναι παιδικη δικαιολογια. Αν απο την αλλη θελουμε να κανουμε εμπαργκο και να καταθεσουμε πινακιδες για ολα μας τα οχηματα ωστε να δωσει το υπουργειο δυνατοτητα πχ 6μηνιαιου η τριμηναιου τελους, ας οργανωθουμε. Αγαθα κοποις κτωνται...
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrBig Προβολή μηνύματος
    Εχουμε πολλους λογους να τους βριζουμε, αλλα το θεμα με τις πινακιδες δεν ειναι ενα απο αυτα, την στιγμη που εχουμε αποδειχτει πολιτες καθαρματα. Οσοι εχετε ζησει και σε χωρες με πολιτισμενους κατοικους, ισως καταλαβαινετε τι εννοω. Και μη πειτε 'εγω τι φταιω' γιατι ειναι παιδικη δικαιολογια. Αν απο την αλλη θελουμε να κανουμε εμπαργκο και να καταθεσουμε πινακιδες για ολα μας τα οχηματα ωστε να δωσει το υπουργειο δυνατοτητα πχ 6μηνιαιου η τριμηναιου τελους, ας οργανωθουμε. Αγαθα κοποις κτωνται...
    και τα πτυχία copies κτώνται αλλα.... ΕΓΩ ΤΙ ΦΤΑΙΩ?

THANOS δε θα μου κανει καμια εντυπωση!

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DimChios Προβολή μηνύματος
    ΕΓΩ ΤΙ ΦΤΑΙΩ?
    Αν δεν μπορεις να βρεις λογους, τοτε η καθε συζητηση ειναι ματαιη.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Παρόμοια θέματα

1. Ανασφάλιστα οχήματα
    από cityfly στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 129
    Τελευταίο μήνυμα: 28/03/2013, 02:28
  2. Ανασφαλιστα οχηματα
    από fidel_98_99 στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 03/01/2013, 08:53
  3. Link για ανακληθέντα οχήματα παντός τύπου και κατασκευαστή.
    από Gandalf dr685sm στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 13/06/2012, 18:12
  4. 1,5 εκατομυριο ανασφαλιστα οχηματα.
    από zephyr1 στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 60
    Τελευταίο μήνυμα: 26/11/2011, 12:53
  5. Οχήματα για όλα τα γούστα....
    από sniper στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 29/10/2004, 02:44

Κανόνες δημοσιεύσεων