Σελίδα 64 από 100 ΠρώτοΠρώτο ... 1454596061626364656667686974 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 946 έως 960 από 1491

Θέμα: Adventure-R 1190 147ps 230 kg

Είσαι λάθος εδώ .

Το συγκεκριμένο μοτό , όπως και τα gs , νεο v strom , caponord 1200 , multistrada 1200 ...κτλ , είναι τουριστικά εργαλεία και όχι μηχανάκια για να στήνονται στη καφετέρια .

Ως τουριστικά λοιπόν , πολλά αξεσουάρ όχι απλά δεν είναι υπερβολή αλλά είναι απαραίτητα .

Βαλίτσες . Πως θα κάνεις ταξίδι χωρίς βαλίτσες ?
    Θερμαινόμενα . Έχεις βρεθεί ποτέ στους -7 χωρίς θερμαινόμενα ? Ανεκτίμητη εμπειρία .
    Χούφτες . Επίσης απαραίτητες .
    Κάγκελα . Ικανά να σε σώσουν από χαζές πτώσεις και σπασμένα πλαστικά .
    cruise control . Πραγματικά υπέροχο γκατζετάκι όταν έχεις να κάνεις 500 χλμ σε δρόμους στυλ εγνατίας .

Τώρα βέβαια μην πάμε τι κουβέντα ότι η παλιοί πήγαιναν με xt400 και με dr250 , γιατί μου είναι αδιάφορο .
    Αυτοί στην εποχή τους αυτά είχαν και με αυτά πήγαιναν εμείς στο 2013 έχουμε αυτά τα τεχνολογικά επιτεύγματα και με αυτά θα πορευθούμε .

υγ. ποια περιπέτεια ρε ??
    υγ2. το ακριβώς ανάποδο από αυτό που λες είναι το παράδοξο σε αυτή τη κατηγορία , δλδ να τα πάρεις γυμνά και να τα έχεις για να πηγαίνεις στη δουλειά σου ή να κάνεις κόντρες .
    Τελευταία τροποποίηση από faraway; 17/10/2013 στις 19:56.

ΛΕΩΝΙΔΙΟ ΤΣΑΚΩΝΙΑΣ ΛΕΜΕ Το avatar του/της πυξιδας990
    υπαρχουν εκει εξω ανθρωποι που θα τα παρουν και θα χτυπησουν μια μογγολια-νοτια αφρικη κτλπ.σαφεστατα καθε μοντελο θα αγοραστει απο ανθρωπους ΚΑΙ διαφωρετικου προσανατολισμου,τι να κανουμε
    οσο για τα αξεσουαρ συμφωνο απολυτα με τον faraway.
    37.12.07n
    22.47.01.e
    τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
    το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από πυξιδας990 Προβολή μηνύματος
    υπαρχουν εκει εξω ανθρωποι που θα τα παρουν και θα χτυπησουν μια μογγολια-νοτια αφρικη κτλπ.
    Σίγουρα θα υπάρχουν ,αλλά δεν είναι λίγο ρίσκο να πάς με τόσο φορτωμένη τεχνολογικά μοτοσυκλέτα σε μέρη όπου πιθανόν να μην υπάρχει διαθέσιμο το κατάλληλο σέρβις?
    Θέλω να πώ κατά πόσο μπορεί ένα συνεργείο στη μογγολία να επισκευάσει ένα τέτοιο μηχανάκι ώστε να συνεχίσεις το δρόμο σου?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    Σίγουρα θα υπάρχουν ,αλλά δεν είναι λίγο ρίσκο να πάς με τόσο φορτωμένη τεχνολογικά μοτοσυκλέτα σε μέρη όπου πιθανόν να μην υπάρχει διαθέσιμο το κατάλληλο σέρβις?
    Θέλω να πώ κατά πόσο μπορεί ένα συνεργείο στη μογγολία να επισκευάσει ένα τέτοιο μηχανάκι ώστε να συνεχίσεις το δρόμο σου?
    οκ, αλλα μ'αυτη την λογικη θα επρεπε να αγοραζονται τα πιο απλα μοτο για ενα ταξιδι, μην τυχον και χαλασουν τα καβλιτζεκια και δεν εχει μαστορα εκει...
    δλδ πλεον ολα ειναι ψεκαστα...ε, και αμα δεν υπαρχουν μαστορες στην Μογγολια που να εχουν δει ποτε τους ψεκασμο τι θα κανουμε? θα ταξιδεψουμε με τους Κολοκοτρωνηδες με τα καρμπυρατερ?
    και αν σχιστει η μεμβρανη του καρμπ? τι θα κανεις?

εν ολιγοις δεν κανουμε ετσι δουλεια...
    το να πηγαινουμε προς τα πισω αντι για μπροστα, δεν ειναι λυση...

μακαρι τα μισα απο ολα αυτα τα adventures που πουλιωνται, ειτε λεγονται GS ειτε λεγονται 1190, να ταξιδευαν στο εξωτερικο...και ας ηταν και πανω απο τον Ισημερινο...

7 years of fuckin up Το avatar του/της Stabak
    Κάποιος μου ειχε πει πως ένας λόγος απο πολλούς που προτιμουνται τα GS σε διηπειρωτικά είναι οτι η bmw με το δικτυο αυτοκινητου εχει και των μηχανών αντίστοιχα οσο αφορά ανταλλακτικά κλπ

Αυτο που λεει ο Στεφανος δε ειναι απολύτως σωστό. Αποκλείεις οτι μπορει να παει στραβα σε ενα τετοιο ταξίδι φαντάζομαι....
    Ban 'em all

Σε μεγάλα ταξίδια πηγαίνεις όσο πιό εξοπλισμένος μπορείς. Αν έχεις και τη λογική να αποφεύγεις να προκαλέσεις, την τύχη σου και τους γύρω σου ακόμα καλύτερα. Τώρα αν πιστεύεις οτι κάτι πιθανό να χαλάσει, φοντίζεις να έχεις σχέδιο Β, ή θα κάνεις χωρίς αυτό όταν χαλάσει. Μέχρι τότε όμως θα έχεις την ευκολία που σου παρέχει το συγκεκριμένο γκάτζετ. Τουλάχιστο αυτή είναι η δικιά μου λογική. Καλό είναι να μη κρεμάσεις τη ζωή σου σε ένα ευαίσθητο σύστημα μη επισκευάσιμο. Επίσης υπάρχουν και μερικές παρεξηγήσεις σχετικά με κάποια γκάτζετ. Για παράδειγμα το GPS είναι απαραίτητο σε μεγάλο ταξίδι αλλά και σε οδηγό μέσα σε μεγάλα αστικά κέντρα. Τέλος σχετικά με τα συγκεκριμένα μηχανάκια, όσα δε φτάνει η αλεπού τα κανει κρεμαστάρια, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα και άλλες ωραίες παροιμίες.
    Γειά χαρά

Παίδες συζητάμε τώρα για το 1% που θα πάρει αυτά τα μηχανάκια και θα έχει τη κάψα να πάει μαζί τους στην Αφρική , στο Ιράν , στο Αφγανιστάν ...κτλ .

Οι υπόλοιποι του 9% που κινούνται εις τας Ευρώπας δεν έχουν πρόβλημα , μια χαρά ανταλλακτικά θα βρούνε .

Το υπόλοιπο 40% που γυρνάει , βολτάρει , εκδράμει και γράφει χλμ στην Ελλάδα και πέριξ , δεν έχει πάλι πρόβλημα , οι οδικές να ναι καλά .

Το υπόλοιπο τώρα 50% που τα έχει για να κάνει το Ζωγράφου - Καλλιθέα κάθε μέρα , και κανά Σάββατο στη Βουλιαγμένη αυτή και αν δεν έχει πρόβλημα .

Βέβαια ο σωστός ταξιδιώτης ξέρει που πονάει το μηχανάκι του και παντα έχει spare 2 πραγματάκια σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά . Είναι ηλίθιο δλδ να μείνεις στο εξωτερικό και να χαλάσεις το ταξίδι σου για ένα ρελεδάκι των 2€ και των 0,2 γραμμαρίων .

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από faraway Προβολή μηνύματος

Το υπόλοιπο τώρα 50% που τα έχει για να κάνει το Ζωγράφου - Καλλιθέα κάθε μέρα , και κανά Σάββατο στη Βουλιαγμένη αυτή και αν δεν έχει πρόβλημα .
    Εδώ θα διαφωνήσω. Με καύσωνα σε μποτιλιάρισμα έχεις πρόβλημα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gefr Προβολή μηνύματος
    Nαι έχεις δίκιο .
    Για αυτήτη κατηγορία μιλάμε πάντα για καλοκαιρινούς και ανοιξιάτικους μήνες .

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gefr Προβολή μηνύματος
    ε, γι'αυτο το βγαλανε το BMW υγροψυκτο...
    ειχαν υποπεσει στα αυτια των Βαυαρων τα προβληματα του μεσου Γλυφαδιωτη και Κολονακιωτη...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    ε, γι'αυτο το βγαλανε το BMW υγροψυκτο...
    ειχαν υποπεσει στα αυτια των Βαυαρων τα προβληματα του μεσου Γλυφαδιωτη και Κολονακιωτη...
    Έλα δεν θέλω χαζά. Το banditάκι έβγαζε λιγότερη ζέστη από τα υδρόψυκτα που το ακολούθησαν, ακόμα και με καύσωνα στο κέντρο.

χωμα λασπη και κακο Το avatar του/της indianos950
    Γιατί πρέπει ένα μοτο να κανει μια μόνο χρήση πχ ταξίδια. Κάποιος έχει μόνο ένα πρωινό Κυριακής και δυο ώρες για ένα καφέ μακριά. Απαγορεύεται δηλαδή να παει; Εγω έχω τις Βαλιτσες έπτα 7 χρόνια και τωρα μου χρειάζονται πραγματικά τωρα τις χρησιμοποιώ , μέχρι τωρα καφετέρια σπίτι πηγαίνα.
    Γι αυτό υπάρχουν τόσες μοτο καθένας παίρνει ότι θέλει ss-on off - enduro και το κανει ότι θέλει (Γιαννης πίνει γιάννης κερναει απλά τα πράματα )

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από indianos950 Προβολή μηνύματος
    Γιατί πρέπει ένα μοτο να κανει μια μόνο χρήση πχ ταξίδια. Κάποιος έχει μόνο ένα πρωινό Κυριακής και δυο ώρες για ένα καφέ μακριά. Απαγορεύεται δηλαδή να παει; Εγω έχω τις Βαλιτσες έπτα 7 χρόνια και τωρα μου χρειάζονται πραγματικά τωρα τις χρησιμοποιώ , μέχρι τωρα καφετέρια σπίτι πηγαίνα.
    Γι αυτό υπάρχουν τόσες μοτο καθένας παίρνει ότι θέλει ss-on off - enduro και το κανει ότι θέλει (Γιαννης πίνει γιάννης κερναει απλά τα πράματα )
    Στα πλαίσια του ευγενούς μοτοσυκλετιστικού πειράγματος χαρακτηρίζουμε τους άλλους κουλούς, dtmάκιδες (αυτό είναι πείραγμα να ξες), κότες, κουλάτζες, κυρίες (να με σαγχωρνανε οι κυρίες) κτλ. Στα ίδια πλαίσια είναι ενταγμένο και το καφετεριάκιας. So don't worry. Στην ουσία δεν είναι κακοπροαίρετα όλα αυτά.
    Και όλοι (εκτός απ' τον τερενς ) αναγνωρίζουμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να έχει ότι γουστάρει στο γκαράζ του, για όποια χρήση και αν το προορίζει.
    Sent from me using a computer.

ΦΟΡΟΥΣΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΙΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΕΣ ΤΑ ΠΡΟΒΟΛΑΚΙΑ.............

Γιά νά πάς στήν καφετέρια...??

χωμα λασπη και κακο Το avatar του/της indianos950
    Τις έχω σπίτι αγαπητέ τερενς

Πέρα από αυτό τα προβολακια θα κάψουν τα πηνια του Κτμ.

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF