Ρε συ μαέστρο καλημέρα καταρχήν διακρίνω ότι παρά τις δηλώσεις σου ότι ασχολείσαι μόνο με μηχανάκια και όχι με ποδόσφαιρο υποστηρίζεις αναβάτες και θάβεις άλλους με εντελώς "οπαδική" για να μην πω χουλιγκάνικη φιλοσοφία και προσέγγιση και παρά την δήλωση και του Βύρωνα ότι εδώ μέσα Μοτοgpολόγοι του καφενείου είμαστε όλοι καλό είναι κάποια πράγματα να τεκμηριώνονται και να μένουν και στους νεώτερους που δεν τα πρόλαβαν.
Τα κείμενα σου βρίθουν κραξίματος ρε συ μήπως να γίνεις μοντ στις Αντιπαραθέσεις τι να πω ??? Εντάξει και εγώ έχω προτιμήσεις σε οδηγούς-ομάδες-μηχανάκια και κάποια δεν τα γουστάρω και με κοροιδεύουν γι αυτό (πχ δεν μ' αρέσει το Ζ1Ρ) αλλά έτσι δεν κάνω!Α να μην ξεχάσω είμαι και Αεκτζής μπας και φταίει λες αυτό ? Καλημέρα !
Μια και πιάσατε τα παλιά, ήθελα να ήξερα τι θα λέγατε για τον Criville, τον Beattie και τους άλλους που τρέχανε (να φτάσουν τον Doohan αλλά δεν τα κατάφερναν...) στα '90ς, αν υπήρχε το φόρουμ τότε.........................
Πόσους τόνους χώμα θα τους είχατε ρίξει...
@Buckley: Αν εξαιρέσεις την ΑΕΚ(ούλα), συμφωνώ απόλυτα. Πολύ κράξιμο για το κράξιμο, και όχι μόνο από τον Ktinos.
Αυτές οι εποχές μας φάγανε...
(μπαι δε γουει το μεγάλο @ του Ντούαν ηταν το δεξί...)
ανανήψαντας
Όχι ότι ο Ντούχαν δεν ήταν τιμονάρα από τις καλύτερες έβερ, αλλά για να κρίνουμε με τα ίδια κριτήρια που κρίναμε/ετε και τους μεταγενέστερους του, ο ανταγωνισμός του τα χρόνια που το σήκωσε ήταν ολίγον τι για κλάματα(ακόμα και ο Σβαντς το 94 τα είχε φάει τα ψωμιά του...)
Χτες σκεφτόμουν ότι όλοι όσοι έτρεξαν με το Ντάνο (Honda) πήραν ΠΠ
(εκτώς του Ντόβι)
2 φορές τον κέρδισαν οι νιου κάμερς κι ο ένας είναι και ρούκι.
![]()
ανανήψαντας