μπορεις να φτιαξεις και ολοκληρο fairing? και μαζι με την ουρα σε gsxr K2 ποσο πανε οι τιμες περιπου?
οι 4 ροδες μεταφερουν το κορμι....
οι 2 ροδες ταξιδευουν την ψυχη....
παιδια.......και σορρυ κιολας για τις μη απαντησεις......εδω και ενα μηνα τουλαχιστον......σοβαρα προβληματα υγειας.....συγγενους μελους της οικογενειας......απασα συγνωμη σε ολους οσους ρωτησαν για κατι......θα επανελθω το συντομοτερο δυνατον.......!!
ride fast stay young!!!
καλησπερα παιδια και συγνωμη κιολας ξανα.....τελικα επανηλθα......το αποτελεσμα με τα τρεχαματα υγειας.....οχι καλο.....ο πατερας μου μας αφησε πλεον....ενα διμηνο παει τωρα......αναγκαστικα βεβεα εχω επανελθει πλεον στη δουλεια κανονικα και ειναι το μοονο που με συνεφερε......τις ειλικρινεις μου ευχαριστιες σε ολους για τα κλα τους λογια και σχολια και τη συγνωμη μου ξανα σε οσους δεν ανταποκριθηκα ολο αυτο το διαστημα......![]()
ride fast stay young!!!
καλως ηρθες και παλι φιλαρακο. να ειστε καλα να των θυμοσαστε
Tora telis poy den telo, kiota telo si den teliw. Kai ego tora den telo gia na telis otan telo.
nasai kala φιλε μου....!!γεροι ναστε ολοι σας παιδια...!!
ride fast stay young!!!
πολυεστερας, στοκος κλπ κλπ γνωστη η συνταγη (αν δεν κανω λαθος. εγω αυτο εκανα παντως)
telika aφου το ανοιγω τυχαια και το βλπω μετα απο 2μηνες.....μαλλον εχω προβλημα με τις ειδοποιησεις μου απο το ποστ μου αυτο.....αν δεν μπω μεσα....δεν με ειδοποιει η σελιδα.....!!τι να πω τωρα.....αν δεν εξυπηρετηθηκες φιλε μου ολο αυτον τον καιρο απλα στειλε ενα μνμ και θα το κοιταξουμε....ναι μπορει να γινει.....!!
ride fast stay young!!!