Οσο και να την τιναξεις, η τελευταια σταγονα θα μεινει στο σωβρακο.....
Και για να μην γράφουμε αϊδιούλες για την επαφή μικρού-Γιώργου, ο μικρός (απο τη στιγμή που κινούταν με κανονικό ρυθμό στην πίστα) θα μπορούσε να φταίει ΜΟΝΟ αν είχε δει μπλε σημαία
it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing
ειπαμε καλος χρυσος γρηγορος τσαμπουκας
αλλα τις εκανε τις μαλακιουλες του ατιμωρητος
και μαλλον τον ειχαν στα πουπουλα και τελευταια του τραβηξαν το αυτι
τωρα ηρθε η σειρα του that's the story
οτι η διαδικασια ηταν μουφα απο την αρχη ειναι αλλο θεμα
στην τελικη ας τον ακυρωνανε
παρα αυτο το καραγκιοζιλικι
Για να λεμε και του στραβου το δικιο, ναι ηταν βαρια η ποινη, ενα ραιντ θρου ισως θα ηταν πιο "ορθο"
Το ερωτημα μου ειναι.... η ποινη ειχε προκαθοριστει απο πριν το αγωνα οπως θα επρεπε?
"Κυριοι, 10 γυρους μαξ, μετα πεφτει μαυρη. Ξηγημενοι? "
ωστε να μην ιππαρχουν γκρινιες και ιππονιες απο πουθενα
Οσο και να την τιναξεις, η τελευταια σταγονα θα μεινει στο σωβρακο.....
Τι λέμε τώρα, ο ίδιος ο Γιώργος είπε «έχασα τα φρένα και τη γραμμή μου και ακουμπήσαμε», φυσικά και δεν φταίει ο μικρός.
Απλά, ήταν λάθος η απόφαση να επεκταθεί το όριο ταχύτητας στη έξοδο του pit lane, (στην είσοδο είχε νόημα) γιατί δεν τον άφησαν να πάρει τη στροφή με κανονική ταχύτητα (δεν μάζεψε φόρα).
Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!
Τι σόι καχυποψία για την αντίδρασή μου είναι αυτή ρε ντάρλινγκ απο εσένα που με ξέρεις τόσο καιρό; ΦΥΣΙΚΑ και θα ήταν η ίδια αντίδραση.
Μάλλον έχεις μπερδευτεί που κράζω τους κιτρινογυαλάκιδες βαλετζιπιότες και νομίζεις πως είμαι στην απέναντι ότι και να γίνει.
Δεν μου είπες όμως. Εσύ συμφωνείς με την αυστηρότητα της ποινής;
Γιατι μπερδευεστε με τη ποινη
ηταν προκαθορισμενη απο πριν, τελεία
αλλο να κραζεις απο αντιδραση
και αλλο απο αντικειμενικοτητα
Δεν έχω ιδέα τι γίνεται στην F1 αλλά μάλλον συμφωνώ πως έπρεπε να δει μπλέ σημαία ο νέος. Φυσικά ο τρόπος του πιτ στοπ είναι πρωτόγνωρος και σηκώνει κάποια μελέτη απο όλους (τους) πριν οριστεί η μπλέ στην έξοδο οπότε καταλήγω πως ήταν κενό της αρχής του σπορ και των αγωνοδικών
1. The race distance will be 19 laps (originally scheduled to be 27).
2. Every rider will be required to enter the pits and change to his second machine with fresh tyres at least once during the race. In normal circumstances this means that the rider must change machine only at the end of Lap 9 or Lap 10.
Στο τελος του 9του γύρου δε μπηκε ο μαρκ??
wtf?