πφφ νεξτ τάιμ την χάσαμε τη βόλτα
![]()
λοιπόν....
να πούμε και κάτι άλλο.....
τόσο όμορφο το τουόνο.....
αλλά ρε πστμ, δεν μπορούσαν κάπως να κρύψουν/καλύψουν την θέα των γυμνών καλωδίων για τα φώτα πίσω από το μουτράκι??? ή μήπως λέω για να πω?
Θύματα του ιταλικού μάρκετινγκ και στάιλινγκ.
ποια 250 ρε ψευτη...
αφου το δικο σου για να τα δει αυτα κανει προσευχη στον Βουδα, στον Αλλαχ, στον Θεο και στον Δια τον ιδιο...
και για πες και πως και που σου κουνησε ρε λουλη το δικο μου...φανταζομαι να περασες πανω απο κανα bump και να σου εκανε ενα τσαλιμακι και να πηγε το σκατο στην καλτσουλα, αλλα που να ξερεις εσυ απο σεταρισμα πιστας...
![]()
Ανέφερα πως η Ντάνα ήταν παρέα με την Αμάντα Ληρ όταν κούναγε το πιστάδικο μπουζούκι στα μπερμ της εθνικής;
εθνική... χιλιόμετρα... μπουζούκια... κουνήματα... δεν μας είπες να κρατάμε κάνα λουλούδι βρε...![]()
it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing
Σπυράκο, αυτά δεν είναι μαμά φλασάκια. Είναι Led.
Έπρεπε να γίνει (με προσωπική δουλειά) κόψε-ράψε η καλωδίωση για να μπουν τουβλάκια αντιστάσεις για να δουλέψουν σωστά.
Τις έβαψα μαύρες με σπρέι, κ ήταν ό,τι πιο μικρές βρήκα.
Τα καλώδια για τα φώτα δν φαίνονται καθόλου, και είναι γελοιωδώς εύκολο να αλλάξεις μέσα σε 2 δευτερόλεπτα καθεμιά από τις 4 λάμπες.
Τελευταία τροποποίηση από Ζεύκας; 20/10/2013 στις 03:20.
Προτάσεις για αντίστοιχες καφεδιές:
1) Λουτράκι.Συνάντηση στο γνωστό περίπτερο. Στο πήγαινε από παλιά εθνική, γύρνα από νέα.
2) Λίμνη Μαραθώνα. Συνάντηση Αγ.Παρασκευή. Λ.Μαραθώνος -> Ραφήνα κτλ. Επιστροφή από εθνική.
3)Ορωπός. Δν ξέρω, δν έχω πάει αλλά θα ήθελα.
Εμείς με τα yamaha να προσέχουμε, ο κακιασμενος Αριστείδης ως ταπεινή χοντο-ψυχη στέλνει τον πιστό του υπηρέτη να κανει δολιοφθορές...
http://www.youtube.com/watch?v=8xS52...%3D8xS528BcZeI