σε αυτή την περίπτωση που τα έχουνε ξηγηθεί, είναι εφαρμογή των κανόνων. Μαλακία μεν, σωστή ποινή που δεν έχει το στοιχείο της εμπάθειας (ή ανάδρομης τιμωρίας) Να μετράει ξέρει...
Πουυυυυ θα δούμε τον αγώνα τώρα;
Πουυυυυυ είναι το βίντεο με την υπερθρυλική βόλτα των 3 τιτανιουπερμέγιστων αστραλών; (χωρίς ύψιλον)
και στο έχω πεί,αφού είσαι καλό παιδί ,γιατί λες μαλακίες;
Ρε σεις wtf r u talking about? Δεν αντέδρασε κανείς για το αν έπρεπε να φάει ποινή. Για την αυστηρότητα της ποινής είπαμε.
Επίσης... η μαύρη αν αφορά σε λόγους ασφαλείας βγαίνει όταν ο αναβάτης είναι επικίνδυνος για τους άλλους αναβάτες όταν αυτός κινείται επικίνδυνα ή η μοτό του κρίνεται επικίνδυνη επειδή λείπουν κομάτια ή κρέμονται. Ποιων αναβατών η ασφάλεια τέθηκε σε κίνδυνο με το λάθος του(ς) να μην μπεί στον σωστό γύρο; Fuck me επιτέλους με τους άχρηστους υπάλληλους της γαμωdorna. Fuck them all που θα πάρει μαύρη αναβάτης που είχε τα @@ να κάνει το rcv να σπαρταράει και να λέμε τι κάνει πια ο πούστης@άχρηστοι μάδαφάκας
it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing
Δεν τον έχω δει ακόμα τον αγώνα αλλά απο αυτά που διαβάζω και αντιλαμβάνομαι, έχω μια προδιάθεση να τον χαρακτηρισω απαράδεκτο.
MotoGP = κατεβαζω ζελατίνα και τρέχω χωρίς αύριο. Αν κάποιος θέλει να πάρει περισσότερους ποντους απο μένα θα πρεπει να με προσπεράσει. Τα υπολοιπα είναι F1
Η μαύρη συνήθως βγαίνει όταν ένας αναβάτης δεν έχει υπακούσει σε προηγούμενη σημαία ή ποινή. Πχ, έχει κίτρινες σημαίες και προσπερνάς. Σου λένε δώσε πίσω τη θέση ή ride through... Δεν τα κάνεις? Μαύρη... Κάπως έτσι έγινε και τώρα... Δεν "υπάκουσε" στους ντεμέκ κανονισμούς...
Σε αυτό μπορεί και να έχεις δίκιο, αλλά έτσι που πηδήξανε το pit lane, και ένα ride through ή ένα 10sec pit stop (οι πιθανότερες εναλλακτικές) μάλλον θα τον έφερνε εκτός βαθμολογίας τελικά.
Ή επειδή έχει καμένο εσωτερικά (άρα και επικίνδυνο) ελαστικό;;;;;;;
Του ίδιου βρε...![]()
Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!
Κανένα λινκ για Moto2 Moto3 υπάρχει για μας που δεν το ξενυχτήσαμε;![]()
Ψάχνουμε διαφωνίες μου φαίνεται.
Δεν μπορεί να πάρει ούτε RT βρε συ. RT θα πάρει ΜΟΝΟ αν κοπανήσει κάποιον άλλον αναβάτη. Μια απλή ποινή θέσεων ή κάποια δευτερόλεπτα καπέλο στον συνολικό του χρόνο αγώνα ήταν υπέρακετά. Δηλαδή προς θεού κιόλας.
Εσωτερικά καμένο ελαστικό; WTF είναι πάλι αυτό ρε μαν;
Ναι βρε του ιδίου το είδα αλλά αφού αποδείχτηκε πως ο ίδιος μια χαρά πήγαινε και εμείς τον ευχαριστιόμασταν τι μένει να πουμε; Κι άμα ΔΕΝ πήγαινε καλά τι θα γινόταν;
it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing