Και εμένα ειχε χαλασει το κοντερ και το κατεβαζα όλο, λες καπως ετσι να δω τα 90!
Και εμένα ειχε χαλασει το κοντερ και το κατεβαζα όλο, λες καπως ετσι να δω τα 90!
Λέω ότι το πιο φυσιολογικό πραγμα είναι να σέρνεται το μηχανάκι μετα από τέτοιου είδους "βελτιώσεις'...
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Περιμενω να δω λοιπον μια βελτιωση η οποια μπορει να γινει στο συγκεκριμενο μοτερακι για να τσουλισει λιγο καλύτερα
Μάλλον δεν καταλαβες..
Γράφεις για 72cc, 2ου σταδίου εκκεντροφόρο, 17αρι καρμπυρατερ, γραναζώματα κ.λ.π. κ.λ.π. χωρίς να λες επακριβώς τι έκανες και γιατί το έκανες..!!
Δεν μιλάς πουθενά για ρυθμίσεις στο καρμπυρατερ (το 80άρι ζιγκλερ από μόνο του δεν λέει τίποτε) και ΤΙ ρυθμίσεις, δεν αναφέρθηκες καθόλου σε φίλτρο αέρα και δεν δίνεις κανένα στοιχείο για την διαφορά των βυθισμάτων μεταξύ των εκκεντροφόρων (παλιού και νέου..)
Αν δεν βγει άκρη με τα παραπάνω, η καλύτερη βελτίωση που προτείνω είναι να το ξανακάνεις μαμά...
(χωρίς ίχνος ειρωνείας..)
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Συνηθως διαφορες σε βυσθθισμα δεν εχουν οι εκκεντροφοροι του εμποριου. παρα μονο σε διαρκεια η οποια δεν αναγραφεται. ετσι βαφτιζει ο εκατωστε εμπορας 1 2ο κλπ σταδιο.. αυτο που εχω να προτεινω ειναι να κοντυνει το γραναζωμα και φυσικα να βγαλει τον εκκεντροφορο και να βαλει τον μανισιο. αλλιως μπορω να την παω μακρια την βαλιτσα αλλα ως συνηθως βγαινει πιο φτηνα να παρεις αλλο μοτερακι.
Επειδή δεν ξέρω και πολλά από μηχανικά θα σου πω τις διαφορες.ο μαμά εκεντροφορος έχει πιο μυτερη καμπύλη απο τον after, μαλλον αυτος που εβαλα κραταει πιο πολυ ωρα ανοιχτες τις βαλβιδες, το καρμπυρατερ εντελει που το μετρησα ειναι 19αρι, το γραναζωμα ειναι 14-39
Τον αερα τον ανοιξα 3στροφες σημερα και του εβαλα 90αρι ζιγκλερ, τη βελονα τη κατεβασα στη δευτερη εγκοπη και δεν το εχω κανει ακομα βόλτα
Φιλτροχοανη εχει αλλα δεν εχει εξατμηση
Καθολου ,τιποτα!
Χωρις να σε ξερω oldman αλλα πρεπει να εχεις πολυ χιούμορ!
Πρίν βάλεις εξάτμιση μην χάνεις το χρόνο σου με το καρμπιρατέρ.
Δεν θελω θορυβο, εχετε υποψιν σας καμια που να μην χαλαει το κοσμο;