έχεις δίκιο... #mybadneggas
και τον είχα...![]()
![]()
έχεις δίκιο... #mybadneggas
και τον είχα...![]()
![]()
it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
Ο Marq είναι ταλεντάρα και θα τους κλείσει τα σπιτάκια, αλλά νομίζω οτι θέλει λίγο μάζεμα γιατί η υπερβάλλουσα επιθετικότητα μπορεί να οδηγήσει σε χοντρή μαλακία, είτε για τον ίδιο είτε για άλλον οδηγό.
Και ως υπερβάλλουσα επιθετικότητα δεν εννοώ μόνο οτι ακουμπάει συχνά πυκνα με άλλους οδηγούς, αλλά και το οτι δεν βγήκε οταν έπρεπε ρισκάροντας να γίνει ήχος και φως με τέτοια λάστιχα.
Και μην ξεχνάμε, είναι ακόμα ρούκις... Και μακάρι κάτι Espargaraιοι να έχουν factory μηχανάκι σε 2-3 χρόνια γιατί ξέρω ότι τον αγαπάνε υπερβολικά και θέλουν να του το δείξουν!!![]()
Επίσης κάτι άλλο που δεν ξέρω αν αναφέρθηκε παραπάνω. Στο κλασσικό πλέον βίντεο, αν παρατηρήσετε προσεκτικά, θα δείτε ότι στο γύρο που ήταν να μπει υποθετικά ο ΜΜ (μαζί με το Jorge δηλαδή), κάποιοι μηχανικοί τον περιμένουν κανονικά, αλλά ο άνθρωπος που κρατάει το pitboard, είναι κανονικά στη θέση του και το έχει βγάλει... Συνεννόηση κουκουρούκου... Άλλα κάναν οι μεν, άλλα οι δε
μα ηταν εμφανες ρε Μαναρι...
εγω στο ειπα πρωτος και αποδειχτηκε οτι ημουν σωστος...ανεξαρτητα αν εβαλε αλλος την φωτο...
τι πας να αποδειξεις? τα αναποδεικτα?
μ'αρεσει που το παιζεις και ειδημων και ειδες και τα λιωμενα λαστιχα και οτι δεν κραταγαν και ηθελες να μην φαει μαυρη και να του ριξουν ride through κλπ,κλπ...
το εχω ξαναπει στο thread με τον pedrosa (που οι περισσοτεροι τον ανεβοκατεβαζουν αχρηστο και κοτα κλπ)...
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ...
και το τι λεμε εμεις και το τι γραφεται γενικα στα forum τα γραφουν στα παλαιοτερα των υποδηματων τους...απλα γιατι ξερουν και ειναι ΕΙΔΙΚΟΙ.-
end of story και απο εμενα..
:a17: