Απο εδώ
Ας μην υπηρχε μια ρεψωλ απο πισω ή ας ερχοταν ενας νεανίας (βαλε οποιον θες εσυ) με κανα κολωσο απο πισω του να το κουβεντιάζαμε διαφορετικά
Money talks, shorty walks
Σήμερα πάλι σκεφτό μουνα ότι ο Πεντρόζα έχει 2ΠΠ στα 2,5 ίσα με το Στόνερ ...
Η ζωή έχει ΠΑΝΤΑ δίκιο...
![]()
ανανήψαντας
από 2 έκαστος πράγμα που τους κατατάσει πάααρα πολύ κάτω στην ολ τάιμ κατάταξη (ούτε στους πρώτους 20 δεν είναι)
Φυσικά δεν θα εκπλαγώ αν αύριο μεθαύριο ο Πετρογκαζάκγης γίνει μότο τζι πι λέτζεντ...
αλλά εγώ μένω στο φακ οφ μωρή άρρωστη !
ανανήψαντας
αν ξερεις κατι παραπανω το γραφεις...αν οχι παρακολουθεις οπως οι υπολοιποι και λες τη γνωμη σου οπως οι υπολοιποι.
υγ
Με τον ερχομο και τη μέχρι τωρα πορεία του μαρκ, πολλά θα αλλάξουν απο το '15 (γιατι για το 14 εχει ο κοντος θεση εξασφαλισμένη)(λεω εγω τωρα)
Για το τελευταιο λεω.
Ποιοι ηταν διαθέσιμοι για να υπογράψουν το 2012 (μεταξυ αυτών και ο κοντος) θυμάσε?
Γιατι αν θυμάσε και εσυ και εγώ και ολοι θα διαλέγαμε πεντροσα (μετά τη χυλοπιτα στο hrc του λορε.
Γιατι αν ειχε πει ναι ο λορε η ιδια η χοντα ειπε οτι θα αφηνε το κοντο (απιστευτο, σοκαριστικα το κοντο που ειναι οτι καλυτερο)
η αληθεια ειναι οτι δεν θυμαμαι ποιοι ηταν διαθεσιμοι...
αλλα αν ηταν τοσο αχρηστος ο pesrosa, θα μπορουσαν να κρατησουν τον dovi...
με λιγα λογια δεν ειναι ασχημη επιλογη ο κοντος...
και το γεγονος οτι δεν εχει παρει ΠΠ ειναι καθαρα θεμα τυχης γιατι την ταχυτητα την ειχε και την εχει...ειχε τοσους τραυματισμους και ολο κατι τυχαινε και δεν μπορουσε να σηκωσει την κουπα...
δες απλα ποσες χρονιες ειναι 2ος στο πρωταθλημα...
Το καιρό εκείνο ΟΛΟΙ ήταν κάτω από τα @@ του Ρόσσι!
ΜΑ ΟΛΟΙ !
Ήταν λοιπόν ο Ρόσσι και όλοι οι ασήμαντοι!
Ο Πετρογκαζάκης λοιπόν τότε είχε πάρει 2 ΠΠ στα 2,5 με Χόντα σπάζοντας ένα σερί της Απρίλια.
Λίγο δεν το λες
(για την ιστορία)
Τώρα για πολλούς λόγους ΠΠ δεν πήρε αλλά ΤΟΤΕ έμοιαζε πολύ καλή περίπτωση.
Μεταξύ μας πιστεύω ότι αν δε τσακιστεί ο Μάρκεζ ή δεν πάρουν το Χόρχε παραμένει μια πολύ αξιόπιστη επιλογή κι ένας εξαιρετικός β, τιμ μέιτ και επαγγελματίας
(πέραν της πλάκας)
ανανήψαντας