ότι με 10 περισσότερες ψήφους ο γλάρος μου θα γινόταν πρόεδρος![]()
Των Αdmins
Των Μods
Το forum έχει πάρει την κατηφόρα
Οικογενειακών-Επαγγελματικών υποχρεώσεων
Της Ανεργίας - Οικονομικο θέμα
Της κακής οργάνωσης-ενημέρωσης
Είχα καλύτερα πράγματα να κάνω
Δεν ήξερα κανέναν
Ήταν πολλά χιλιόμετρα
Του γλάρου του AristidisZ
Δεν έχω πλέον μηχανή
Ολα τα παραπανω + αλλοι 1000 μεταφυσικοι λογοι
ότι με 10 περισσότερες ψήφους ο γλάρος μου θα γινόταν πρόεδρος![]()
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Εγώ βλέπω (αθροίζοντας τις 3 πρώτες κατηγορίες - θεωρώντας τες συναφείς) ότι το 1/4 των που ψήφισαν, έχει θέμα με το φόρουμ όπως έχει διαμορφωθεί σήμερα.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
ψαναψόφα φούστη γλάρε
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
ψαναψόφα φούστη γλάρε
εγώ θα πρότεινα ας κρατήσει ο καθένας μας τις αναλύσεις για πάρτη του γιατί οι οπτικές είναι πολλές.....
πχ εγώ βλέπω οτι νίκησε η οικονομική κρίση....
Αν και "νεος" στο φορουμ θεωρω οτι οι βολτες ειναι για να γνωρισουμε καμια ψυχη,να επικοινωνησουμε βρε αδερφε.
Να πουμε την μαλακια μας να γελασουμε αλλα και να διαφωνισουμε.ΑΛΛΑ προσωπο με προσωπο,
να νιωσω την ανθρωπινη επαφη να ακουσω την φωνη του αλλου και να αισθανθω τον τονο
με τον οποιο μιλαει ο αλλος.Εκει οπου κανενα Ποστ δεν μπορει να σβηστει.
Πισω απο το πληκτρολογιο τα παντα αποστειρωνονται και συχνα παρεξηγουνται.
Ξεκολατε!
Παντως εμενα μου αρεσε το "παρειστικο"της υποθεσης και αν μου ξαναδωθει
η ευκαιρια θα δωσω παρον.
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Αφού ερμηνέυουμε δημοσκοπήσεις, πείτε μας ποιός θέλει να κάνει τον Καψή, ποιός τον Πρετεντέρη, να βάλουμε και κάποιον να κάνει την Πιπιλή γιατί εγώ ανέκαθεν ήθελα να νιώσω όπως η Τρέμη, να κλείσει το πάνελ
Ή απλά ασ'τε το να πάει στα διάλα, αν ήταν να δώσει κάτι η δημοσκόπηση το έδωσε, αν κάποιος/οι ήταν να καταλάβουν κάτι από αυτό το κατάλαβε/αν κι αν είναι να αλλάξει κάτι θα αλλάξει, φρέσκα κουλούρια λέει ο ψαράς κι άλλα τέτοια όμορφα.
(δεν αναφέρομαι στην πίκρα περί ετήσιας. Στα περί "μοντ/αντμίνς κουφάλες έρχονται κρεμάλες" αναφέρομαι)
Just saying.... (as usual)
Αν είχε τίποτα δίμετρες καλλονές στο παρεάκι, θα έρχονταν μέχρι και από φόρα Ελλήνων πεζογράφων !!! Πέρα από την πλάκα το οικονομικό είναι μεγάλο ζόρι, επίσης πολλά πράγματα κάνουν τον κύκλο τους, μπορεί απλά να είναι μια περίοδος που είναι μπουχτισμένος ο κόσμος από τέτοια και σε μια τριετία να υπάρξει πάλι διάθεση.
Απ'οτι φαινετε αν γινοτανε σε πιο βατο μερος (λιγοτερα χλμ),ενδεχομενως σε μερος που θα λειτουργουσε σαν free- camping,ισως η καπως καλυτερη οργανωση ,αν ο Βυρωνας παρειχε και υπηρεσιες μασαζ στα μελη του φορουμ, θα περιοριζοτανε τα ποσοστα των αρνητικων λογων κλπ.κλπ.κλπ.Δεν ειμαι αναλυτης και δεν μπορω να κανω σοβαρη αναλυση,ουτε νομιζω οτι γινεται να λυσουμε το Κυπριακο.Μαλλον το κουραζουμε αδικα και αποτελεσμα δεν θα βγει.
Νομιζω ομως οτι αξιζει του χρονου,απο ολους μας,να γινει μια σοβαρη προσπαθεια.Να κανουμε μια συναντηση που και λογο θα πρεπει εχουμε αλλα και βοηθεια θα πρεπει να προσφερουμε.Αν δεν αφησουμε φυσικα καποιες μικροτητες πισω μας και ο κοπος θα παει χαμενος και νοημα δεν θα εχει η ολη ιστορια.
Αν και ειναι παρα πολυ νωρις (να θυμησω οτι στο καρναβαλι της Πατρας οι ετοιμασιες αρχιζουνε την αμεσως επομενη μερα) προτεινω για του χρονου την Στυλιδα η την Ιτεα-Ναυπακτο.Η δευτερη αδικει τους Βορειους αλλα εγω ας λεω,αλλοι θα αποφασισουνε.Σε χωρο που θα μπορουμε να κατασκηνωσουμε ελευθερα (σε συνενοηση με τους τοπικους "αρχοντες").Να βγουνε σε συνεργασια με τα ντοπια μελη καποιες κοντινες διαδρομες για ολα τα γουστα.Να ριξουμε και τιποτε στα καρβουνα.......
Καλο ειναι να γινει τελη Ανοιξης που οι υποχρεωσεις ολων ειναι λιγες και δεν εχουμε χορτασει χιλιομετρα.Δυο διανυκτερευσεις και ο καθενας διαλεγει ποσο και αν θα κανει διανυκτερευση.
Ολα τα παραπανω τα λεω με την προυποθεση οτι θελουμε να γινει η συναντηση.Δεν περιμενω να υιοθετηθουνε οι αποψεις μου ,αλλα ελπιζω να ειναι η αρχη μιας ολοκληρωμενης προσπαθειας.
Οπως και να χει ,αν ολα μου πανε καλα,θα ειμαι εκει.
Παίδες εγώ δεν πήγα στη συνάντηση γιατί το δανεικό CBR που θα καβάλαγα έμεινε από πηνεία!! Και περίμενα πως και πως! Και δεν έχω πάει ποτέ βόλτα με το φόρουμ και στα @@ αν θα ήταν 10 ή 110 άτομα, αν τους ξέρω, αν δεν τους ξέρω κτλ. Σπάστηκα πολύ που το έχασα...
Όσον αφορά τα υπόλοιπα που λέγονται... ξεκίνησα να διαβάζω το φόρουμ το 2004 όταν έφυγα στα ξένα από έλλειψη μοτοπαρέας και άρχισα να γράφω πριν 2 χρόνια πάλλι από έλλειψη μοτοπαρέας (πάλι στα ξένα). Την εποχή εκείνη δεν υπήρχαν φόρουμ και σόσιαλ μίντια, οι επιλογές ήταν περιορισμένες. Κατά καιρους δοκίμασα και άλλα φόρα αλλά τίποτα σαν το κλίμα, το κέφι, τις γνώσεις του μοτό. Αξιόλογα άρθρα και φοβερές πληροφορίες για όλλα τα θέματα... Σίγουρα κάποια στραβά μπορεί να υπήρξαν κατά καιρούς αλλά πως είναι δυνατόν να μην υπάρξουν με τόσο πολλύ κόσμο. Το ευχάριστο είναι πως έχει καταφφέρει να διατηρίσει χαρακτήρα και δεν είναι φτερό στον άνεμο!
Πρίν 3 χρόνια έγινα για πρώτη φορά μέλλος λέσχης στη ζωή μου (στην Κύπρο) και κόλλησα απίστευτα γιατί ένα βράδυ πήγα εκέι που μαζεύονται και τους είπα γειά σας, είρθα κι εγω. Και κόλησα απίστευτα γιατί τα παλικάρια και παληκάρισες με είπαν κάτσε, τι θα πιεις; Ούτε ποιος είμαι και τι κάνω, ουτε τι καβαλάω ούτε πως το καβαλάω, ούτε τίποτε! Έτσι και με το μοτό, δεν έχει μάρκα, δεν έχει χρώμα, δεν έχει κόμπλεξ κι έτσι το θέλω εγώ να παραμείνει...
Όσον αφορά τη συνάντηση, όποιος δεν είχε οικονομικό-οικογενειακό (ή ξεκαθάρισμα λογαριασμών με το Μέρφι τον παλιόπουστ@) πάει να πεί ότι απλά βαριόταν και δεν ήθελε να χάσει τον καναπούλη του για να πάει μέχρι το Βόλο και να κάνει παρέα με αγνώστους!! (οι Κρητικοί εξαιρούναι γιατί είναι μεγάλο το τράβηγμα). Καλή και η παρέα στο δρόμο αλλά μηχανόβιοι είμαστε, όχι πρόσκοποι.
στο μοτό γιατί είναι το καλύτερο διαδυκτιακό μοτοκαφενείο και λίγη ομοψυχία δεν κάνει κακό!
σε όλους και ελπίζω στο κοντινό μέλλον να γνωριστούμε από κοντά.
WHO RUNS THE SHOW