Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 63

Θέμα: Μηχανή για πόλη και ταξίδια - Cruiser???

πάρε λοιπόν χάρλευ και άσε τους άλλους να λένε οτι είναι για αμερική

και εκεί ασφαλτο έχουν.....

Νέο μέλος
    re eilikrina tis latrepsa! alla einai ektos twn oikonomikwn dunatotitwn mou. opws proeipa, tha prospathisw na brw kati se kainourio (alla pio ftino) k meta tha paw gia metaxeirismeno.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από athina Προβολή μηνύματος
    Κοίτα, λογικό αυτό που λες. Αλλά άσφαλτο έχουμε και εδώ. Και η Αθήνα ή το Λονδίνο μεγαλουπόλεις είναι, με τα ίδια προβλήματα (κίνηση, απρόσεχτοι οδηγοί κτλ.) Επίσης δεν την θέλω για ταξίδια στην αγγλία, αλλά να μπορώ να την πάρω και παραέξω που και πάλι αυτά που ρωτάω εφαρμόζονται. Επίσης, πιο πολύ θέλω μια κατεύθυνση για κάτι που να κάνει για πόλη και ταξίδια και να μπορεί να υποστηρίξει δύο άτομα. Αν ξέρω που να κοιτάξω, βλέπω εγώ μετά για μοντέλο, μεταχειρισμένη ή μη κτλ.
    τι ύψος έχεις , αν είσαι κοντή δεν παίζεις με μηχανές on-off εύκολα τύπου transalp κλπ
    ψάξε γενικά για commuters και άσε τις τσοπεριές κατα μέρος θα μετρήσεις πολυ άτσαλες πτώσεις μέσα στην πόλη να παλεύεις με τα κιλά και τα χρώμια

Νέο μέλος
    1.73 είμαι, δεν νομίζω να θεωρούμαι κοντή. Πάντως μια triumph tiger που είχα οδηγήσει (με ύψος καθίσματος 835 χιλιοστά και βάρος 228 κιλά) δεν ήμουν άνετα. Δηλαδή την αισθανόμουν σαν τέρας. Θα ήθελα κάτι που να οδηγιέται λίγο πιο άνετα, ειδικά για πόλη.

Νέο μέλος
    επίσης σας ευχαριστώ όλους γιατί μέσα σε μια ώρα ήδη έχω μια ιδέα τι πρέπει να κοιτάξω και τι όχι. Γιατί είχα ξεκινήσει να ψάχνω και χαώθηκα.

1.73 είμαι, δεν νομίζω να θεωρούμαι κοντή. Πάντως μια triumph tiger που είχα οδηγήσει (με ύψος καθίσματος 835 χιλιοστά και βάρος 228 κιλά) δεν ήμουν άνετα. Δηλαδή την αισθανόμουν σαν τέρας. Θα ήθελα κάτι που να οδηγιέται λίγο πιο άνετα, ειδικά για πόλη.
    οχι κοντή δεν είσαι , αλλά σου λείπει η εμπειρία , κοίτα πρώτα για κανένα οικονομικό commuter μεταχειρίσμένο να γράψεις χιλιόμετρα και μετά σε καινούργιο , κυβικά παίξε μέχρι 600 (άσε που είναι και οι ασφάλειες πανάκριβες) και δες αν μπορείς να δοκιμάσεις CB500 , Bmw Gs650 , Kawasaki Er6, τέτοιο στυλ , άσε όπως προείπα τις τσόπερ ... δεν θα σε βολέψουν ήμουν στην Αγγλία 9 κοντά χρόνια και τα μισά με ένα χρέπι Kawasaki Zxr400 μια χαρά τα έβγαλα..

Θεσσαλικό Κλιμάκιο ! Το avatar του/της Hell_Rider
    Γεια σας,
    Και όσον αφορά τα 2 άτομα, μπορεί να είναι άνετα ο πίσω σε ταξίδι; Γιατί οι περισσότερες που έχω δει έρχονται με μονή θέση και βάζεις έξτρα την θέση του συνοδηγού!
    Τα Cruiser εχουν δευτερη σελα... και ο πισω ειναι σαν βασιλιας..μηπως κοιτας τπτ φτιαγμενα bobber ?
    Now people keep asking if we're going to change
    I look'em in the eye
    Tell'em no fucking way !!!

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από catmaster Προβολή μηνύματος
    οχι κοντή δεν είσαι , αλλά σου λείπει η εμπειρία , κοίτα πρώτα για κανένα οικονομικό commuter μεταχειρίσμένο να γράψεις χιλιόμετρα και μετά σε καινούργιο , κυβικά παίξε μέχρι 600 (άσε που είναι και οι ασφάλειες πανάκριβες) και δες αν μπορείς να δοκιμάσεις CB500 , Bmw Gs650 , Kawasaki Er6, τέτοιο στυλ , άσε όπως προείπα τις τσόπερ ... δεν θα σε βολέψουν ήμουν στην Αγγλία 9 κοντά χρόνια και τα μισά με ένα χρέπι Kawasaki Zxr400 μια χαρά τα έβγαλα..
    Οκ, άρα αφήνω τις τσόπερ. Και τα 3 άλλα που ανέφερες είναι μέσα στην λίστα που είχα κάνει με μηχανές που είχα στα υπόψιν. Και οι Honda είναι και πιο οικονομικές.

Οκ, άρα αφήνω τις τσόπερ. Και τα 3 άλλα που ανέφερες είναι μέσα στην λίστα που είχα κάνει με μηχανές που είχα στα υπόψιν. Και οι Honda είναι και πιο οικονομικές.
    σε τι είναι πιο οικονομικες οι Honda ;; γιατί μου ακούστηκε πολύ γενικό αυτό ... ειδικά σε καυσιμο μάλλον πιο ακριβές είναι οι Honda , απλά το Cb500 (μεταχειρισμένο λεω το παλιό 2κυλινδρο) ήταν πολύ διαδεδομένο στην Αγγλία

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	209081_2474286432449_865150750_o.jpg 
Προβολές:	131 
Μέγεθος:	102,3 KB 
ID:	302182

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από catmaster Προβολή μηνύματος
    σε τι είναι πιο οικονομικες οι Honda ;; γιατί μου ακούστηκε πολύ γενικό αυτό ... ειδικά σε καυσιμο μάλλον πιο ακριβές είναι οι Honda , απλά το Cb500 (μεταχειρισμένο λεω το παλιό 2κυλινδρο) ήταν πολύ διαδεδομένο στην Αγγλία
    στην αρχική τιμή τους. το ότι καίνε πιο πολύ, δεν το ήξερα. αλλά φαντάζομαι πάντα από κάπου χάνεις. :/

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Ψάξε βρες κάποιο μεταχειρισμένο στην Αγγλία. Σίγουρα θα μπορείς να βρεις κάποιον να σε βοηθήσει εκεί. Κοπέλα είσαι.

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από motomike Προβολή μηνύματος

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	209081_2474286432449_865150750_o.jpg 
Προβολές:	131 
Μέγεθος:	102,3 KB 
ID:	302182
    Αυτό γιατί μου το κάνεις τώρα;;; Μέσα στις top 3 ήταν, αλλά από τα σχόλια ολονών κατάλαβα ότι δεν με εξυπηρετεί αφού την θέλω και για μέσα στην πόλη.

Μέλος
    Είτε σε καινούριο είτε μεταxειρισμένο κοίτα Honda cbf 600 s abs. Χαμηλό ύψος, άνετα ο συνεπιβάτης, αξιόπιστο, ταξιδεύει, κάνει για την πόλη, δεν τρομάζει με την ιπποδύναμη κι απ' ότι έχω δει φτηνό ως μεταχειρισμένο στην Αγγλία...

Banned
    κατι τετοιο εχεις δει?
    http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/4110609/

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μηχανη για χωματινα ταξίδια
    από Jtj στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 108
    Τελευταίο μήνυμα: 22/08/2015, 10:05
  2. Μηχανη για ταξιδια επιλογη
    από greekgenius στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 03/12/2010, 13:21
  3. Θελω μηχανη για πολυ πολη και λιγο χωμα...
    από Panos1313 στο forum Χωμάτινο τερέν
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 06/06/2010, 20:13
  4. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 03/06/2010, 16:58
  5. ΜΗΧΑΝΗ για την πολη ?
    από babgeron1 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 04/12/2009, 19:42

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ