πάρε λοιπόν χάρλευ και άσε τους άλλους να λένε οτι είναι για αμερική
και εκεί ασφαλτο έχουν.....![]()
πάρε λοιπόν χάρλευ και άσε τους άλλους να λένε οτι είναι για αμερική
και εκεί ασφαλτο έχουν.....![]()
1.73 είμαι, δεν νομίζω να θεωρούμαι κοντή. Πάντως μια triumph tiger που είχα οδηγήσει (με ύψος καθίσματος 835 χιλιοστά και βάρος 228 κιλά) δεν ήμουν άνετα. Δηλαδή την αισθανόμουν σαν τέρας. Θα ήθελα κάτι που να οδηγιέται λίγο πιο άνετα, ειδικά για πόλη.
επίσης σας ευχαριστώ όλους γιατί μέσα σε μια ώρα ήδη έχω μια ιδέα τι πρέπει να κοιτάξω και τι όχι. Γιατί είχα ξεκινήσει να ψάχνω και χαώθηκα.![]()
οχι κοντή δεν είσαι , αλλά σου λείπει η εμπειρία , κοίτα πρώτα για κανένα οικονομικό commuter μεταχειρίσμένο να γράψεις χιλιόμετρα και μετά σε καινούργιο , κυβικά παίξε μέχρι 600 (άσε που είναι και οι ασφάλειες πανάκριβες) και δες αν μπορείς να δοκιμάσεις CB500 , Bmw Gs650 , Kawasaki Er6, τέτοιο στυλ , άσε όπως προείπα τις τσόπερ ... δεν θα σε βολέψουν ήμουν στην Αγγλία 9 κοντά χρόνια και τα μισά με ένα χρέπι Kawasaki Zxr400 μια χαρά τα έβγαλα..
Ψάξε βρες κάποιο μεταχειρισμένο στην Αγγλία. Σίγουρα θα μπορείς να βρεις κάποιον να σε βοηθήσει εκεί. Κοπέλα είσαι.
Είτε σε καινούριο είτε μεταxειρισμένο κοίτα Honda cbf 600 s abs. Χαμηλό ύψος, άνετα ο συνεπιβάτης, αξιόπιστο, ταξιδεύει, κάνει για την πόλη, δεν τρομάζει με την ιπποδύναμη κι απ' ότι έχω δει φτηνό ως μεταχειρισμένο στην Αγγλία...![]()
κατι τετοιο εχεις δει?
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/4110609/