Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 30

Θέμα: ktm smc 660... αξίζει???

Νέο μέλος

Question ktm smc 660... αξίζει???

Καλησπέρα σε όλη την ομάδα του moto.gr και καλώς σας βρήκα σαν νέο μέλος της, αν και έχω φάει ώρες και ώρες διαβάζοντας διάφορα θεματάκια... Ιδού ο προβληματισμός μου, σκεφτόμουν να αλλάξω μηχανή η μάλλον να πάρω μια δικιά μου γιατί αυτή που οδηγώ τώρα (kawa kle) είναι του πατέρα μου αν και την χρησιμοποιώ αποκλειστικά εγώ τα 4 τελευταία χρόνια. Αρχικά σκεφτόμουν κάτι σε γυμνό και είχα καταλήξει στο z750 και στο fz6n μοντέλα του 04-05 στα 2000 συν πλην. Τα είχα οδηγήσει και τα 2 και τα θεωρούσα αξιοσέβαστα μηχανάκια, επομένως όποιο έβρισκα κοντά στα χρήματα που ήθελα να ξοδέψω με καλύτερα χαρακτηριστικά χλμ, κατάσταση, service, λάστιχα κπλ κπλ.. θα το έπαιρνα
    Έλα που έκανα το λάθος να οδηγήσω ενα ktm smc 660 του '05 και ερωτεύτηκα (βασικά ερωτευμένος απο παιδί ήμουν με τα ktm)... Την οδήγησα για πολύ λίγα μέτρα αλλά κατάλαβα το κτήνος που κρύβει μέσα της και τρελάαααααααθηκα.. Ένιωσα σαν να οδηγώ πρώτη φορά.. τέτοια πόρωση!!!!
    Και τώρα σκέφτομαι τι να κάνω... εκεί που τα είχα όλα κανονισμένα στο μυαλό μου ήρθαν τα πάνω κάτω... Για το z και το fz6 τα είχα δει όλα.. καταναλώσεις-service-ανταλλακτικά και ήξερα περίπου σε τι έξοδα θα μπω... Για το ktm δεν ξέρω τίποτα, το μόνο που ξέρω είναι οτι θέλει απόλυτο σεβασμό στα service και την συντήρηση του...
    Περιμένω λοιπόν τους εμπειρότερους και γνώστες του θέματος να μου λύσουν τα χέρια και να βρω μια άκρη για να πάρω ένα μηχανάκι που να το γουστάρω και να μην με πονάει και η τσέπη μου αυτούς τους δύσκολους καιρούς και να είναι και αξιόπιστο... Η χρήση που κάνω είναι πόλη (αθήνα) και κανα δυό ταξίδια το χρόνο και κανα νησάκι καλοκαίρι!!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Γεια σου φίλε και καλωσηλθες...

Ωραίο μηχανακι το smc ...
    Σου κάνει και οικονομία μπροστινό λάστιχο...

σκαουντερ πορνοσταρ Το avatar του/της endopandou
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Allst@rf Προβολή μηνύματος
    Σου κάνει και οικονομία μπροστινό λάστιχο...
    :a39:
    it's all a matter of perception

ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hornettrela
    Οδηγησα το ΚΤΜ και ............

http://www.youtube.com/watch?v=zUReJstJYl0
    Παμε για αλλα!

Νέο μέλος
    ξέρει ο κοντόπας...

Παλαιό μέλος
    Αν αξιζει λεει!Βρες καποιο καθαρο,πηγαινε το σε μαστορα που δουλευει ΚΤΜ(εχετε αρκετους στην Αθηνα)να το τσεκαρει.Προσωπικα θα απεφευγα τα καγκουριστικα και με πολλα χλμ μηχανακια.Επισης smc original ειναι περιορισμενα στην αγορα οποτε κοιτα παραλληλα και για lc-4(διαφορες ειχαν στο καρμυρατερ,fcr για το smc και αλλα τελικα εξατμισεων).Σωστη συντηρηση,στην ωρα τους,προβληματακια με συμπλεκτη μονο,απιστευτα μοτερακια,αξιοπιστα και θα σε βλεπουν με τα κυαλια τα υπολοιπα μονοκυλινδρα της κατηγοριας

τετρακυλινδρο μελος Το avatar του/της yiannis172
    Το καλυτερο oldschool μονοκυλινδρο,απλα....Στα μειον του η απουσια μιζας και το βασικοτερο οτι ειναι πολυ μακρυα σε φιλοσοφια απο τα αλλα δυο που κοιτας.Ξεκαθαρισε τι θες και προχωρα....Μια καλη εναλλακτικη ειναι το 625SMC που φοραει κι αυτο FCR και εχει και μιζα.Σε γκαζια δεν ειναι το ιδιο απολυτο αλλα ειναι ενα οπλο κι αυτο.

Το μηχανάκι είναι πιστόλι απλά ... τώρα για το αν θα βγάλει ζημιά το πας οπωσδήποτε μια από το Χελιώτη να το δει...

πελάτης μου (το έχει όμως μόνο για βόλτες ΣΚ και στροφιλίκια - ποτέ τέρμα γκάζι εθνική , του πίνει το αίμα εδώ και 30000 χλμ και δεν εχει κάνει κιχ ... με σωστή συντήρηση όμως δεν είναι Xt)

Banned
    αν αξιζει ε??????
    χμμμμμμμμμμμ
    ειχα για ενα σ/κ ενος φιλου
    μια γκαζια του αξιζει οσο χιλιες με αλλο μηχανακι....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mtsop
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από milvas Προβολή μηνύματος
    ...(διαφορες ειχαν στο καρμυρατερ,fcr για το smc και αλλα τελικα εξατμισεων).
    Ακόμα έχουν μικρότερο ντεπόζιτο (8άρι), διαφορετική σέλα, αλουμινένιο υποπλαίσιο και αν θυμάμαι καλά δεν είχε κλειδαριά τιμονιού

Πρώτον καλως ήρθες στη μεγάλη φαμίλια μας.
    Δεύτερον , με το 625 θα είσαι απο τα 50-130χλμ με ενα μόνιμο χαμόγελο ζωγραφισμένο στα χείλη σου!!!
    Απίστευτο ζύγισμα , μπροστινό σύστημα που σε διορθώνει σε "εξόδους" και πολλά λεφτά για πίσω λάστιχο!
    Λαδάκια-φιλτράκια ΠΑΝΤΑ στην ώρα τους μη σου πω και 500χλμ πιο πίσω και θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο!

ΥΓ.Πάρε μπλούζες με πιο μακριά μανίκια.....θα δείς τα χέρια σου να μεγαλώνουν κάποιους πόντους παραπάνω και ας έχει σταματήσει η ανάπτυξή σου!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    παρ'το αλλα προσεχε πολυ την συντηρηση του...
    βεβαια το μεταχειρισμενο σ'αυτα τα μοτο ειναι απο μονο του ρισκο...φανταζομαι καταλαβαινεις το γιατι...

οποτε πολυ εξονυχιστικος ελεγχος ΠΡΙΝ το παρεις και μετα να εισαι κατι παραπανω απο τυπικος...

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Αν το πάρεις το σημαντικότερο είναι να ξέρεις τις δυνατότητες του κινητήρα για να μην μπλέξεις άσχημα και να το ευχαριστηθείς όπως πρέπει.

Ποτέ μα ποτέ δεν πας με παρατεταμένο τερμα γκάζι.
    πχ ακόμα και με μια Αθηνα Χαλκίδα απο ΕΟ με τερμα γκάζι συνέχεια μπορεί να το πάρεις στο χέρι.
    Ο κινητηρας έχει αγωνιστικές καταβολές και γι αυτό και ειναι γρήγορο και απολαυστικό, όμως δεν φτιάχτηκε για παρατεταμένο τερμα γκάζι.
    Πολλοί την έχουν πατήσει νομίζοντας οτι δεν τρεχει τιποτα και μετα οταν βροντήξει φταίει η ΚΤΜ που φτιάχνει αναξιόπιστα μηχανάκια.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Αν δεν κανω λαθος δεν εχει αντικραδασμικο αξονα οπως και 625,
    που σημαινει οτι θα εχει πολλους κραδασμους.

Αυτο στο λεω οχι για να τρομαξεις αλλα για μια στο τοσο
    να στεκαρεις παξιμαδια και βιδες για τυχοντα λασκαρισματα...

Και φυσικα θα μαθεις την σημαινουν τα αρχικα Κατεβαζε Την Μανιβελα
    Typhoon 125, NX 250, WR200, LC4 400E, M 600, Canyon 500, LC4 640 SM, 640 ADV, Speed 4, Z1000, 404 DS, ADV 950S , SDuke 990, SM 950 , 440 SM, 690 SM, TUONO 660!

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF