Λοιπον παιδια, θα σας πω το ιστορικο της μοτο και μετα θα ηθελα, αν καποιος γνωριζει να μου προτεινει σωστη λυση
Η μοτο αγοραστηκε μεταχειρισμενη το 2002. Εξωτερικα ητανε σχεδον τελεια,τα φρενα -αναρτησεις δουλευαν σαν καινουργια.Ο κινητηρας δουλευε ησυχα, χωρις μηχανικους θορυβους κλπ. Μονο μελανο σημειο, πολλες βιδες και στο πλαισιο και στον κινητηρα ειχανε διαβρωθη απο την εκθεση κοντα σε θαλασσα. Το θεωρησα λογικο, αφου προερχοταν απο νησι. Παμε στα ασχημα τωρα: πολυ γρηγορα ανακαλυψα οτι καει λαδια.Και αυτο ειναι φυσιολογικο οταν μιλαμε για Thunderace. Αυτο διαβαζα σε ολα τα φορουμ. Ολα τα thunderace καινε λαδι. Για να μη πολυλογω περασαν τα χρονια, η μοτο εξωτερικα ειναι ακομα σε πολυ καλη κατασταση, ΑΛΛΑ.....πλεον εχω το πρωτο συγχρονο τετρακυλινδρο διχρονο χιλιαριΑπλα να πω οτι δεν πας ταξιδι πχ αθηνα αγρινιο χωρις κανα δυο λιτρα λαδι μαζι σου.ΜΟΝΟ αν δεν το πας πανω απο 6 χιλιαδες στροφες. Γιατι απο 6 και πανω μεταμορφωνεται σε tzr. Το περιεργο ειναι οτι απο επιδοσεις ειναι ακομα οκ, περνει με την πρωτη εμπρος και γενικα δεν εχει παρουσιασει ολα αυτα τα χρονια τιποτα αλλο.
Και η ερωτηση για να μην σας κουραζω αλλο:προτεινετε μου μια δοκιμασμενη λυση, να επισκευαστει, να μην καιει λαδια, γιατι βλεπω με την τρεχουσα οικονομικη κατασταση(την δικη μου) μαλλον με αυτο θα γερασωοχι οτι δεν το γουσταρω δηλαδη. Φωτο θα βαλω αργοτερα.