Σίγουρα θα αναγκαστεις να βγεις και εθνική οδο...
Άπλα αν κάποιος αγόρασε streetfighter επειδη του άρεσε εμφανισιακα π.χ., αργά ή γρήγορα θα το δώσει γιατί δε θα τον καλυψει στή χρηστικοτητα...
Τον πρώτο μου δούκα τον αγορασα απο άτομο το οποίο τον είχε αγοράσει επειδή του αρέσει εμφανισιακα... ακόμα και τα γκαζια του τον χαλαγαν...
ή ο άλλος επειδη είχε μπουσα και κάθε του βόλτα στις εθνικες ήταν πτήση Αθήνα - νέα Υόρκη ,του φαινονταν λίγα τα γκαζια του δούκα...
Μη βγαίνουν όμως μετα στις μότοπαρεες και λενε, "είναι αχρηστο μηχανακι δε κάνει για πουθενα " ...
οχι ο δουκας ειναι πολυ χρηστικο μηχανακι για να κανεις σουζες και να το αραζεις εξω απο την καφετερια για μουρη!
δεν θα πεθανουμε ποτε κουφαλα νεκροθαυτη!!!!!:a36:
εγω σκεφτομαι να παρω ενα mx5 mazda για κανω ταξιδια εγω και ολοι οι φιλοι μου μαζι με εμενα!τι λες?να το τσιμπισω?θα με βολεψει να βαζς 5 ατομα μεσα πιστευω!
δεν θα πεθανουμε ποτε κουφαλα νεκροθαυτη!!!!!:a36:
εγω σκεφτομαι να παρω ενα mx5 mazda για κανω ταξιδια εγω και ολοι οι φιλοι μου μαζι με εμενα!τι λες?να το τσιμπισω?θα με βολεψει να βαζς 5 ατομα μεσα πιστευω!
Το προβλημα σου που ειναι?Οτι του ΑΛΛΟΥτον βολευει σαν μηχανακι?