Σελίδα 12 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 278910111213 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 166 έως 180 από 192

Θέμα: ταξιδάκι με 200+ και γυμνό μοτόρι...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της angelosxf650
    ταξιδάκι με 200+ και γυμνό μοτόρι...-ταξιδι mazda mx5 5 ατομα!!!!
    βρες την διαφορα και κερδισε!
    δεν θα πεθανουμε ποτε κουφαλα νεκροθαυτη!!!!!:a36:

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Εσυ-εγω δεν μπορουμε,καποιοι μπορουν.
    Αυτο δεν εχεις καταλαβει.
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mixalhsCr
    Εγω μπορω, απλα δεν το κάνω για λόγους οικονομίας , μένω στα 170-180 ! Με ενα 1000 που θα είχε καλύτερη οικονομία σε αυτα τα χιλιομετρα άνετα !!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της angelosxf650
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Κοιτα εγω εχω ενα γυμνο "δεινοσαυρο" 260 κιλων και 185 ονομαστικων ιππων και μου αρεσει να"ταλαιπωρουμαι".
    Εσενα πιθανον οχι.
    Αρα περι ορεξεως κολοκυθοπιτα........
    ΤΩΡΑ μιλησες πολυ σωστα!!!αλλο τα 185 αλογα αλλο τα 220+ ταξιδι στην εθνικη αλλο πως καθετε η κοπελα πισω αλλο ο αερας αλλο η ΧΡΗΣΤΙΚΟΤΗΤΑ!μην τα κανουμε και ολα ισωμα για τα αλογακια!
    δεν θα πεθανουμε ποτε κουφαλα νεκροθαυτη!!!!!:a36:

7 years of fuckin up Το avatar του/της Stabak
    Απορώ γιατί το ψάχνετε....;

Ενα φαιρινγκάτο μηχανακι παντα θα ειναι πιο ξεκουραστο, οικονομικοτερο σε ταξιδι υψηλών ταχυτητων απέναντι σε ενα στρητφαιτερ. Δεν το λεω μονο εγω αλλα η φυσική/αεροδυναμική.

Τα στρητφαιτερ* ειναι γυμνα, χιλιαρια+ συνηθως με απουσια παντελώς φαιρινγκ. Συνεπως δεν μιλαμε για εξακοσαράκια στρητ μηχανάκια ουτε μπικινατα ουτε ρετρο καφε ρεησερς.

Το SD ειναι ειδικοτερο απο τα αλλα στρητφαϊτερ και μαζι με το τριπλ εχουν παντελή απουσια προστασίας. Αυτό σημαίνει οτι πάνω απο μιση ωρα οδήγησης οβερ 170-180χλμ βγαινεις οφ, δεν πα να σαι και ο σουπερμαν. Συνεπώς ειναι μια διασκεδαστική μηχανή για πολη, για φαναρια, για μικρες γρηγορες διαδρομές, για αναβασεις βουνων στροφηλικια κλπ... ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙ εθνικής πως να το κανουμε; Ουτε υποτυπώδες 100+100 χλμ... ξενερώνεις πως το λενε. Αν εχεις και πειρα απο μεγαλα SS ή μη ταξιδιαρικα μηχανάκια θα σου φανει λίγο στο ταξίδι.....

Οι παραπάνω λόγοι τα κάνουν ειδικά μηχανάκια χαμηλης χρηστικότητας οπως ειπώθηκε... αργα ή γρηγορα τα βαριέσαι γιατι ισως μια πιστα ίσως ενα ταξίδι ίσως μια γρήγορη βολτα σου ζητησουν κατι περισσότερο απο αυτα που μπορούν να σου προσφέρουν...

* Μην ξεχνάμε οτι η στρητφαιτερ κατηγορια γεννηθηκε απο σκορπισμενα SS που μεχρι να αποκατασταθουν τα σπασμενα φαιρηνγκ κλπ τους εβαζες καρατιμονα και ενα φαναρι για την πολη και κυκλοφορούσες.
    Ban 'em all

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από angelosxf650 Προβολή μηνύματος
    εγω σκεφτομαι να παρω ενα mx5 mazda για κανω ταξιδια εγω και ολοι οι φιλοι μου μαζι με εμενα!τι λες?να το τσιμπισω?θα με βολεψει να βαζς 5 ατομα μεσα πιστευω!
    Έγινες!!!!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	caravan.jpg 
Προβολές:	190 
Μέγεθος:	54,3 KB 
ID:	302275
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Ημίκουλο μέλος Το avatar του/της KostasV2
    Δεν πάει 200 ρε το MX5.

Μόνο με τουρμπίνα / κομπρέσορα...
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	turbooutline.jpg 
Προβολές:	189 
Μέγεθος:	64,6 KB 
ID:	302276

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Stabak Προβολή μηνύματος
    Απορώ γιατί το ψάχνετε....;

Ενα φαιρινγκάτο μηχανακι παντα θα ειναι πιο ξεκουραστο, οικονομικοτερο σε ταξιδι υψηλών ταχυτητων απέναντι σε ενα στρητφαιτερ. Δεν το λεω μονο εγω αλλα η φυσική/αεροδυναμική.

Τα στρητφαιτερ* ειναι γυμνα, χιλιαρια+ συνηθως με απουσια παντελώς φαιρινγκ. Συνεπως δεν μιλαμε για εξακοσαράκια στρητ μηχανάκια ουτε μπικινατα ουτε ρετρο καφε ρεησερς.

Το SD ειναι ειδικοτερο απο τα αλλα στρητφαϊτερ και μαζι με το τριπλ εχουν παντελή απουσια προστασίας. Αυτό σημαίνει οτι πάνω απο μιση ωρα οδήγησης οβερ 170-180χλμ βγαινεις οφ, δεν πα να σαι και ο σουπερμαν. Συνεπώς ειναι μια διασκεδαστική μηχανή για πολη, για φαναρια, για μικρες γρηγορες διαδρομές, για αναβασεις βουνων στροφηλικια κλπ... ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙ εθνικής πως να το κανουμε; Ουτε υποτυπώδες 100+100 χλμ... ξενερώνεις πως το λενε. Αν εχεις και πειρα απο μεγαλα SS ή μη ταξιδιαρικα μηχανάκια θα σου φανει λίγο στο ταξίδι.....

Οι παραπάνω λόγοι τα κάνουν ειδικά μηχανάκια χαμηλης χρηστικότητας οπως ειπώθηκε... αργα ή γρηγορα τα βαριέσαι γιατι ισως μια πιστα ίσως ενα ταξίδι ίσως μια γρήγορη βολτα σου ζητησουν κατι περισσότερο απο αυτα που μπορούν να σου προσφέρουν...

* Μην ξεχνάμε οτι η στρητφαιτερ κατηγορια γεννηθηκε απο σκορπισμενα SS που μεχρι να αποκατασταθουν τα σπασμενα φαιρηνγκ κλπ τους εβαζες καρατιμονα και ενα φαναρι για την πολη και κυκλοφορούσες.

ΛΑΘΟΣ ΕΙΣΑΙ...................ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΣΤΡΗΤ ΦΩΤΙΑ ΜΟΥ................

Καί θά γαζώσω Άθήνα - Θεσσαλονίκη σερί χωρίς στάση μέ 220 τουλάχιστον.
    Μετά πάω γιά φυσικοθεραπείες........τό βράδυ δουλεύω πόρτα.
    Έχω καί ένα πρόβλημα μέ τό παπί μου,πάνω άπό τά 180 κουνάει έπειδή είναι γυμνό...!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stynikop
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από angelosxf650 Προβολή μηνύματος
    οχι ο δουκας ειναι πολυ χρηστικο μηχανακι για να κανεις σουζες και να το αραζεις εξω απο την καφετερια για μουρη!
    Ρε φίλε, παρακολουθώ εδώ και 2 σελίδες που μπήκες με φόρα για να σχολιάζεις το πόσο δεν τον βολεύει, κατά τη γνώμη σου και την εμπειρία σου φαντάζομαι, το μηχανάκι του άλλου...
    Χωρίς κόμπλεξ και αντιπαράθεση, έχεις λόγο που είσαι τόσο απόλυτος; έχεις καβαλήσει το εν λόγο μηχανάκι; (καταλαβαίνεις πως η συζήτηση είναι για το sd, έτσι? ) Έχεις κάνει ταξίδια με γυμνά μηχανάκια με ζελατίνα και χωρίς; Γενικά αυτά που λες τα ξέρεις ή μιλάς για πλάκα και με βάσει αυτά που έχεις ακούσει;
    Γιατί δε μου φαίνεσαι να έχεις περάσει και πολλά χρόνια πάνω σε μια σέλα για να έχεις τόσο απόλυτες γνώμες... Μπορεί να κάνω και λάθος!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Η κουβέντα εδώ είναι για γυμνά γενικά, όχι μόνο για τον υπερδούκα.

Όσο για τα μηχανάκια με φαίρινγκ δεν είναι σωστό να τα βάζουμε όλα στο ίδιο τσουβάλι.
    Άλλο ταξίδι κάνεις με ένα gsxr600 κι άλλο με ένα fjr.

7 years of fuckin up Το avatar του/της Stabak
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ζεύκας Προβολή μηνύματος
    Η κουβέντα εδώ είναι για γυμνά γενικά, όχι μόνο για τον υπερδούκα.
    Συνεπως μιλάμε για ολα τα γυμνα διχως μπικινι, αφτερμαρκετ παρμπριζ, σαιντκαρς κλπ... Για μεγαλα γυμνα ετσι; Οποιοδηποτε SS 1000 ειναι καλύτερο ταξιδιωτικα στα 200+ απο το αντιστοιχο γυμνο. Ενα μιλε με ενα τουονο πχ

end of story :ZZZ:
    Ban 'em all

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Γιατί τα γυμνά να μην έχουν ζελατίνα; Τι είναι; 1970 να έχουν μόνο ένα στρογγυλοφάναρο;

Και ναι, στα 200+ ενα φαιριγκάτο με προστατεύει καλύτερα. Αλλα εμενα προσωπικά τα κλιπον με κουράζουν.

Γράψε Κόλλιας Το avatar του/της Antonisss
    Το όλο κόνσεπτ των SS με τα καλά μελετημένα πλέον φαίρινγκ είναι να μπορούν να διοχετεύουν τον αέρα όσο το δυνατόν πιο γλυκά, χωρίς να φέρνουν αντίσταση και να κόβουν χλμ σε δεδομένες στροφές κινητήρα αλλά και να τον διώχνουν μακριά από τον αναβάτη(σώμα, χέρια, πόδια, ώμους). Συνεπώς, από τα 0 μέχρι τα όσα, έχουν καλύτερη αεροδυναμική συμπεριφορά από οποιοδήποτε γυμνό, ακόμα και από γυμνό με ζελατίνα...

Φαντάζομαι ότι τα κλιπ ον έναντι της καρατιμόνας θα ναι πιο βολικά στην εθνική καθότι σε αναγκάζουν να έχεις τα χέρια πιο κλειστά απ΄ότι με το τιμόνι...

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    To πιό άνετο γυμνό για πολλά χλμ είναι μαλλον αυτό και μετα πρέπει να ακολουθεί το Tuono.
    Ειναι πολύ μακρύ με ενα τζαμάκι μπροστά μπροστά και την σέλλα χαμηλά. Δεν καταλαβαίνεις τα χλμ καθόλου σε σχεση με τα νορμάλ γυμνά.

το ταξίδι με 200+ τελικά ειναι για Αθήνα Λουτράκι η Αθήνα Χαλκίδα δηλαδή?
    Γιατί αυτα τα έχω κάνει άνετα και μαλιστα και με 2 γυμνά, αλλά με τζαμάκια. Απλά δεν το θεωρώ ταξίδι.
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων bmw_k1200r_.jpg‎  
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Νέο μέλος
    Θεωρώ εαυτόν ολίγον "ανώμαλο",μιας και εδώ και 10 χρόνια,φορτώνω το 600RR3 με σαμάρια/μπαγκάζια/συναναβάτη κλπ και γυρίζω από δω κ απο κει.200+ δεν βλέπω,γιατί η τσιμπιές από την συναναβάτη πάνε σύννεφο.Μοναχικές καταδρομικές με ένα μπουκάλι πάγο και 2 σπαστούς καφέδες είναι άλλου παπά ευαγγέλιο και δεν τις θεωρώ ταξίδι.

Σκέφτομαι να το γυρίσω στον γυμνισμό (cb1300/xjr1300),γι αυτό και διάβασα όλο το νήμα post by post.Βρε παιδιά,ένας αδελφός "ανώμαλος" δεν μας είπε, πώς φορτώνονται τα γυμνά;Εύκολα/δύσκολα;Πόσο επηρεάζει το φόρτωμα την συμπεριφορά της μηχανής;Με τι ταχύτητες ταξιδεύετε 2κάβαλο;Ακούτε κ εσείς "Σταμάταααα μούδιασαν τα πόδια μου" "Τι;Πάλι δεν πήρες ponstan μαζί;Με πονοκέφαλο θα την βγάλω;"

Πέρα απο την πλάκα, οκ οι μηχανές αυτές δεν φτιάχτηκαν με γνώμονα το ταξίδι,κάποιοι όμως θα το κάνουν για τον χ ψ λόγο και με ενδιαφέρει πολύ να ακούσω πως ταξιδεύουν φορτωμένες,με συναναβάτη κλπ,και πιθανότατα και άλλοι συμφορουμίτες.

Και τελικά ρε παιδιά,πρέπει να αρχίσω γυμναστήριο και συμπληρώματα για να πάρω naked;;

Φιλικά
    Αντάρτης

Σελίδα 12 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 278910111213 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Με υπομονή και φαντασία!!!!!!
    από DoctorS στο forum Kawasaki
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 27/09/2005, 19:44
  2. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 19/09/2005, 22:21
  3. Και ΣυνεΧιζω Με Μπλουζακια Και ΟΧι Μονο....
    από kalgeorge στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 27/05/2005, 11:17
  4. Μου το στειλανε με μελι......και το μοιραζομαι μαζι σας!!
    από almalibera στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 28/04/2004, 18:32
  5. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 08/12/2003, 15:03

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ