Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 81

Θέμα: Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΜΑΤΙΑ

Highway To Hell... Το avatar του/της Boxer
    Φιλε Γιωργο
    Μπορει οπως λες να εισαι του δημοτικου και αγραμματος , αλλα δεν εισαι αμορφωτος.
    Αυτα που λες δειχνουν επιπεδο και φαινεται.
    Δεν χρειαζεται λοιπον να ζητας συγνωμη οταν λες αληθειες.
    Τον πιτσιρικα σου τον ειδα στην Ευβοια και μου φανηκε πολυ συγκροτημενος νεος.

ΥΓ ακομα προσπαθω να μην ριχνω το βαρος στα χερια
    Keep on rocking in a free world !!!

Ο Πεφωτισμένος Το avatar του/της illuminatios
    Παλιάνθρωποι....
    Το αν κάποιος πάει η όχι ΠΣΜ είναι δικό του θέμα.Το αν του αρέσει ή όχι επίσης είναι δικό του θέμα. Η απορία μου είναι η ακόλουθη:
    Αν δεν δείτε με τα μάτια σας το τι γίνεται,πως καταλήγετε σε συμπεράσματα??
    Σεβαστή η άποψη της Γιαγιάς Αρκούδας ,πήγε είδε δεν γούσταρε γεια σας. Σεβαστη η άποψη του bmxδιαφορα, Προσπαθεί, οραματίζεται ,το χει κάπος στο μυαλό του...
    Αλλά αυτό το μου είπανε ότι είναι χάλια δεν πάω.... τι να πω δεν μου κάθεται καλά. Πάντα πηγαίναμε όπου η μαμά δεν μας άφηνε και συνήθως περνάγαμε καλά... αγαπητοί φίλοι προτείνανε προορισμούς που τελικά δεν μας συγκινούσαν....
    Anyway το σκεπτικό μου είναι ...δες και αποφάσισε για τον εαυτό σου...
    Πάντως αν εμπιστεύεστε τους φίλους -και καλά κάνετε-και δεν γουστάρετε να πάτε οκ, είναι όμως ηλίθιο το να αφορίζετε οτιδήποτε επειδή το αφορίζει κάποιος άλλος,ότι και να ναι αυτός ο άλλος.
    Άσε που αν κανονίσουμε προβολή φωτό και βίντεο απο ΠΣΜ νομίζω ότι δεν θα κρατιέστε...
    Και αλοίμονο βέβαια αν για 10-20-100 μαλάκες χάσω τη γιορτή.Με αυτό το σκεπτικό δεν θα πρεπε να κάνω τίποτα στη ζωή μου αφου οι μαλάκες είναι παντού.
    Αυτά παλιάνθρωποι
    Always made to mean nothing

2 φιλοι μου που ηρθαν περσι πρωτη φορα σε παν/νια "τρελλαθηκαν" και φετος θα πανε παλι συν 1-2 καινουργιους.........

Παλαιό μέλος
    ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ.
    ΠΕΡΣΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ ΠΟΛΥ ΠΑΛΑΙΩΤΕΡΩΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ.ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΠΑΕΙ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΠΑΝΝΕΛΗΝΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΙΠΙΛΑΓΑΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΖΗΣΟΥΜΕ.
    ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ...ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΦΡΙΛΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ
    , ΤΗΝ ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΗ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΜΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΤΕΛΗ ΕΛΛΕΙΨΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑΤΟΣ.
    ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΓΚΟΥΡΙΕΣ ΤΑ ΠΑΝΤΙΛΙΚΙΑ ΤΙΣ ΣΟΥΖΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΤΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΚΑΙ ΟΡΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΠΕΝΙΝΓΚ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΠΥΡΟΠΟΣΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΠΤΩΣΕΩΣ. ΤΙΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΧΙ.
    ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΟΜΩΣ ΑΠ'ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΕ ΚΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ILLUMINATIONS ΕΙΝΑΙ 10-20 - 100 ..........
    ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΒΕΣΠΑΑΑΑΑΑ....

Ο Πεφωτισμένος Το avatar του/της illuminatios
    Θα παρακαλούσα θερμά να μην βάζετε λόγια που δεν είπα στο στόμα μου.
    Και για να τελειώνουμε με το θέμα, αν 10-20-100 ανάμεσα σε 3000 κόσμο είναι ικανοί να σας χαλάσουν τη γιορτή ....βοήθειά σας...
    Και στην επόμενη πσμ πάρτε και λίγο σπάγκο και μερικά άδεια κουτάκια μπύρας και θα σας δείξω το απόλυτο αντισουζικό καγκουροκτόνο
    Always made to mean nothing

"Παππούς" -- (22-05-02) Το avatar του/της jimbar
    Αρχικά δημιουργήθηκε από illuminatios
    Παλιάνθρωποι....Η απορία μου είναι η ακόλουθη:
    Αν δεν δείτε με τα μάτια σας το τι γίνεται,πως καταλήγετε σε συμπεράσματα??...
    Σόρυ αλλά και εγώ πήγα απλά είπα [ή μήπως δεν το είπα] ότι δεν έμεινα. Ο δε Φίλος μου ήτανε από τους προνομιούχους μια και έστησε σκηνή...κοντά στο δρομάκο, αφού εκεί βρήκε θέση. Ακόμα και πέτρες έπεσαν στην σκηνή του. Άσε δε που δεν μπόρεσε καν να κοιμηθεί.
    - - - ΠANTA ΟΡΘΙΟΙ !!!! - - -

ΘΕΕ μου μην φοβάσαι είμαι δίπλα σου!!

.
    Tι μου θυμισατε....ξεκινησαμε 10 μηχανες για Ηγουμενιτσα και 10 χλμ πριν φτασουμε, αρχισαμε να καταλαβαινουμε οτι κατι δεν παει καλα...Μας προσπερνουσαν απο την εσωτερικη ολοκαινουρια R1/CBR με αναβατες με νεες στολες με ατσαλες κινησεις, αλλοι με σορτσακια χωρις κρανος, ενω βλεπαμε πολυ κοσμο να φευγει, δινοντας μας την εντυπωση οτι μαλλον παμε αναποδα ή οτι τελειωσε η συγκεντρωση (προφανως ειχαν δει τα χαλια και εφευγαν).

Βλεποντας το χαλι αποφασισαμε να μεινουμε εκτος camping σε ξενοδοχειο αλλα ακομη και μεσα στο λιμανι γινοταν τετοιος σαματας απο τα κωλοπαιδα, που θελαμε να τα ταραξουμε στις φαπες αλλα τελικα (για το καλο μας) κρατηθηκαμε

Η γελοιοτητα σε ολο της το μεγαλειο - δεν αξιζει να το συζηταμε - οσοι δεν εχετε παει ειστε οι τυχεροι....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της milaber
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gmakris
    Tι μου θυμισατε....ξεκινησαμε 10 μηχανες για Ηγουμενιτσα και 10 χλμ πριν φτασουμε, αρχισαμε να καταλαβαινουμε οτι κατι δεν παει καλα...Μας προσπερνουσαν απο την εσωτερικη ολοκαινουρια R1/CBR με αναβατες με νεες στολες με ατσαλες κινησεις, αλλοι με σορτσακια χωρις κρανος, ενω βλεπαμε πολυ κοσμο να φευγει, δινοντας μας την εντυπωση οτι μαλλον παμε αναποδα ή οτι τελειωσε η συγκεντρωση (προφανως ειχαν δει τα χαλια και εφευγαν).

Βλεποντας το χαλι αποφασισαμε να μεινουμε εκτος camping σε ξενοδοχειο αλλα ακομη και μεσα στο λιμανι γινοταν τετοιος σαματας απο τα κωλοπαιδα, που θελαμε να τα ταραξουμε στις φαπες αλλα τελικα (για το καλο μας) κρατηθηκαμε
    Τόσο χάλια ρε παιδιά;
    Δεν μπορώ να καταλάβω...
    Μόνο κάγκουρες πηγαίνουν;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από milaber
    Τόσο χάλια ρε παιδιά;
    Δεν μπορώ να καταλάβω...
    Μόνο κάγκουρες πηγαίνουν;

Όχι μόνο...

Αν όμως για παράδειγμα είναι 100 άνθρωποι ντυμένοι και ένας ξεβράκωτος... ποιον θα προσέξεις; και πολύ περισσότερο ποιον θα θυμάσαι και θα σχολιάζεις μετά;

Ε κάτι τέτοιο...
    Θάνος..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Thanos_
    Όχι μόνο...

Αν όμως για παράδειγμα είναι 100 άνθρωποι ντυμένοι και ένας ξεβράκωτος... ποιον θα προσέξεις; και πολύ περισσότερο ποιον θα θυμάσαι και θα σχολιάζεις μετά;

Ε κάτι τέτοιο...
    Το ζήτημα (και η απορία μου) είναι αυτοί οι 100 οι υπόλοιποι δεν κάνουν τίποτα;
    Ακόμα και να αφήσεις έξω την "αισθητική" του θεάματος ή τις όποιες ενοχλήσεις, εδώ διαβάζω για άτομα που χτυπάνε!

Αρχικά δημιουργήθηκε από milaber
    Το ζήτημα (και η απορία μου) είναι αυτοί οι 100 οι υπόλοιποι δεν κάνουν τίποτα;
    Ακόμα και να αφήσεις έξω την "αισθητική" του θεάματος ή τις όποιες ενοχλήσεις, εδώ διαβάζω για άτομα που χτυπάνε!

Ε πώς να μη χτυπήσουν... όταν κάνουν ό,τι κάνουν σε μέρη που δεν θα έπρεπε, με εξάρτηση μαγιώ και σαγιονάρα!

Και βέβαια όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Αυτοί που φωνάζουν για την οργάνωση κάποιο δίκιο θα έχουν. Όλοι μιλάνε για το κάμπινγκ ενώ τα χειρότερα γίνονται απ'έξω.

Θες παράδειγμα; Πέρσι στο Στόμιο, στην κεντρική ευθεία του χωριού είχαν στηθεί χωμάτινα βουναλάκια ζιγκ ζαγκ ώστε να μην μπορεί κάποιος να τρέξει στην ευθεία...

Δεν ξέρω ποιος τα έστησε, αλλά μέχρι που ένα βράδυ έπεσαν κάποια παιδιά πάνω και χτύπησαν, κανείς δεν είχε κάνει κάτι για να τα μαζέψουν...

Σούζες, παντιλίκια και burnout ανάμεσα στον κόσμο, δίπλα στις ταβέρνες και τις καφετέριες...

Η πρώτη φωτογραφία που τράβηξα από το μπαλκόνι του δωματίου μόλις έφτασα. Οι ροδιές στο δρόμο κάτι λένε...

Και ήταν μόλις η πρώτη μέρα...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	im000030.jpg 
Προβολές:	153 
Μέγεθος:	56,3 KB 
ID:	1674
    Θάνος..

Kατάλαβα...

The Lamp Chops Master
    Η πανελλήνια του 2003 πάντως ήταν ένα φαντασμαγορικό θέαμα
    για τα μάτια του νέου μοτοσυκλετιστή. Τόσα όμορφα δίκυκλα
    προσεκτικά τοποθετημένα σε προκαθορισμένο χώρο πάρκινγκ, οι
    μετακινήσεις εντός και εκτός χώρου γίνονταν με ασφάλεια, υπήρχε
    προετοιμασμένος χώρος για διάφορα χάπενινγκ και επιδείξεις και
    αγωνιστικά δρώμενα, ιατρικός σταθμός επανδρωμένος από
    εθελοντές γιατρούς μοτοσυκλετιστές, Είχες δυνατότητα επιλογής
    του χρόνου παραμονής σου στην ΠΣΜ και άλλα τέτοια όμορφα
    πράγματα.

Πράγματικά χάρηκα τα περίπου 30' που βρέθηκα στην πανελλήνια
    και πρόλαβα να σκεφτώ κάποια πράγματα.

Καλές οι μπύρες Αποστόλη αλλά ακόμα καλύτερη η ZΩΗ για να τις χαρείς.
    Τα καλύτερα ταξίδια είναι..........

........αυτά που δεν κάναμε ακόμα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Capo_Di_Capi
    Η πανελλήνια του 2003 πάντως ήταν ένα φαντασμαγορικό θέαμα
    για τα μάτια του νέου μοτοσυκλετιστή. Τόσα όμορφα δίκυκλα
    προσεκτικά τοποθετημένα σε προκαθορισμένο χώρο πάρκινγκ, οι
    μετακινήσεις εντός και εκτός χώρου γίνονταν με ασφάλεια, υπήρχε
    προετοιμασμένος χώρος για διάφορα χάπενινγκ και επιδείξεις και
    αγωνιστικά δρώμενα, ιατρικός σταθμός επανδρωμένος από
    εθελοντές γιατρούς μοτοσυκλετιστές, Είχες δυνατότητα επιλογής
    του χρόνου παραμονής σου στην ΠΣΜ και άλλα τέτοια όμορφα
    πράγματα.

Πράγματικά χάρηκα τα περίπου 30' που βρέθηκα στην πανελλήνια
    και πρόλαβα να σκεφτώ κάποια πράγματα.

Καλές οι μπύρες Αποστόλη αλλά ακόμα καλύτερη η ZΩΗ για να τις χαρείς.
    Έτσι ακριβώς...!
    Θάνος..

Διάβασα προσεκτικά όλα όσα γράψατε και θα συμφωνήσω σε πολλά αλά και θα διαφωνήσω και κυρίως θα προτείνω !
    Κατ’ αρχάς η ΠΣΜ είναι ένας θεσμός 22 χρόνων που σαφώς στο ξεκίνημά του (από τη ΛΕΜΟΤ τότε) είχε διαφορετικό χαρακτήρα .
    Η ΜΟΤΟΕ οργανώνει την εκδήλωση αλά όλοι εμείς την απαρτίζουμε .
    Αφού στις 3500 moto οι 20 , 30 , 50 είναι οι «κάγκουρες» (γιατί τόσοι είναι) γιατί ποσοστό μιλάμε και πώς γίνετε αυτό το ποσοστό να καπελώνει του υπόλοιπους ?
    Εκτός αν είμαστε όλοι έτσι κι όταν το πράγμα φτάνει σε ‘μας πετάμε μπροστά τους 50 !
    Ποιος έχει πάει σε παρόμοιες συγκεντρώσεις στο εξωτερικό ? Η ΠΣΜ είναι νηπιαγωγείο ! Όμως (για όσους δεν ξέρουν) έξω από τη συγκέντρωση ο καθένας είναι μόνος του ανάμεσα στα μπλόκα με τα διάφορα test και τα αλκοτέστ και τους ελέγχους της αστυνομίας που γίνονται με κάθε «μεγαλοπρέπεια» και κανένας δεν έχει την ευθύνη για τον κάθε μοτοσικλετιστή παρά μόνον ο ίδιος.
    Κι αυτό το λέω για το Στόμιο . Γιατί εκεί το πρόβλημα ήταν έξω και πολλές φορές και σε απόσταση και στα γύρω χωριά .Και δεν αναφέρομε στη φασαρία αλά στις κόντρες .
    Και για τα του εξωτερικού αλά και για του εσωτερικού έχω άποψη προσωπική.
    Είναι αλήθεια ότι η ΠΣΜ σαν συνολική εικόνα δεν μας αντιπροσωπεύει αλά πιστεύω ότι κάτι έχει αλλάξει τουλάχιστον στα της οργάνωσης του χώρου και στα θέματα της ασφάλειας άλλωστε αυτός είναι και ο βασικότερος λόγος που φέτος προτιμήθηκε το Σαλάντι . Εκεί δεν υπάρχει καμία ευθεία ! Ελπίζω δηλ. ότι το μήνυμα είναι σαφές και έχει περάσει στη ΜΟΤΟΕ !
    Τέλος ερωτώ και προτείνω !
    Όσο στραβό κι αν είναι κάτι που κακά τα ψέματα οι περισσότεροι το «γουστάρουμε»τι κάνουμε ?
    Καθόμαστε εκ του ασφαλούς απ’ έξω και το κρίνουμε-κατακρίνουμε , άπραγοι κι ανεύθυνοι η συμμετέχουμε κι από μέσα τραβώντας και καν’ αφτί , κόβοντας και κανα κώλο πάμε το πράμα εκεί που του πρέπει ?
    Έχω πάει σε πολλές ΠΣΜ και έχω δουλέψει σε 2 χωρίς κανένα προσωπικό όφελος αντίθετα μάλιστα με αρκετό σωματικό και ψυχολογικό κόστος και το ίδιο θα κάνω και φέτος .
    Στο κάτω κάτω όλες τις φορές πήγα και έφυγα αξιοπρεπής .
    Καλους δρομους !

Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Περί ατυχημάτων… με τα δικά μου μάτια
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 14/06/2011, 11:11
  2. ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΔΕ ΤΡΩΝΕ ΠΟΤΕ Recycle - ΦΑΝΤΑΡΟΣ
    από xxxristos στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 15/03/2006, 12:09
  3. Προβλημα με τα "μανηταρια"μου!!!