Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 72

Θέμα: Eρωτηση για μπαταρια

Μέλος Το avatar του/της fz600
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από manianisg Προβολή μηνύματος
    φιλε fz600 αντι να σκας με μετρησεις κ σεναρια για προβλημα στο μηχανακι σου παρε τηλ τον Κυριαζη κ κανονισε να του την στειλεις πακετο!
    ειχα παθει το ιδιο με σενα με μπαταρια (απλη) απο τον εν λογω κυριο κ ειχα λαλησει με τις μετρησεις που μου εδινε...(ο Ακης-Catmstr-ξερει,ειχαμε μιλησει μαζι τοτε)
    πηγα εκει -στον Κυριαζη- κ μου την αλλαξε με μια Yuasa Taiwan αλλα κ παλι οι μετρησεις δεν ειναι οι τελειες,ειναι μεν στα ορια του αποδεκτου αλλα οχι οι απολυτες.
    τεσπα βαρεθηκα να ξαναπαω εχουν περασει κ αρκετοι μηνες απο τοτε οποτε λεω ασε κ οσο βγαλει...

anyway κατι δεν γινεται καλα εκει αλλα αυτο δεν θα μας αφορα... στο μελλον.
    βλεπω οτι εισαι επαρχια οποτε πραξε σωστα κ εξυπνα
    απαιτησε να μην χρεωθεις τπτ,ουτε μεταφορικα κ ζητα αντικατασταση,αλλωστε υπαρχει η εγγυηση προιοντος.
    Φιλε αυτο που λες το εκανα, μηλισα μαζι τους και μου ειπανε για της μπαταριες μοτο δεν δινουμε εγγυηση τεσπα αυτοι την τσεκαρισαν και την βρηκαν οκ......

Από τον Κυριαζή αγόρασα μπαταρία για το τρακτέρ και μέχρι στιγμής όλα βαίνουν καλώς. Τις μπαταρίες τις τεστάρει με μια μεγάλη αντίσταση κατανάλωσης, σε λίγο χρονικό διάστημα δηλαδή τραβάει από τη μπαταρία ίσο ρεύμα όσο 100 μιζιές για παράδειγμα. Έτσι αποδεικνύει ότι η μπαταρία είναι ΟΚ. Δεν έχω λόγο να τον αμφισβητήσω, εξ' άλλου είναι πολλές δεκαετίες στο χώρο. Την ελαττωματική μπαταρία την αντικαθιστά αμέσως πάντως.
    Καταλήγοντας να πω πως κάποιες φορές το πρόβλημα έγκειται στο κύκλωμα φόρτισης του οχήματος μας και στο κατά πόσο αυτό το κύκλωμα λειτουργεί σωστά.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από notakos600 Προβολή μηνύματος
    Από τον Κυριαζή αγόρασα μπαταρία για το τρακτέρ και μέχρι στιγμής όλα βαίνουν καλώς. Τις μπαταρίες τις τεστάρει με μια μεγάλη αντίσταση κατανάλωσης, σε λίγο χρονικό διάστημα δηλαδή τραβάει από τη μπαταρία ίσο ρεύμα όσο 100 μιζιές για παράδειγμα. Έτσι αποδεικνύει ότι η μπαταρία είναι ΟΚ. Δεν έχω λόγο να τον αμφισβητήσω, εξ' άλλου είναι πολλές δεκαετίες στο χώρο. Την ελαττωματική μπαταρία την αντικαθιστά αμέσως πάντως.
    Καταλήγοντας να πω πως κάποιες φορές το πρόβλημα έγκειται στο κύκλωμα φόρτισης του οχήματος μας και στο κατά πόσο αυτό το κύκλωμα λειτουργεί σωστά.
    Να σε ρωτήσω κάτι...αρχές του 2012 δύο φορές μου άλλαξε "μετρημένες μπαταρίες" σε διάστημα 2 μηνών και η μηχανή δεν έπερνε μπροστά αν την άφηνα 2 μέρες...
    Μου έλεγε ότι είχα πρόβλημα στα ηλεκτρικά, ανορθωτή και λοιπές μ@λακίες...εγώ πήγα προληπτικά να την αλλάξω μετά από δύο χρόνια χρήσης, εξηγώντας του ότι δεν είχα το παραμικρό ηλεκτρικό πρόβλημα πριν και μάλιστα δεν με πίστευε...
    Τελικά αγόρασα μία made in Japan με διπλάσιο κόστος (φυσικά όχι από αυτόν) την έβαλα μόνος μου και μέχρι σήμερα απλά...κανένα πρόβλημα, ακόμα και μετά από 15 μέρες ακινησίας...
    Πως εξηγείται αυτό...!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από binzis Προβολή μηνύματος
    Να σε ρωτήσω κάτι...αρχές του 2012 δύο φορές μου άλλαξε "μετρημένες μπαταρίες" σε διάστημα 2 μηνών και η μηχανή δεν έπερνε μπροστά αν την άφηνα 2 μέρες...
    Μου έλεγε ότι είχα πρόβλημα στα ηλεκτρικά, ανορθωτή και λοιπές μ@λακίες...εγώ πήγα προληπτικά να την αλλάξω μετά από δύο χρόνια χρήσης, εξηγώντας του ότι δεν είχα το παραμικρό ηλεκτρικό πρόβλημα πριν και μάλιστα δεν με πίστευε...
    Τελικά αγόρασα μία made in Japan με διπλάσιο κόστος (φυσικά όχι από αυτόν) την έβαλα μόνος μου και μέχρι σήμερα απλά...κανένα πρόβλημα, ακόμα και μετά από 15 μέρες ακινησίας...
    Πως εξηγείται αυτό...!!!
    Οπότε μακρυά και αγαπημένοι, δεν μου έκανε εμένα κάποια στραβή, αν έκανε όμως σε άλλους σημαίνει πως δεν είναι εντάξει.

Οπότε μακρυά και αγαπημένοι, δεν μου έκανε εμένα κάποια στραβή, αν έκανε όμως σε άλλους σημαίνει πως δεν είναι εντάξει.
    Εννοείται ότι δεν ξαναπάτησα και ότι δεν θα ξαναπατήσω…
    Μάλιστα από τότε, μακριά και από τέτοιου είδους μπαταρίες made in Taiwan, Korea, China κλπ…

Έτσι για την ιστορία και μένα μου μετρούσε τις μπαταρίες με την αντίσταση μπροστά μου και μου έλεγε ότι ήταν εντάξει…
    Μεγάλη ταλαιπωρία πήγαινε-έλα, μέτρησε-φόρτισε…made in Japan με διπλάσιο κόστος και ξεμπερδεύεις.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από fz600 Προβολή μηνύματος
    Φιλε αυτο που λες το εκανα, μηλισα μαζι τους και μου ειπανε για της μπαταριες μοτο δεν δινουμε εγγυηση τεσπα αυτοι την τσεκαρισαν και την βρηκαν οκ......
    πως την τσεκαρισαν εξ αποστασεως?ολα τα πραματα εχουν εγγυηση κ μαλιστα ο συγκεκριμμενος γραφει με αυτοκολητο πανω στο καπακι..
    μην μασατε...

Εννοείται ότι δεν ξαναπάτησα και ότι δεν θα ξαναπατήσω…
    Μάλιστα από τότε, μακριά και από τέτοιου είδους μπαταρίες made in Taiwan, Korea, China κλπ…

Έτσι για την ιστορία και μένα μου μετρούσε τις μπαταρίες με την αντίσταση μπροστά μου και μου έλεγε ότι ήταν εντάξει…
    Μεγάλη ταλαιπωρία πήγαινε-έλα, μέτρησε-φόρτισε…made in Japan με διπλάσιο κόστος και ξεμπερδεύεις.
    spam on
    Πλάκα-πλάκα πάντως από φάτσα φαίνεται ψιλολαμόγιο...
    spam off

spam on
    spam off
    ενταξει δεν κανουμε λαικο δικαστηριοα αλλα εχουμε αρκετα κρουσματα οποτε ισως αδικα ανυσηχει ο φιλος FZ για τυχον προβλημα στην μοτο.
    μια δοκιμη με μια αλλη σωστη θα ελυνε ΟΛΕς τις αποριες ομως...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Υπερβολική αντίδραση θα έλεγα εάν κρίνεις από το επιπλέον κόστος της Γιαπωνέζικης.

spam on
    spam off
    Πραγματικά και εγώ δεν θέλω να κρίνω τον άνθρωπο…απλώς είπα αυτό που συνέβη για τις αμφιβόλου ποιότητος μπαταρίες, που λόγο κόστους τις αγοράζουμε…

Ως γνωστόν, η ζωή είναι μικρή για να μάθουμε από τα λάθη μας.
    Ας μάθουμε κάτι και από τα λάθη των άλλων.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    Υπερβολική αντίδραση θα έλεγα εάν κρίνεις από το επιπλέον κόστος της Γιαπωνέζικης.
    Η μία είχε 42 ευρώ και η άλλη 78 από το Σαρακάκη αν θυμάμαι καλά…
    Οι ώρες που έχασα από όλη αυτή την διαδικασία, συν την αναμονή για το βάλε-βγάλε φόρτισε τσέκαρε, ΔΕΝ πληρώνονται…

Η υπερβολή πια είναι…42 ευρώ ένα μήνα ζωής και σπρώξιμο για να πάρει μπρος, σε σχέση με τα 78 ευρώ και μέχρι στιγμής 18 μήνες άψογης λειτουργίας…

παντως καλο να μας πει ο φιλος απο ποιον απο τους 2 την αγορασε,στην εκει περιοχη εχει δυο με αυτο το ονομα...

πως την τσεκαρισαν εξ αποστασεως?ολα τα πραματα εχουν εγγυηση κ μαλιστα ο συγκεκριμμενος γραφει με αυτοκολητο πανω στο καπακι..
    μην μασατε...
    ...την εστηλα με μεταφορικη, εξοδα δικα μου.....η πλακα ειναι οτι μου ειπε εισαι ο μοναδικος παραπονεμενος, και του λεω δεν αφινετε τα παραμυθια με τους δρακους....παντως εγω απο τι βλεπω παω για ανορθωτη, επρεπε να εχω στο ρελαντη πανω απο 13βολτ και εγω εχω 10.5... δεν θελω καν να σκεφτομε οτι ειναι πηνια...

παντως καλο να μας πει ο φιλος απο ποιον απο τους 2 την αγορασε,στην εκει περιοχη εχει δυο με αυτο το ονομα...
    http://www.afoikiriazi.gr/ στο Αιγαλεω

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Πάντως από το ίδιο μαγαζί που αγόρασα το καλοκαίρι μια Yuasa για το μηχανάκι μου λόγω του ότι είχε περάσει ήδη μια 4ετία με την ίδια μπαταρία, μπορώ να πω ότι είχα καλή εξυπηρέτηση. Συνάντησα 2 ευγενέστατα παιδιά που με εξυπηρέτησαν άμεσα μου έβγαλαν την παλιά και πέρασαν την καινούρια και όλα καλά. Μιλάω πάντα για το μαγαζί που είναι επί της Θηβών 95 Περιστέρι
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. βοηθεια για μπαταρια
    από johnkar στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 04/03/2008, 16:43
  2. ψαχνω για μπαταρια για βεσπακι....
    από hornet στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 22/08/2007, 13:40
  3. Eρωτηση για δερματινο
    από Alelos στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη