Στέκουν κι έχω δίκιο...
Η Χόντα ήταν πάντα πίσω από το Ρόσσι όπως ήταν και πίσω από τον Μάρκεζ.
Αν δε έδιναν οι Αυστραλοί το οκ δεν έπαιζε η ιστορία.
Αυτό δεν αποτελεί πρωτοτυπία, πάγια τακτική είναι για όλες τις ομάδες και τους ρούκι.
(2 χρόνια πριν έχουν κάνει τεστ και όλοι της μότο2 ΣΡΤ που θα πάνε φέτο στα μεγάλα)
Τώρα για το 4 +1 σου ξαναλάω
ή είναι ο μόνος που κέρδισε σε 4 κλάσεις (125 250 500 και motogp) οπότε έχουμε σερί 1+4
ή οι κλάσεις είναι 3 (125 250 και μεγάλα) οπότε το σερί μετράει μεν αλλά δεν είναι ο μόνος που κέρδισε σε 4 κλάσεις
αλλά σε 3 όπως και μερικοί άλλοι.
ΔιλΙΕχτε και πέστε μου κι μένα γιατί και τα 2 δεν παίζουν.
υγ
εγώ ούτε γέλασα ούτε κάστορα είπα κανένα ούτε τρολ ακόμα, άρα εγώ δεν έκανα επίθεση σε κανέναν.
Είπα αυτά που ξέρω κι έχω διαβάσει.
Εσύ πήρες ένα απόσπασμα και το έκανες σίριαλ.
Ξέχασες όμως το ρεζουμε. Ο Μικ πήρε ΠΠ σακάτης
Κόλπα στα 4 κάνω μόνο με το Χίο γιατί είμαι γέρος και δεν μπορώ να έχω πολλούς εραστες.
![]()
Τελευταία τροποποίηση από MG-KTiNoS; 01/11/2013 στις 17:36.
ανανήψαντας
Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!
Antoniss
ξέχασες να μου πεις ότι η επιλογή για να σου βγάλει αυτό έγραφε...
Rider Championship
All seasons
Motogp / 500cc
All countries
natalemeafta
ανανήψαντας
καλά εδώ δε μπορούμε να τα βρούμε στο ότι 4+1 κάνουν 5, θα τα βρούμε στο counter steering?(χούμορ)
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Κτηνε χασατε το νοημα.. αν και συμφωνω μαζι σου οσον αφορα το ροσσι ντουχαν στην αρχη κλπ.. οπως κι οτι βοηθησε στο στησιμο της rcv κλπ μετα με τις πληροφοριες των μυστικων υπηρεσιων το χασαμε το νοημα.. κι οχι απλα, ειναι κι εντελως ασχετα με το θεμα. γιατι καθε φορα ολοι σας πηδατε το θεμα του αγωνα αφου υπαρχει θεμα με την διαμαχη για τον καλυτερο ολων των εποχων?? (αυτο αφορα ολους, κι εμενα και τον κτηνο και τον βυρων κι ολους)
Ξέρεις κάτι?
Μ ενοχλεί αφάνταστα όταν λέω κάτι να πετίεται κάποιος και να μου λέει ότι λέω ψέματα.
Ποιών μυστικων υπηρεσιων μου λες?
Ο Ντούχαν ήταν μάνατζερ στην ομάδα επί Ρόσσι και προ Ρόσσι ήταν άνθρωπος σύμβολο στη Χόντα δεν θα είχε γνώμη για το Ρόσσι?
Ο οποίος Ρόσσι κάβάλησε το 500 κι άρχισε να ντριφτάρει απ τη 1η μέρα χωρίς τράξιον...
Απροπόνητος...
Νιάου νιάου στα κεραμίδια ΔΕΝ κάνει ο σκύλος που μιλάει ξένες γλώσσες.
υγ
μπάι δε γουέι έστειλα και μέιλ στη γκαζέτα ντελο σπορτ γιατί το αρχείο τους είναι χάος
και δεν μπορώ να βγάλω άκρη για κάτι πού έγινε 15 χρόνια πριν (οκ περίπου 15 μη βει κανείς και πεί...)
---------------------------------------
Περί ταξινόμησης των αποτελεσμάτων
http://it.wikipedia.org/wiki/Albo_d%...l_motomondiale
Αυτή είναι η σωστή, και αυτή που μέτραγαν μέχρι Ντόρνας και περίπου έτσι μετρτάνε σε όλα τα αθλήματα
(πχ ο γαύρος λέει είμαι πρώτος στα επαγγελματικά πρ. Η ΕΣΣΔ σε στίβο κλπ)
Μέτα μια και οι ΠΠαθλητές έγιναν ΕΝΑΣ (ο Ρόσσι) και η χόντα είχε το κουλοΝτάνο ο τρόπος άλλαξε αυθαίρετα
και τα μετράνε όλα.
Έτσι ο Ντάνος και ο Χόρχε και μερικοί ακόμα είχαν κι αυτοί.
Η αλήθεια είναι όμως ότι ο ντάνος έχει 0.
Κακό για την τι βι.
Τελευταία τροποποίηση από MG-KTiNoS; 02/11/2013 στις 09:26.
ανανήψαντας