Σελίδα 15 από 34 ΠρώτοΠρώτο ... 5101112131415161718192025 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 211 έως 225 από 509

Θέμα: Ανοιχτα την Κυριακη?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    δεν υπάρχουν άνθρωποι λιγότερο ικανοί και περισσότερο ικανοί πόσο μάλλον δεν υπάρχουν επαγγέλματα/δεξιοτητες χρήσιμα/ες και λιγότερο χρήσιμα/ες.
    Τσαμπα τα νομπελ δλδ. Απολυτη ομοιομορφια ενα πραγμα. Ρομποτ.
    Και επεγγελμα απο επαγγελμα καμια διαφορα. Ουτε ως προς την αξια ή τον κοπο...
    Και απο χρηματα τα ιδια, γιατι οι αναγκες του ενος ειναι ιδιες με του αλλου...

Δεν θα σε ειρωνευτώ... το κανεις καλυτερα μονος σου...

Το θέμα είναι ότι όλοι αποτελούν μέρος ένα ευρύτερου συνόλου.
    Το συστημα λειτουργει γιατι οι μυγες δεν εχουν δικαιωμα να αλλαξουν την φυση τους...
    Αν ειχαν, δεν θα υπηρχαν μυγες.

Αν του βοσκου του εξασφαλιζες μια ποιο ευκολη δουλεια με τα ιδια λευτα θα την επερνε και αν γουσταρε να γυρναει στους αγρους θα το εκανε στον ελευθερο χρονο του.
    Γιατι δεν ξερω αν το ξερεις... ο βοσκος ουτε κυριακες ουτε αργιες εχει...
    Τελευταία τροποποίηση από sonic22; 02/11/2013 στις 18:25.

Klabautermann Το avatar του/της tzimidis
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από menelaos46 Προβολή μηνύματος
    Όπως επίσης οι τυφλοί δε μπορούν να παίξουν πιάνο... και οι ανάπηροι δε μπορούν να γίνουν μηχανικοί.... σίγουρα έτσι είναι....
    πιάνο θα παίξει , και μπαγλαμά άμα λάχει , αλλά για βάλε έναν τυφλό να γίνει πιλότος , ή έναν μουγκό να γίνει τενόρος και έλα πες μου (το ανάπηρος θέλει διευκρίνηση . άλλο να σου λείπει ένα ποδι-άλλο να σου λείπει ενα μάτι , άλλο να εισαι εγκεφαλικά ανάπηρος).
    κάτι είχε πει κάποιος Δαρβίνος σχετικά, αλλά δε μαμιέται..................όλοι αινστάινιδες είμαστε τελικά

Klabautermann Το avatar του/της tzimidis
    αν και δεν κάνει να λέμε "ανἀπηρος", λέμε "ειδικές ικανότητες" και όλα καλά.

Και κουφοι συνθετες υπηρξαν αλλα θελει κανεις να επιχειρηματολογισει οτι η ακοη δεν ειναι σημαντικη για αυτη την δουλεια;
    Και τυφλοι οδηγοι αυτοκινητων και μηχανων (??)

Το μπαμπούρι Το avatar του/της Bradipous
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sonic22 Προβολή μηνύματος
    Μαλον λες για το The Purge imdb

Αλημονο σε οποιον ειχε καμια εγχειρηση εκεινη την μερα ή ηθελε να δει champions leage δλδ;
    Αυτην λεω.
    Δεν δουλευει κανεις αυτες τις 12 ωρες, απλα κανει ο,τι γουσταρει!

Εσύ αυτό κατάλαβες; Το κάνουμε νια νια λοιπόν και βββ ββββ το αεροπλάνο... δεν υπάρχουν άνθρωποι λιγότερο ικανοί και περισσότερο ικανοί πόσο μάλλον δεν υπάρχουν επαγγέλματα/δεξιοτητες χρήσιμα/ες και λιγότερο χρήσιμα/ες... ο βοσκός μπορεί να μην γνωρίζει απο πυρηνική σχάση αλλά και ο πυρηνικός φυσικός δεν ξέρει να τα σαλαγάει στην πλαγιά. Στο ρόλο της σκατόμυγας βάλες όποιον από τους δυο θες. Το θέμα είναι ότι όλοι αποτελούν μέρος ένα ευρύτερου συνόλου που λειτουργεί με αλληλένδετη σχέση και το οποίο οφείλει να διέπεται απο κανόνες και αρχές. Μια από αυτές τις αρχές είναι λοιπόν να προσφέρονται, ει δυνατόν, ίσες ευκαιρίες σε όλους.
    Επετρεψε μου να διαφωνισω γιατι νομιζω πως δεν ειμαστε ολοι ιδιοι, ο καθενας εχει μια εφεση - ικανοτητα πανω σε καποιο αντικειμενο που ειναι πιο ανεπτυγμενη απο καποιον αλλο. Δεν μπορει για παραδειγμα να γινει ο καθενας Μεσσι χωρις να εχει μια προδιαθεση - ταλεντο για το ποδοσφαιρο, ουτε να γινει πικασο ενω εχει ταλεντο στο τραγουδι.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Τσαμπα τα νομπελ δλδ. Απολυτη ομοιομορφια ενα πραγμα. Ρομποτ.
    Και επεγγελμα απο επαγγελμα καμια διαφορα. Ουτε ως προς την αξια ή τον κοπο...
    Και απο χρηματα τα ιδια, γιατι οι αναγκες του ενος ειναι ιδιες με του αλλου...

Δεν θα σε ειρωνευτώ... το κανεις καλυτερα μονος σου...

Το συστημα λειτουργει γιατι οι μυγες δεν εχουν δικαιωμα να αλλαξουν την φυση τους...
    Αν ειχαν, δεν θα υπηρχαν μυγες.

Αν του βοσκου του εξασφαλιζες μια ποιο ευκολη δουλεια με τα ιδια λευτα θα την επερνε και αν γουσταρε να γυρναει στους αγρους θα το εκανε στον ελευθερο χρονο του.
    Γιατι δεν ξερω αν το ξερεις... ο βοσκος ουτε κυριακες ουτε αργιες εχει...
    Για νόμπελ δεν ξέρω αλλά το όσκαρ το παίρνεις σίγουρα... συνέχισε να προσποιείσαι ότι δεν καταλαβάινεις σε αφήνω τώρα, έχω ψώνια αύριο

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bradipous Προβολή μηνύματος
    Αυτην λεω.
    What is your point then?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    μερικοι πατε να τετραγωνισετε τον κυκλο και ειναι πολυ ενδιαφερον να σας διαβαζω...

συνοπτικα:

δεν εχουμε ολοι τις ιδιες ικανοτητες...οπως δεν ειμαστε και ισοι..ΠΟΥΘΕΝΑ...ακομα και ιδιο υψος να εχεις με καποιον αλλον, μπορει ο ενας να υπερτερει στην ευφυϊα και ο αλλος στο μεγεθους του αναπαραγωγικου του οργανου...
    αν βγαλουμε εκτος το μικρο ποσοστο που γεννιεται απο πλουσια @@, ολοι οι υπολοιποι εχουμε μια ολοκληρη ζωη για να διακριθουμε απο τους υπολοιπους και να κανουμε την ζωη μας καλυτερη...
    εχουμε τις ιδιες ευκαιριες ολοι? οχι...αλλα αυτο δεν αλλαζει, που να γκρεμιστει ο κοσμος συθεμελα και να ξαναχτιστει εν μια νυκτι...

αποδεχτειτε επιτελους τα πραγματα ως εχουν και σταματηστε να βλεπετε δρακους...

οσον αφορα την "ταμπακερα"...

ειμαι υπερ του μετρου αρκει να υπαρξει προβλεψη για τους εργαζομενους...

για το αν θα δουλεψει, ή οχι θα το δειξει το μελλον...

εδω και ωρα βεβαια που διαβαζω το thread, δεν εχω δει κανεναν να αναφερει οτι ΠΟΛΛΑ εμπορικα σε τουριστικες περιοχες παραμενουν ανοιχτα τις Κυριακες εδω και πολλα χρονια και μαλιστα εχουν και τρελα ωραρια...για να μπορει να ψωνισει το κινεζακι μπλουζακι με την σταμπα του Παρθενωνα 00:20 το βραδυ της Κυριακης...
    και εκει ξερετε δουλευουν υπαλληλοι...
    δεν παραπονιεται κανενας...
    think about it...
    :a13:

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bradipous Προβολή μηνύματος
    Αυτην λεω.

Επετρεψε μου να διαφωνισω γιατι νομιζω πως δεν ειμαστε ολοι ιδιοι, ο καθενας εχει μια εφεση - ικανοτητα πανω σε καποιο αντικειμενο που ειναι πιο ανεπτυγμενη απο καποιον αλλο. Δεν μπορει για παραδειγμα να γινει ο καθενας Μεσσι χωρις να εχει μια προδιαθεση - ταλεντο για το ποδοσφαιρο, ουτε να γινει πικασο ενω εχει ταλεντο στο τραγουδι.
    Μα αυτό λέω ρε παλικάρια! Είναι λιγότερο χρήσιμος / ικανός ο βοσκός; Οκ, λοιπόν γ@μηστε τον και σε μια εβδομάδα που δεν θα έχει γάλα να πιει ο πολύ χρήσιμος / ικανόςμ ελάτε να μου πείτε... και όταν θα αναγκαστεί να βοσκήσει τα ζα ο χρήσιμος / ικανός που έχει δεξιίοτητες και έφεση σε ένα διαμετρικά αντίθετο τομέα, τότε είναι που θα πέσει το γέλιο της αρκούδας... αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι όλοι είναι χρήσιμοι και ικανοί για κάποιους λόγους; Καλος ο Gates και ο Jobs και όλοι όσοι βάλαν σκέψη και μυαλό και ικανότητες για να επικοινωνούμε με το μαραφέτι αυτό... χωρίς τον καρβουνοκαλυμμένο όμως εργάτη στους σταθμούς παραγωγής ρεύματος τα @@δια μας τα δυο θα επικοινωνούσαμε. Πόσο πιο απλά να το διατυπώσω δηλαδή;

Το μπαμπούρι Το avatar του/της Bradipous
    What is your point then?
    Τιποτα, ενας συνειρμος ηταν που εκανα απο αυτο που ειπες.

συνέχισε να προσποιείσαι ότι δεν καταλαβάινεις
    Τι να καταλαβω ρε χιμαδορ;
    Το ανεκδοτο για το ποιο συμαντικο μερος του σωματος το ξερεις;(spoiler ειναι ο πρωκτος). Αυτο μου περιγραφεις...

υ.γ.
    χωρίς τον καρβουνοκαλυμμένο όμως εργάτη στους σταθμούς παραγωγής ρεύματος τα @@δια μας τα δυο θα επικοινωνούσαμε.
    Το οτι υπαρχουν πολοι περισσοτεροι ανθρωποι που μπορουν να εκπαιδευτουν για να γινουν καρβουνιαριδες παρα γιατροι δεν το υπολογιζουμε;
    Τελευταία τροποποίηση από sonic22; 02/11/2013 στις 18:57.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    @ πιποκαπνίζοντα και Χυμαδόρη

Εγώ είμαι ακόμα από τους ρομαντικούς που παίρνω φέτα γάλα κλπ από τον μπακάλη, γνωρίζοντας ότι τα πληρώνω λίγο παραπάνω από τον Βασιλόπουλο. Ο μπακάλης όμως έχει μια κόρη (γιαμ γιαμ) που όταν χρειαστεί υπολογιστή σε μένα θα έρθει, ενώ ο Βασιλόπουλος όσες κόρες και να έχει , απλά δεν με γνωρίζουν. Επίσης σέβομαι και τον εργαζόμενο στην δικιά μου μικρή επιχείρηση αλλά και τον εαυτόν μου όπως επίσης και την οικογένειά μου, οπότε αποφασίζω να μην ανοίξω καμία από τις Κυριακές (ασχέτως με το τι θα κάνει ο ανταγωνισμός) και να περάσω καλά στον δικό μου μικρόκοσμο. Έτσι κι αλλιώς αν θα περάσουν 5-6 πελάτες την Κυριακή, δεν θα περάσουν την Δευτεροτρίτη που είχαν σκοπό.
    Μαζι σου

Αφου δεν μπορω να ειμαι με την κορη του μπακαλη.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Δεν ξέρω μόνο γιατί κλείσαν όλα τα μπακάλικα με τόσους εν δυνάμει
    πελατες.

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    Δεν ξέρω μόνο γιατί κλείσαν όλα τα μπακάλικα με τόσους εν δυνάμει
    πελατες.
    Δεν είχανε όλοι κόρες σαν του δικού μου, sorry that's Life
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Απορώ ρε μάγκες που βρίσκετε το κουράγιο να γεμίσετε 15 σελίδες επειδή κάποια μαγαζιά (όσα θέλουν) θα ανοίξουν μερικές Κυριακές τον χρόνο… Λες και το πρόβλημα των μαγαζιών είναι αυτό… Κύριοι, το πρόβλημα των μαγαζιών είναι ότι οι μισοί και πλέον πελάτες τους είναι άνεργοι ή ημιεργαζόμενοι που δεν πληρώνονται… Δεν πα να ανοίξεις 24/365 - τα παπάρια μου θα πάρεις… Αυτό που θα συμβεί είναι ότι κάποιοι θα ανοίξουν σήμερα, θα χαρούν πρόσκαιρα επειδή θα μπουν μέσα 5-10-15 άτομα, και την επόμενη εβδομάδα με τρόμο θα ανακαλύψουν ότι τελικά μοίρασαν τον ίδιο βδομαδιάτικο τζίρο σε 7 εργάσιμες… Εγώ προσωπικά δεν τσιμπάω… 70 ώρες την εβδομάδα μαμιέμαι και με το ζόρι βγάζω το έξοδα... Αρνούμαι να καταστρέψω και τις ελάχιστες μέρες-ώρες που χρειάζομαι για να μένα, για την οικογένεια μου και για τα ελάχιστα πράγματα που απομείναν να μας γεμίζουν, μόνο και μόνο για να μετέχω στην φαντασίωση του succsess story... Να πάει να μαμηθεί - έτσι κι αλλιώς τελειωμένοι είμαστε όλοι... Μόλις ξύπνησα, πίνω καφεδούμπα και ετοιμάζομαι να βγάλω το πλοίο της αγάπης να ξεσκουριάσει λίγο… άιντε να προλάβουμε 1-2 βόλτες γιατί σιγά-σιγά θα αρχίσει να χαλάει ο καιρός… Η ανάπτυξη μπορεί να περιμένει λίγο ακόμα…
    Τελευταία τροποποίηση από THEOD; 03/11/2013 στις 07:02.

Παρόμοια θέματα

1. Θα παίξει τίποτα την Κυριακή???
    από petridist στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 01/06/2004, 14:21
  2. Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 10/04/2004, 09:08
  3. Την Κυριακη 21/3 κανονιζεται βολτα στην Αγια Αννα..
    από hornet στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 72
    Τελευταίο μήνυμα: 23/03/2004, 10:00
  4. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 05/12/2003, 14:42
  5. την Κυριακή που λέτε...
    από NLS στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 27/11/2003, 15:13

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε