Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 45

Θέμα: Νέος στα ΚΤΜ..Δυο μέρες και το 950 με βασανίζει..Ας μου πει κάποιος γιατί..

σε διπλό ταμπλό Το avatar του/της erotisakias

Νέος στα ΚΤΜ..Δυο μέρες και το 950 με βασανίζει..Ας μου πει κάποιος γιατί..

Παιδιά καλησπέρα

Μετά από πολύ καιρό αναζήτησης αποφάσισα να αγοράσω ένα 950 adv. Είναι μοντέλο του 05' και έχει 43000 χιλιόμετρα. Βρίσκομαι στη Κρήτη και έχω και 2η μηχανή, μια BMW K1300s του 11'. Το πέρασμα μου περιλαμβάνει ένα ένα tdr250 μια Xt600, μετά ένα TDM850, VARADERO 04' ψεκαστό, Varadero 07 και τέλος τη BMW. Μηχανικά να πω την αλήθεια γνωρίζω τα βασικά αν και τα varadero και το tdm από λάδια, νερά και λοιπά υγρά τα έκανα όλα μόνος μου. Παίρνω περιχαρής το 950 (και γύρισε ο χρόνος πίσω μιας και το σκεφτόμουνα και το 04') και το πήγα σε μηχανικό εξουσιοδοτημένο της Ktm στη πόλη του ιδιοκτήτη. Μου λέει "φίλε χαρτί"..Η μηχανή είναι ζάχαρη και το μόνο που θέλει είναι τσιμούχες στα καλάμια γιατί δακρύζουν.Αφού έγιναν οι σχετικές "περικοπές" ξεκινώ για την πόλη μου..Το μηχάνημα πήγαινε μπάλα..Αέρας..Όλα πάνω του φώναζανε "σκίσε με αν μπορείς"..Φτάνω Χανιά πολύ χαρούμενος με την αγορά μου..Την άλλη μέρα ξυπνώ,1/11/2013 την παίρνω και κάνω και μια εντουράδα..Μπροστά ένα ΤΤ πίσω εγώ..Καθαρό χώμα όχι πέτρες και τέτοια..Δεν τον έφτανα αλλά με τίποτα δεν τον έχανα..Γυρίζω και λέω τι μαλάκας που ήμουν που δεν την πήρα όταν η βενζίνη ήταν φτηνή.!! Τότε βλέπω μια σταγόνα λάδι..Σκύβω και διαπιστώνω ελάχιστα λαδάκι πάνω από το καπάκι της ανάφλεξης αλλά φαινότανε σαν να έρχεται από πάνω..Βουρ στον δικό μου ktm στα Χανιά.. Αφού είπαμε για τα καλάμια και για διάφορα άλλα που θα γίνουν (είπε πως σίγουρα θα αλλάξουμε τα υγρά του συμπλέκτη γιατί τα νιώθει κάπως), μου λέει να μην ανησυχώ και 90% είναι από το λαστιχάκι της μίζα διότι το βλέπει και από την άλλη πλεύρα..και είναι τόσο ελάχιστο που αποκλείεται να είναι σπουδαία ζημιά..Εύχομαι.. Σήμερα σε μια βόλτα που έκανα ένιωθα το σασμάν λίγο σκληρό..Κυρίως τη τετάρτη..Και τα κατεβάσματα ήταν πιο καρφωτά..Και ξάφνου 1η, 2η, 3η, και τετάρτη δεν έμπαινε, κατεβάζω δευτερα και ήταν σαν να κάρφωσε και μετά δεν έμπαινε ούτε η 3η..τρομπάρω τον συμπλέκτη 3-4 φορές και όλα σαν να μην έγιναν..όλες έμπαιναν μια χαρά..Κανά μισάωρο μετά, τα ίδια άλλα σε άλλη ταχύτητα..μετά το τρομπάρισμα, πάλι ζάχαρη..Νομίζω πως χάνω τον συμπλέκτη (43000)..Η αλήθεια είναι πως ελπίζω να είναι αυτό..Παρακαλώ όποιος έχει εμπειρία ας πει να μου φύγει η έγνοια μέχρι την Δευτέρα..Τι συμπτώματα έχει η τρόμπα? Και άν είναι τρόμπα συμπλέκτη τι επιλογές έχω?..Ευχαριστώ Υγ: κατά διαβολική σύμπτωση με το μάστορα έχω ραντεβού τη Τετάρτη που θα έρθουν τα τσιμουχάκια..Αν βγεί το ρητό θα ξενερώσω άσχημα..
    Τελευταία τροποποίηση από erotisakias; 03/11/2013 στις 00:33.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της geez996
    Μου φαίνεται για τρόμπα πας.... Κλασικό θέμα , την αλλάζεις και τέρμα

Επιλογές είναι evoluzione και Oberon.
    Γκομενες και μηχανες , εχουν πικρες και χαρες........

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Φτηνοτερη απ'ολες και ισως και καλλιτερη η γερμανικη sigutech
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    πριν αλλάξεις οτιδήποτε, κανε εξαέρωση μιας που πιανουν τα χερια σου στο συμπλέκτη διοτι απο οτι κατάλαβα το πρόβλημα δημιουργήθηκε όταν άλλαξε υγρά το μαστορη
    you rise you fall you're down then you rise again

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από doctoras Προβολή μηνύματος
    πριν αλλάξεις οτιδήποτε, κανε εξαέρωση μιας που πιανουν τα χερια σου στο συμπλέκτη διοτι απο οτι κατάλαβα το πρόβλημα δημιουργήθηκε όταν άλλαξε υγρά το μαστορη
    Δεν άλλαξε υγρά φίλε μου..Είπε θα αλλάξουμε την Τεταρτη που θα φτιάξουμε τα μπροστινά..

Banned
    ΚΤΤΜ καθε,τριτο-τεταρτη μαστορα....

πλακα κανω
    θελω να πιστευω πως ειναι κατι απλο
    και απ οτι θυμαμαι εχεις υγρο συμπλεκτη
    και περιμενεις την τεταρτη?
    τοσο δυσκολο ειναι να βρεις βαλβολινες?

btw σε ενα φιλο που εχει exc 250 και παιζουμε μαζι με τα χωματα,οταν του λεω το<καθε τριτη.....>
    μου απανταει<το Καλυτερο Των Μονοπατιων>....και δεν απεχει πολυ απ την πραγματικοτητα

μια αντλια όπως σου είπαν και οι πιο πάνω και είσαι κομπλέ. Κλασσικό πρόβλημα...
    ...next thing you know, they'll take my thoughts away...
    KTM RC8
    Moto Guzzi V85TT
    SYM Symphony ST 125

Λοιπόν..χθες μετά από βόλτα μιας ώρας το απόγευμα και χρήση κανονική το πρωί λάδι δεν είδα καθόλου..Αυτό που είδα προχθές ξεκινούσε από το 1 (κάπου από πάνω φαινόταν και κατέβαινε στη διαδρομή 2-3..κάτι ελάχιστο..μην φανταστείτε καμιά πλημμύρα..από τότε τίποτα..

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	λάδι.jpg 
Προβολές:	505 
Μέγεθος:	67,7 KB 
ID:	302823

Εικόνες πάνω συμπλέκτη..είναι φυσιολογική η ποσότητα? Η τρυπούλα πάντως είναι καλυμένη.. Το υγρό μου φάνηκε πολύ νερουλό..έτσι είναι? Παιδιά από υδραυλικούς δεν έχω ιδέα..Το k1300s έχει αλλά δεν με απασχόλησε ποτέ (μέχρι τώρα).. Στα άλλα είχα το εξαρτηματάκι της λίπανσης και έκανα τη δουλεία μου κύριος..και να πω την αλήθεια προτιμώ συρματόσκοινο ρε γαμώτο..Επίσης το σήκωσα στέκα έβαλα 1η και κρατούσα συμπλέκτη πατημένο..η ρόδα γυρνούσε αρκετά γρήγορα..και στο varadero το έκανε αλλά ελάχιστα..εδώ πήγαινε μπάλλα..

Όνομα:	DSC_0455.jpg 
Μέγεθος:	70,2 KB 
ID:	302824

Όνομα:	DSC_0456.jpg 
Μέγεθος:	74,7 KB 
ID:	302825

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από erotisakias Προβολή μηνύματος
    Λοιπόν..χθες μετά από βόλτα μιας ώρας το απόγευμα και χρήση κανονική το πρωί λάδι δεν είδα καθόλου..Αυτό που είδα προχθές ξεκινούσε από το 1 (κάπου από πάνω φαινόταν και κατέβαινε στη διαδρομή 2-3..κάτι ελάχιστο..μην φανταστείτε καμιά πλημμύρα..από τότε τίποτα..

Όνομα:	λάδι.jpg 
Μέγεθος:	67,7 KB 
ID:	302823

Εικόνες πάνω συμπλέκτη..είναι φυσιολογική η ποσότητα? Η τρυπούλα πάντως είναι καλυμένη.. Το υγρό μου φάνηκε πολύ νερουλό..έτσι είναι? Παιδιά από υδραυλικούς δεν έχω ιδέα..Το k1300s έχει αλλά δεν με απασχόλησε ποτέ (μέχρι τώρα).. Στα άλλα είχα το εξαρτηματάκι της λίπανσης και έκανα τη δουλεία μου κύριος..και να πω την αλήθεια προτιμώ συρματόσκοινο ρε γαμώτο..Επίσης το σήκωσα στέκα έβαλα 1η και κρατούσα συμπλέκτη πατημένο..η ρόδα γυρνούσε αρκετά γρήγορα..και στο varadero το έκανε αλλά ελάχιστα..εδώ πήγαινε μπάλλα..

Όνομα:	DSC_0455.jpg 
Μέγεθος:	70,2 KB 
ID:	302824

Όνομα:	DSC_0456.jpg 
Μέγεθος:	74,7 KB 
ID:	302825
    Αν δεν ξεγελά η φωτό, θες υγρά. Είασι πολύ χαμηλά
    ...next thing you know, they'll take my thoughts away...
    KTM RC8
    Moto Guzzi V85TT
    SYM Symphony ST 125

Banned
    οτι ειπε ο απο πανω

I LOVE MY BIKE!!!!!!!!! Το avatar του/της solistasgr
    Συγνωμη και ολας ....αλλα μετα απο Γιαμαχα και Χοντα(δεν σπανε δεν χαλανε) ...σε Μπεμβε και Κτμ ??Σου λειπη και ενα Χαρλευ,,για να γινεις ο καλυτερος πελατης της Οδικης βοηθειας !!!Ελπιζω να βγαζεις αρκετα,γιατι εχεις μπει στον κοσμο του (Αιώνιου πελατη )!!
    (Χωρις παρεξηγησει ετσι??)
    ΖΗΤΗΤAI---XJR 1200 '97-'98.

Γρηγορα,κανε πασα,να καρφωσω με κεφαλια ΨΑΡΑΚΙ!!!!

Το εργαλείο φυσάει και με ΄γειά . Όλοι οι υπόλοιποι που σου λένε διάφορα , είναι αυτοί που αύριο θα περνάς από πάνω τους .

Δες να το πας στο μάστορα για τα καλάμια και εκεί δείτε τί και πως και με τα υγρά και με όλα .

Τίποτα δεν είναι .

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από solistasgr Προβολή μηνύματος
    Συγνωμη και ολας ....αλλα μετα απο Γιαμαχα και Χοντα(δεν σπανε δεν χαλανε) ...σε Μπεμβε και Κτμ ??Σου λειπη και ενα Χαρλευ,,για να γινεις ο καλυτερος πελατης της Οδικης βοηθειας !!!Ελπιζω να βγαζεις αρκετα,γιατι εχεις μπει στον κοσμο του (Αιώνιου πελατη )!!
    (Χωρις παρεξηγησει ετσι??)
    Η ζωή θέλει συγκινήσεις.. καμιά παρεξήγηση..Τι υγρά παίρνει ο συμπλέκτης; Το manual λέει "sae 10 biodegradable hydraulic oil" και όχι mineral oil..το Motorex KTM Hydraulic Clutch Fluid γράφει με μεγάλα γράμματα mineral oil..τι γίνεται?

Όνομα:	50302036200-ktm-sx-exc-oil-for-hydraulic-clutch-magura-ladi-gia-symplekth-ydravliko.jpg 
Προβολές:	462 
Μέγεθος:	49,5 KB 
ID:	302841

...Υπάρχουν βέβαια και άλλοι που βάζουν πολλά άλλα πράγματα και όλα πάνε ρολόι ? (ακόμα)

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    το μαγκουρα είναι ψιλο λαδακι και είναι οκ αλλά είναι ακριβό...

το μοτορεξ και αυτό είναι οκ, δε ξέρω πόσο κάνει...

μπορείς να βάλεις και αναρτησολαδο ψιλο και παλι θα είσαι οκ...

και baby oil μια χαρά

μόνο υγρά φρενων μη βάλεις ή αν βάλεις να τα αλλαξεις γρήγορα...

με γεια το εργαλείο

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. 10+1 Ηλιθιοι Λογοι Για Να Μην Κοψετε Το Καπνισμα!!!
    από milaber στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 06/10/2004, 01:20
  2. ΝΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΩ Η ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΟΙΞΩ?
    από ioannou_b στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 23/08/2004, 01:49
  3. ...τησ Κυριακησ Τα Ονειρα Ποτε Να Μην Θυμασαι...
    από nimbus στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 07/03/2004, 03:52
  4. Θα μπορούσε και να μην είναι ανέκδοτο
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 09/01/2004, 09:16
  5. Για να μην ξεχνιομαστε μερικοι μερικοι.....
    από YZF-R1 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 04/01/2004, 23:11

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF