Το θεωρείς λίγο, ή βαριέσαι το γράψιμο. Γιατί αν το θεωρείς λίγο κάνεις λάθος. Εγώ, και είμαι σίγουρος πολλοί άλλοι, θα θέλαμε να το διαβάσουμε.
Κάνε τον κόπο και βρες λίγο χρόνο από το πρόγραμμά σου και βάλε 5 γραμμές στη σειρά. Εξάλλου μην ξεχνάς ότι έτσι βοηθάς και κάποιον άλλο να πάρει την απόφαση να ταξιδέψει
Ευχαριστώ και πάλι για την παρέα, και ελπίζω να τα ξαναπούμε σύντομα![]()
Travel, Grow, Share
μπραβο αντωνη,ωραια μερη εχει εκει.![]()
οχι δεν βαριεμαι,και χρονο εχω,απλα για να γραψω ταξιδιωτικο θα πρεπει να ειναι RTW,αλλιως δεν νομιζω οτι θα διαβασει κανεις κατι το καινουργιο.οποτε δεν γραφω γενικα για τα ταξιδια μου.
Είναι προς τιμή σου να μην θέλεις να κάνεις επίδειξη το ταξίδι σου, αλλά πίστεψέ με, ένα 20ήμερο ταξίδι που πέρασε τη μισή Ευρώπη θα ενδιέφερε πολύ κόσμο. Αν αλλάξεις γνώμη θα εκπλαγείς από την ανταπόκριση. Εδώ άλλοι πάνε για ένα καφέ και γράφουν διήγημα![]()
Προσωπικά θα έκοβα φλέβες να κάνω ένα τέτοιο ταξίδι![]()
Travel, Grow, Share
η περιοχη γυρω απο την Γκιωνα κ τα υπολοιπα Βαρδουσια ειναι υπεροχη,οι μικροι Δολομιτες της Ελλαδος θ'ελεγα.
την καναμε αρχες Αυγουστου κ ηταν σουπερ.
μινι συμβουλη..
για μασα αφηστε τα γνωστα περι Αθ.Διακου,Καστριωτισας κτλ
σταθειτε εδω
στην μικρο-ταβερνο-καφενε του Κυριαζη στην Συκια κ θα με θυμηθειτε...
Tελικα αυτο ειναι θρεντακι για βολτα ή συγκριτικο τεστ μαγειρειων-ταβερνων-ψητοπωλειων στην γυρω περιοχη?![]()
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Μην κοροϊδευεις το Μοτο τρως, ειναι σοβαρό άθλημα.